ale tam bývají některé seriály a filmy k dispozici jen po určitou dobu
Nebo naopak. Že tam jsou až po určité době. Jako třeba Stardance 2024.
Ano, však to se nevylučuje. Oni to tam prostě někdy dají a je u toho napsáno řekněme Dostupné do 12. 12. 2025. Takže se to tam točí a zůstávají tam jen takový ty “ležáky”. Koukala jsem, že už i některý vánoční pohádky, který jsem měla ráda, zmizely. Občas tam aktuálně dají něco pěkného, když někdo umře, třeba teď ta Zlatovláska s Jorgou Kotrbovou.
Já jsem to pak sledovat přestala, protože bych se vztekla. Někdo tam umřel, ne? A ten spratek v tom pokračoval dál s tím, že jako wocogo?
Jaký je rozdíl mezi tím, kdyby totéž dělal sousedův syn a jeho chováním by moje dítě bylo v ohrožení?? a já bych nejradši toho jejich synáčka ubezdušila? A když totéž dělá moje dítě někomu jinému?????Bez milosti by jel a bez milosti bych já jela na policii, protože bych nechtěla mít na svědomí to, že to někomu jinému zase ublíží.
Přesně a ještě na to úmrtí toho kluka řekl, že to teda neměl brát, když mu to nedělá dobře, tvl. Jako jo, byl to jen seriál, ale podle skutečných událostí a případů. Nevíme samozřejmě, co všechno předcházelo tomu, že z něj vyrostl takový hajzlík. Sama nevím, jestli bych vlastní dítě dokázala udat, ale zase vím určitě, že pokud by vinou mýho dítěte někdo umřel, žít jen tak bych s tím nedokázala, něco bych udělat musela.
..jinak za mně mimiserie Pustina…ale nevím už jestli to šlo na Čt1 nebo kde..
Jo, bylo to kdysi na ČT. Na i Vysílání jsem to nenašla, ale tam bývají některé seriály a filmy k dispozici jen po určitou dobu. Nafurt jsou tam k dispozici jen nějaké starší filmy a hlavně takové ty studiové pohádky, které se třeba mně vůbec nelíbí.
Já z auta nebo do auta nezdravím nikoho, protože jsem taky jednak slepá a druhak si hledím cesty a do aut fakt nekoukám. Maximálně jen když vyjíždím od baráku, tak to snad a ještě jen sousedy, aby neřekli, že nezdravím. 😀
Srovnávat Srdce z produkce italské TV RAI s Esmeraldou je hodně vypovídající.
No tak podle toho popisu, o co tam jde, je to pro mě prostě úplně stejné jako Ordinace, Esmeralda, Rosalinda, Divoký anděl atd. atd. Každý člověk je jiný a já to taky bez urážení protějšku respektuju.
Ale ty stupidní seriály pro zklamané životem mě fakt nebaví.
Zaznamenala jste Ratolesti?
Ano, ty jsem cíleně sledovala. Ale to není seriál pro zklamaný životem, tam řadím ty seriálu typu Srdce, Esmeralda a tak. 😀
I když mně to chvílema přišlo jako taková masírka, tak celkově ten seriál hodnotím velice dobře, hlavně tu linku hlavních hrdinů s jejich synem, distributorem trávy. Na csfd to má průměrný hodnocení, většina tam vyzdvihuje hlavně to udání rodičů na vlastního syna, to by prý ve skutečnosti nikdo neudělal. Jako těžko říct, že jo, hodně jsem nad tím přemýšlela a ten kluk byl prostě na facku, holt asi špatná výchova, možná se tak narodil, kdoví. Takových podobných případů v reálu je a často se rodiče dětí úplně zřeknou. Co bych dělala já, vůbec netuším.
My měli dnes ráno, v obýváku 10cm sněhu, aspoň jsem si to myslela, když jsem rozespalá vešla🙈. Všude bílo , uprostřed vysmátí kluci barzojíci, kolem čičiny a vločky se snášely🤣🤣🤣. Na druhý pohled jsem pochopila 😉. Doby našel velký péřový polštář, půjčil si ho a ten za přispění zbytku bouchnul. A jak frajeři nadšením mávali ocasama, tak peří lítala úplně všude. Prý takovou srandu už dlouho nezažili a kočky samozřejmě pomáhaly🙈. Ještě teď večer vyplouvají pírka z nejnemožnějších míst a samozřejmě máme opeřený bobky🤣🤣 a pak prý vánoční úklid, vzdávám se, hlavně šťastný a veselý👍
já teda dlouhodobě miluju fanfiction a čtu ho opravdu hodně, to je největší žrout mého času
televize mě neoslovuje, to radši dám nějaký dokument na youtube.
(ještě chvíli a už nebude ošklivá)
Já mám občas problémy se čtením, prostě potřebuju pauzu, i když jinak čtu hodně a ráda. A taky nejvíc krimi, ale i jiné žánry, hlavně literaturu faktu nebo třeba současnou českou beletrii, jen teda fantasy moc ne, to mě neoslovuje. Zrovna teď mám právě období, kdy se mi číst nechce. V PDF mám rozečtenou knížku od Turečka Nesvatá válka o svatou zemi a už to čtu dva měsíce, i když zajímavé to každopádně je.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 08.12.2025, 20:44:05
Jj, to máš pravdu, já mám ty krimi seriály zkouknuty všechny několikrát, taky Rapl, Místo zločinu Ostrava, Plzeň, České Budějovice, Pět mrtvých psů, Vzteklina, Pustina, krimi natočený podle románů Michaely Klevisove, prostě všechno, co bylo natočený. Je to jediný, na co se dá koukat, tak asi holt začnu další kolo. V létě nekoukám, to jsem celý dny venku, ale teď v zimě za těch dlouhých večerů se ráda zachumlam do deky a něco si pustím. Teď aktuálně jsem našla na iVysílání dokumentární seriál Legendy kriminalistiky, jsem u druhé řady. Je to moc pěkně zpracovaný. Kdyby v tom ČT pokračovala, nemám problém s poplatkama, ale zrovna teď tam není prostě nic.
Z dotyčných pořadů nesleduju ani jeden, ale když to někoho baví, jeho věc, nic proti nim nemám, cokoliv lepší než tedy mnou nepochopitelné různé reality show. No každého baví něco jiného.
Tak nevím kde jste žili celá ta léta, poplatky za TV se platí, co pamatuju. Je zajímavé, že všem začaly vadit, až to začal vykřikovat Babiš a spol. Reklamy jsou na všech hlavních stanicích, někde jsem je tedy neviděla, ale už netuším kde. Třeba primácké programy vám je ani nedovolí přetočit, což nás, co si platí ještě drahé Oneplay štve mnohem víc.
Poplatky mně vadily už dřív, než byl ředitelem Dvořák, s Babišem to nic nemá, vlastně ani nevím, že o nich něco vykřikuje, mně je naprosto ukradenej. Nechápu, že mám platit za něco, co nevyužívám, televizi nemám, koukám občas přes Skylink na PC, když mě něco zajímá. A je toho opravdu čím dál míň, vlastně v poslední době nic. Skylink si pochopitelně platím. ČT dávno není televizí veřejné služby, reklamy má jako každá jiná TV, a peníze, které od lidí vybere, stejně smysluplně neinvestuje. Neznamená to, že když za komunistů jsme museli držet hubu a krok, tak že budu i dnes.
Jako pardon, ale to je program o ničem. Vaření a pečení není můj koníček, ale ještě chápu, že někdo se dívá rád a fandí soutěžícím. Ale ty stupidní seriály pro zklamané životem mě fakt nebaví. Co třeba nějaké pořádné krimi? Octopus docela ušel, ale už skončil, nic jinýho tam není. Aspoň jednou týdně bych se koukla na pořádný napětí, ale nic, bída, vůbec nechápu, proč to vlastně platím. Knihovnu Skylinku už mám zkouknutou celou, ještě že mám plnou skříň DVD.
Hele jako bys to neznala od nekterych chovatelu - cim lepsi PR, cim vic sladkych “videicek” a srdicek a duhovych jednorozcu, tim lip a draz prodaj stene, bez ohledu na kvalitu. To neni o zkusenostech nebo kvalite sluzeb, ale o tom, jak se umis prezentovat a jak dokazes oslovit a nasledne ukecat lidi. Coz vzhledem k faktu, ze za tebou vetsinou prijdou uplne zoufali a vystresli neni az tak tezke - proste se tvaris dulezite, hodis par odbornych terminu a lidi kteri tomu vubec nerozumi ti zobou z ruky … A pak se divej, ze pes se nikam neposunul, ze nefunguje, ze zacal byt (jeste vic) agresivni/bazlivej, a ze je to stalo bambilion.
Jo, to máš pravdu, nemusíme chodit moc daleko, ale teda toto individuum je fakt extrém.
Mně tam tohle teda naštěstí nevyskakuje a koukám teda většinou na Stafordi.
Jo, taky dost sleduju Stafordi & spol., pod jejich příspěvky probíhá často normální konstruktivní debata. Hlavně teda jejich názory jsou mi dost blízký. Bydlí tady kousek od nás, ale osobně je neznám.
Tak já pamatuju, jak se na bazoši prodávaly větve, šišky, staré knihy na váhu, zbytky z laků na nehty, obnošené spodní prádlo, opláchnuté kondomy, pětadvacet let staré seno, krabičky od čajů, obaly od řasenek… urnu s popelem po prababičce… oteplouchy (kdo nezná, vygooglí na vlastní odpovědnost) a milion dalších věcí. Oproti tomu jsou půlskořápky slabý čaj. Aspoň se z nich dělají lodičky nebo se lepí na žíněnku a chodí se po nich, aby se prokrvovaly nohy. Ale co chcete dělat se skleničkou, ve které jste koupila svíčku, jež už vyhořela? A k tomu popisek - nelíbí se mi, ale je škoda ji vyhodit.
Já jsem jeden čas skleničky od vyhořelých svíček schovávala, koupila jsem si knoty a z těch zbytků vosku z každé svíčky, až ho bylo hodně, jsem si vyrobila třeba další 4 svíčky. 🙂