Alenko na Ivetu zmtvili tehda tu Otikovo kastraci. Ono na velkych klinikach strasne zalezi, na jakyho doktora narazis
Jo, to je pravda, že na těch klinikách je nejlepší, když si člověk najde toho svýho doktora a chodí jen k němu. Zrovna teď jsem se nezávisle na sobě bavila se dvěma majiteli, co chodili v Opavě na kliniku Gebauer, jeden spokojený a druhý naopak ne.
Ono je to někdy blbé i v Praze. Taky jsem jednou nemohla pohotovost sehnat a musela jsem jet na tu hnusnou Jaggy kliniku, kde mi Dorona málem zahubili. Byla to strašná bezmoc.
Je mi paní moc líto.
Já vím, on tu pohotovost nikdo nechce dělat. Ale teď mě napadá, v Praze bych asi měla tip, chovatelka mojí Cherry bydlí na sídlišti Práčská a vím, že tehdy rodili v noci a museli jet akutně na císař. Zeptám se.
Jani, je to trápení, ale věřím, že je to na dobré cestě a už to bude jen lepší. 🍀 Ty nervy chápu, nejsem na tom o moc líp. Jakmile slyším olizování nebo škrábání, tak už prohlížím, co by to zas mohlo být. 🤦
Hrozne me mrzi ze jsem ji nedokázala pomoci, ona se ten den porad olizovala na krku mela ho uplne mokrý. Nevim jestli to nejak souviselo s jejím úmrtím, vsechno jsem do podrobna na veterine rekla, jeste chtel po ni aby se snažila chodit ikdyz nemohla uz skoro ani stat a jeste se mu tam i pomocila. Nechapu ze to nevidel ze umírá..
A kde bydlíte, že nemáte blízko nějakou veterinu? Já to mám taky o víkendech nebo v noci blbé, bydlím v pohraničí, ale vždycky to naštěstí šlo nějak vyřešit.
Vy si rozhodně nemáte co vyčítat, udělali jste maximum, co šlo. A pokud praskl nádor, tak by se tím stejně už nešlo nic dělat. Přeju vám hodně sil, vždycky je to těžké, když odejde životní parťák.
To si právě myslím, že ne. To by asi spíš učůral jen trošku tak, jak to psi při značkování dělávaji, aspoň teda podle toho, jak to vidím venku. Tohleto je vždycky louže, mokro vedle vetbedky a ta je způlky mokrá. Nebo bylo načůráno v květináči tolik, jak kdybych ho zalila. 🙂
Dnes do rána zatím v pohodě, nikde nic a říct si o venčení si přišel.
Má osobní zkušenost je, že takhle dělají problémy vnitřnosti. Při průjmu se nám osvedcily kuřeci skelety s masem. Normálne dáváme zeleninu nevarenou, ale pri problémech dáváme spařenou mrkev. Jinak doporucuji pořádne nastudovat barf. Občas přimícháváme i kvalitní granule. Ale ty musís mít jistotu, že psovi sedí.
Kdybyste si přečetla celý vlákno, tak byste věděla, že efe není žádnej začátečník a že tohleto všechno tady už bylo.
Mohl by to být i zánět močového měchýře, jestli se vrací ze zahraního venčení zkroušený, vypadá to, že ho něco bolí. Nebo řeže, pálí, no to co nastydlý močák dělá..
Není to horší od těch závodů ? Vím že se Ti po nich už nezdál..
Dnes je to zatím v pohodě, pil normálně, ráno po vyvenčení si za mnou přišel lehnout do postele, odpoledne na procházce veselý jako vždy. Žere taky normálně, s chutí jako vždycky.
Děkuji. Škoda, že se takhle ve smečce nedá zjistit, kolik toho Dráček fakt vypije za 24h.
Mám ho teď v hlavě spolu s Chulim a naším raubířem ….
Naše hysterka bělouš se mi ve středu vyškubnul při 1. pokusu o odběr biopsie z bouličky a stisknul doktorce zápěstí tak, až má pohmožděné šlachy. Nebyla jsem připravená, že to bude dělat hned a bez znecitlivění, jinak bych mu dala už v čekárně fixák. Neměla jsem s sebou ani. Takhle ho dostal od vet až na 2.pokus. Já ty obavy hlásila už předem….no v pátek jsem odnesla balíček bolestného a znovu jsem se omlouvala 🙈
Nebyla jsem ani schopná to sem napsat hned, musela jsem to nejprve zpracovat. Stalo se mi to prvně…
Musela bych ho oddělovat tak, jak v případě hárání Cherry, jenže to by se asi zbláznil, byl by i bez Julinky a na té je hrozně závislý.
To si nemyslím, FÚ to dneska nezajímá, protože nemají jak prodej štěňat dokázat, kdyby byla databáze a měli seznam množek na dvě kliknutí, zajímalo by je to.
A množkám by brzo došli strýcové i tetičky, při tom množství štěňat a buzeraci od FÚ.
A registraci na fiktivní lidi se dá zamezit třeba rodným číslem a nebo jistě by se dalo vymyslet něco jiného.
Na tom asi něco bude, protože když jsem podávala daňové přiznání, tak se paní na FÚ divila, že to daním. Ale zase jsem slyšela, že na udání fungují, tak kdoví. Možná jak který FU. A nevím teda, jak je to s bankou, když mně třeba na účet chodí platby za štěňata, jestli to pak nechce nějak vysvětlit, když je to podezřele často. 🤔