Aktuálně: 2 339 inzerátů269 865 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 10.11.2025, 17:12:04 xxx.xxx.162.253
kometa:

Moje dr. má vždy plno keců, proč chci to a tamto a proč ona nebude dělat to a ono.

To já mám naopak.  Na prohlídky jsem pravidelně zvaná a vyšetří všechno, dělají i EKG. A ještě nabízejí očkování - naposled encefalitidu. Tak jsem si ji nechala píchnout, abych nevypadala jako nevděčník.

Máte super praktika, můžu jen tiše závidět. 👍 Já pořád nenašla.

Sarah01
Sarah01 10.11.2025, 16:50:32 xxx.xxx.162.253
assil:

O rozlohu nejde, ale v ČR snad kromě Šumavy a Krkonoš je na každým kilometru vesnice, to na Slovensku ani v Polsku není, ono v podstatě se uvádí, že v počtu vesnic jsme premianty Evropy.

Tady v pohraničí už to taky není, co bývalo, spousta vesnic je zaniklá po odchodu sudetských Němců. A v Jeseníkách už vlci taky jsou.

Sarah01
Sarah01 10.11.2025, 11:50:12 xxx.xxx.162.253
Buggyra:

Super! Já jsem myslela, že od vyššího… Děkuji za informaci

Není vůbec zač. Já už ji právě mám, protože jsem věčně někde venku.

Sarah01
Sarah01 10.11.2025, 11:46:37 xxx.xxx.162.253
kometa:

než budu mít já preventivní prohlídku se vším, co k tomu patří…

A tak to zase na preventivní prohlídky chodím. Nejen k obvoďákovi. Přijdou mi smysluplné.

Já právě chodím všude jinam, ale ne k obvoďákovi. Moje dr. má vždy plno keců, proč chci to a tamto a proč ona nebude dělat to a ono. Škoda mluvit.

Sarah01
Sarah01 10.11.2025, 11:20:51 xxx.xxx.162.253
Buggyra:

Já tydlety aplikace vůbec neumím a neznám a tak. Takže nic. S pojišťovnou komunikuju přes nějaký web portál, a jestli se oni rozhodnou, že už to půjde jen přes telefon, tak už benefity nenačerpám, ani za krev ani za očkování ani za prevenci, a může mi to být jedno 😀

Ale docela bych se chtěla naočkovat na encefalitidu, jenže je to celkem pálka. A na to mi pojišťovna právě nabízí bonus jen za splněnou prevenci, kterou splněnou nemám. Možná dřív obvoďák půjde do důchodu, než budu mít já preventivní prohlídku se vším, co k tomu patří…

Od 50ti je to zdarma. Nevím, kolik vám je, takže jedině si počkat. 😉

Sarah01
Sarah01 10.11.2025, 11:02:15 xxx.xxx.162.253

KB a ČSOB, a Raifka k tomu, mi přijdou klientsky nejhorší banky.

Sarah01
Sarah01 10.11.2025, 08:29:15 xxx.xxx.162.253
Vahine:

Berete Sarah některé mimi do dočasky k vašim? 

Neberu, i když bych ráda. Oni mají požadavek, aby byly zájemci co nejblíže, což jaksi nesplňuju.

Sarah01
Sarah01 09.11.2025, 21:01:42 xxx.xxx.162.253

Stále jsou k umístění do dočasky retrívři z Odrovic, kam to prosím dát k většímu dosahu? Jde i o čtyřměsíční štěňátka. 

Obrázek
Sarah01
Sarah01 09.11.2025, 20:52:28 xxx.xxx.162.253
kometa:

Já mám akorát kartičku do Penny, kam chodím nejčastěji. Aplikace v mobilu jdou mimo mě, stále vlastním tlačítkový.

Pro mě kartička není problém. Třeba v Bille ji pořád dávám. Ale někde už chtějí jen aplikaci. Na to jim se.e Bílej tesák, prostě ne, nechci po zkušenostech, ačkoli chytrý telefon mám. Do Lidlu jsem to chvíli měla, úspora na nákup mně nepřišla nijak závratná, klidně se jí vzdám ve prospěch lidí, kteří aplikaci mají. Můj telefon by musel mít na tolik aplikací větší paměť, už bych nemohla fotit nebo používat navigaci v zahraničí, což potřebuju víc. Na jabko nemám, Samsung nechci.

Sarah01
Sarah01 09.11.2025, 20:30:37 xxx.xxx.162.253
BaLu:

Já teda ty slevy obchodů využívám. A mám kvůli tomu aplikace. Stejně bych nakoupila a když můžu ušetřit proč se tomu bránit. Nejsem otrok slev, ale když jdu dejme tomu do lidlu, mrknu, jaké kupony mi to nabízí a když se mi hodí, aktivuji je a zboží nakoupím. 

Mě to začalo děsně otravovat, na všechno aplikace a vždy jsem na to musela myslet a zapnout si data. A nejen Lidl, ale všechny obchody. Nebaví mě to, protože nakupování je pro mě jen taková okrajová nutnost. Je to jen můj pocit, nikoho kvůli tomu nesoudím. 

Sarah01
Sarah01 09.11.2025, 17:29:40 xxx.xxx.162.253
Bodlinka:

a vy víte, na co vám pojišťovna dává nějaký bonus?

já to netuším a tyhle jejich hry nehraju.

Taky ne a je mně to fuk. A ť si to strčí někam.

Už mě začaly štvát i obchody s těma jejich aplikacema, všechno jsem smazala, zbytečně zahlcenej telefon.

Sarah01
Sarah01 09.11.2025, 12:41:55 xxx.xxx.162.253
impact:

To musí být vášeň,vy ty pejsky musíte milovat,když vás vytáhnou takhle ráno z postele a jedete ven…👍

To je bohužel úděl vstávání do fabriky. Stejně bývám nejpozději kolem páté vzhůru i bez budíku, kterej jinak běžně zvoní ve 4:15. 😃

Jinak zleva zrzek KEVIN, dostal se k nám jako cca roční pes z jiného útulku a už zůstal. On byl děsnej debžon a dost jsem se na něm nadřela, aby byl normální a pak už mi bylo líto ho někomu dát. Pak je s černýma "zorro" očima malá Queen Mary (MERINA), mix teriéra tady od jedné množky přes kopec, co jsme brali tenkrát osm štěňat a tuhle jsem si nechala. Pak s hnědým obličejem a v postroji Chucky (ČAKYNA) - mix parson/bígl/ohař od takovýho jednoho slovenskýho blba, co každý hárání kreje bígloohařku sousedovo parsonem. To jsme od něj tenkrát brali tři štěňata v naivitě, že to bylo omylem a ten hňup má každej rok na další štěňata. Vedle ní je prcek BJ (BÍDŽEJ), co se jeho matky den před Vánocemi a den před porodem zbavili a my ji vzali do péče. Byli u kolegyně v dočasce a BJ na nás tak nějak zbyl. Což mi ani nevadí, protože je to stejně převtělená moje nejmilovanější fena Mamba. Pak je pan RÉMIN, řečený Remoska, stafordšírský bulteriér s PP - normálně koupený jako štěně z chovatelské stanice. Vedle něj je jack russellice s PP jménem MAFFI, kterou jsem jako štěně dostala od kamarádky z jejích chovky. A poslední černouchej MERLIN. Toho si ze Slovenska adoptovala rodina, všechny ve třech měsících sežral, pak sežral další majitelku a měl se vrátit na Slovensko. No bylo mi ho líto, vypadal jako krásný křížený raslíček. Tak jsem ho vzala k nám a když jsem zajistila, jakej je to debull, už u nás zůstal a místo krásného raslíčka z něj vyrostl úplně bubej josepčík, co mě permanentně nasírá. 😂

Obrázek

Kevin na hrad. 👍🐶😊

Sarah01
Sarah01 09.11.2025, 07:47:38 xxx.xxx.162.253
Daja:

Humus🤮 a Vám se to jako líbí? Humor v tom nevidím🤮.

Ani ta Bohunka není vtipná.

Sarah01
Sarah01 08.11.2025, 14:43:02 xxx.xxx.162.253
BaLu:

Netykáme si. 

Možná vděčíte právě očkování, že tu dnes jste…

On nebo ona vám netyká, je to myšleno jako “ti antivaxeři”, oslovení “vám” je v textu dvakrát.

Sarah01
Sarah01 08.11.2025, 14:33:41 xxx.xxx.162.253
assil:

Zbytečný pro ty lidi co to dělají ne, vydělávají tím peníze. Děsivý je to proto, že net už teď je plný AI generovaných videí a tohle se k tomu brzo přidá, člověk to od lidských výtvorů nepozná a za rok budeme ve stadiu, že lidem se už nebude vyplácet takové věci dělat.

Nejvíc blbý je, že někteří ti lidi, kteří to od skutečných videí nerozeznají, si myslí, že ta videa vygenerovaná AI zobrazují skutečnost. Lidstvo už i tak dost blbne a ještě toto.

Sarah01
Sarah01 07.11.2025, 20:31:51 xxx.xxx.162.253
keriton:

No a kdyby ano, tak co s tím?

Vloni to opravdu jako mávnutím proutku ustalo se zkušebním nasazením rimadylu, po vysazení bylo vylizování zpět. Později kombinace klid + rimadyl, poté byl od vylizování minimálně půl roku klid. 

Tak bych ten Rimadyl zase nasadila, pokud to jde. 

Sarah01
Sarah01 06.11.2025, 10:55:19 xxx.xxx.11.197
acher:

Alan také když mu kroužek spadne i jen vedle třeba slepičince,tak už ho nepřinese a musím kroužek umýt jarem nebo mýdlem a pak nejlépe otřít třeba rukou namazanou sádlem. Oni ti kachňáky a slepičáky jsou dlouho cítit.Zkusila bych ten aport umýt savem,octem,nechala pořádně vyvětrat a pak potřít něčím vońavým pro psa.

Třeba slaninou. 👍 Ale aby pak ten aport třeba nesežral. 😄