Sardullah: No a jsme zase u toho…dokud bude poptávka, tak bude i nabídka.
Teda já si upřímně myslím, že rádoby chovatelka to musela mít už nějak v hlavě vypatlaný, protože 145 psů velkého plemene? To už mi přijde hodně i na klasickou množku.
Píšou, že dřív měla registrovanou chovku, tak jestli u ní prostě nepropukla nějaká psychická porucha, stejně jako lidi hromaděj věci, tak jestli ona nezačala hromadit psy. Čímž to teda neomlouvám….
Četla jsem i diskuzi pod článkem…někdo tam píše:
Mám sousedy, kteří si koupili psa na dálku, dovezli jim ho ráno o3.30 a měli si ho vyzvednout na benzínce, v autě bylo asi dalších ohadem co říkali 50 psú , divím se lidem co jsou nepoučitelní. Pejska si dovezli, bylo jim ho líto, ale dnes vidí, že to bylo z množírny, jen se divím, že to nenahlásili.
Takže co na to říct…to už ani není o tom, že se nechali podfouknout nějakou starou hodnou paní v načančaným obýváku…
No, tady v tomto případě je to, Jani, trochu jinak. Ona měla 2 registrované CHS Astral Sky a Goldy Forever. Mám kousek do Brna kamarádku, která má od ní 2 krásné fenky. Já jsem ještě v roce 2017 uvažovala o tom, že si od ní taky vezmu štěňátko, když jsem ji viděla na výstavě. Měla krásné psy, dovezla si i ze zahraničí chovného psa. Pak ale začala nějak blbnout, kryla psem, který ještě nebyl chovný, i když PP měl, a štěňata PP už nedostala. Jedna moje známá ze Znojma si právě z toho vrhu vzala fenku, chtěla ji vyloženě na chov a samozřejmě netušila, navíc byly s tou Milenou kamarádky, takže to od ní ani nečekala. A od té doby to šlo z kopce. Říká se, že se na tom jejím psychickém stavu dost podepsal ten manžel. Jak zmiňuješ, prostě ty psy hromadila, nechtěla se jich vzdát, tvrdila, že se o ně nikdo nepostará tak, jako ona. ☹️