Lenacia:"Byl jsem uz rozhodlej,ze se pokusim o trosku spamerstvi a pomoci myho uctu v 5 min intervalech pomoci scriptu budu rozesilat zpravy s zadosti o souhlas se zverejnenim prispevku." máte pocit že spamovat lidi co 5 minut žádostmi o souhlas není podvod? Vzhledem k tomu, že ste hned v další větě sám řekl, že nechcete riskovat žalobu a tak na to kašlete odpověď sám znáte nejlépe....
Leni, musíš číst všechno... Mastňáček psal, že pomocí účtu NA iF by ty zprávy rozesílal (podmiňovací způsob), a protože iF blokuje každé podezřelé pohyby na soukromých zprávách (jakože například rozesílání identických zpráv v krátkém časovém úseku), tak by tam nastavil automat, který by to rozesílal RŮZNÝM UŽIVATELŮM po časovém intervalu. Aby to prostě iF protispamové mechanismy hnedle nezablokovaly. A o klikání omylem na nějaký link nebyla vůbec řeč. Prostě a jednoduše to mělo rozesílat žádost o souhlas se zveřejněním příspěvků - transparentní. Což mi přijde jako dobrý počin. Já jsem souhlas Megí též dala, a kdyby bylo potřeba, udělám to jakkoli standardizovaně znovu.