Aktuálně: 2 334 inzerátů269 596 diskuzních příspěvků19 339 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sardullah

Sardullah
Sardullah 29.12.2025, 20:32:31 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 29.12.2025, 17:56:39

Tak to je masakr…😢

Mě jako naprostého laika překvapilo, že tam byla několikadenní jehňata, jsem si fakticky naivně myslela, že ovce rodí v nějakém zázemí …prostě že jsou ty ovce s jehňaty někde zavřené…

Oveček je mi hodně líto…ale co mě dál překvapilo, že to nebyl první útok, vlci v té oblasti jsou (teda pokud to byli opravdu vlci a ne nějací psi)…a že co jsem pochopila, tak plot asi nebyl žádná hitparáda v ochraně proti vlkovi…no jestli to tak je a jestli chovatelé opravdu spoléhali jen na to, že žádný vlk prostě nepřijde, tak je to o to smutnější…

Sardullah
Sardullah 29.12.2025, 20:07:12 xxx.xxx.221.235

Jestli pes strašně smrdí, tak já vidím dvě příčiny…buď mi prostě smrděj psi a nebo normálně se psy problém nemám a v tom případě je někde problém u psa a pokud se někde nevyválel, tak já teda osobně bych si myslela, že problém je zdravotní…

Sardullah
Sardullah 29.12.2025, 19:58:11 xxx.xxx.221.235

Já k tomu nic nemám…jako v životě jsem o tom neslyšela a musela jsem si vygůglit o co se jedná..

Vzhledem k tomu, že pokud to je Hornerův syndrom, tak to není nemoc oka, ale problém je někde jinde, no tak prostě jen budeme usilovně držet palce, pěsti a všechny tlapky, co máme doma🍀, aby se to co nejdříve vyřešilo a aby byl pesan v pořádku…

Sardullah
Sardullah 29.12.2025, 11:33:13 xxx.xxx.2.15
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 29.12.2025, 11:21:37

Jo je to super… to fakt miluju..😎

Sardullah
Sardullah 29.12.2025, 11:11:08 xxx.xxx.2.15

No prát budu taky… nemám sušičku… takže jsem čekala na mrazíky… pověsim ven, mráz to přes noc vysuší.

Sardullah
Sardullah 29.12.2025, 11:06:43 xxx.xxx.2.15
Ph:

To by byla jeste ta dobra varianta. Uz kvuli tomu steneti - bych se rada pletla. 

Pohybuju se v bubline, kde lidi tusi, jak se chovaji stenata a nepovazuji to za problem….Tak se zapominam -  jak funguje bezne lidstvo - nauceni ze stylizovanych videi na insta -pejsek ani nesteka, ani necura, rozhodne nic nenici a rodi se uz vycviceny. 

pejsek ani nesteka, ani necura, rozhodne nic nenici a rodi se uz vycviceny.

Přesný popis našeho berňáka… laik žasne, odborník se diví… pokročilý pejskař jako jsem já to sleduje s otevřenou hubou…😂

Sardullah
Sardullah 28.12.2025, 23:53:41 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Písnička z 28.12.2025, 22:54:49

Sardullah - pro nás nejste blbá ženská. My proti ženám obecně nic nemáme. Teda když neřvou o půlnoci na celej panelák/kolej eště eště davaj davaj ich komme joóóó

No tak tohle mě snad i začíná bavit… za prvé je mi jedno, co si myslíte vy… já se za “blbou” ženskou označila jako vyjádření důrazu na určité společenské klišé, které někdy někde přetrvává …při těch psech resp. fenách, které mě provázejí životem, musí být sakra rychlá v přemýšlení, toho musím kurňa rychle vymyslet a hlavně musím mít sebevědomí na půdu a snažit se být za všech okolností v klidu, hlavně v krizovce.

Vůbec si neumíte představit, jak silná osobnost musím být… taková, že je jen málo věcí, co mě rozhodí.

Nevím koho všeho považujete za NÁS… ale fakt si nelamte hlavu, když se někde cíleně”schodím”😎

Teda když neřvou o půlnoci na celej panelák/kolej eště eště davaj davaj ich komme joóóó

Garantuju vám, že jestli takový ženský znáte, tak my dva patříme do jiných vesmírů… a vůbec nechápu, proč je toto uváděnou v souvisloti s mým “ já jsem jenom blbá ženská”… 

Sardullah
Sardullah 28.12.2025, 22:06:20 xxx.xxx.221.235

Hodně z vás tady píše, že by tu kombinaci plemen nechtěl ani zadarmo..

No dost pochybuju o tom, že tohle štěně má opravdu čistokrevné rodiče s PP deklarovaných plemen… není to nemožné, ale nepravděpodobné. 

Třeba z toho vyroste pohodovej voříšek a nebo taky ne…

Sardullah
Sardullah 28.12.2025, 21:59:48 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Písnička z 28.12.2025, 21:47:00

Věděli jste, že 70% všech hejtů ve virtuálním prostředí mají na svědomí senioři?

😂😂😂😂

No tak to jsem tady v klidu, tady jsou totiž samý mladý holky… jedna mladší než druhá 😂

Sardullah
Sardullah 28.12.2025, 21:30:18 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 28.12.2025, 20:52:08

asi puknu z toho cukroví a bramborového salátu😂Dneska jsem si dala poslední talíř a leze mi i ušima

No když to tak čtu, tak mi toto přijde docela tematický…😂

Obrázek
Sardullah
Sardullah 28.12.2025, 20:33:48 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ivus z 28.12.2025, 17:25:55

Tak to je hustý…to musel být zážitek…

Vůbec si neumím představit, jak by na ně reagovala moje pyrenejka… myslím, že i když to není pracovní pes, který střeží nějaká svěřená zviřátka, tak ty instinkty pastevce v sobě má… už jako malá měla v zoo reakci na vlky a medvědy… na ostatní zvířata ne..a teda brutál na divočáky…

Ona sice na volno nechodí, ale myslím, že bych měla plný ruce práce, že by určitě pokus o velké “bububu ty zlý vlku… mazej od nás” by nastalo.

I když co já vím, už to není mladé játro a situace … případné nebezpečí..vyhodnocuje s rozvahou  … tak by to možná nebylo takový divadýlko, jak si myslím.

Sardullah
Sardullah 28.12.2025, 20:02:25 xxx.xxx.221.235
Písnička:

Dnes je to přesně dva roky, co jsme tu Zbyňka veřejně požádali o zrušení anonymů.
Nikomu z vás nedošlo, proč tolik identit - ochrana vás/nás uživatelů je zde stále žádná
Viz. falešné inzeráty, nepotvrzení inzerátu SMS, nepotvrzení profilu mailem. NIC.

Snažila jsem si sedět na rukách, ale nejde to, tak bych k tomu napsala…ano, můžou zde diskutovat i anonymové…

Nikomu z vás nedošlo, proč tolik identit - ochrana vás/nás uživatelů je zde stále žádná.

…ne nedošlo, pokud se nechci registrovat tak nemusím a i jako anonym můžu používat stále stejnou přezdívku…jméno…nick…říkejme tomu jak chceme…

Opravdu nechápu, proč má někdo potřebu zaregistrovat několik “identit” (když vezmu v úvahu, že registrovaný je defakto taky anonymní…  a pak pod nimi diskutit…no jo no, ale já jsem “jenom blbá ženská” tak tohle je asi nad moje chápání..

Navíc si myslím, že i registrovaný je ve svém podstatě taky anonymní…resp. minimálně do té doby, než toho sám na sebe napráší tolik, aby to stačilo na identifikaci dotyčného v reálném životě…a nebo může pěkně kecat…

Sardullah
Sardullah 28.12.2025, 00:04:40 xxx.xxx.221.235

Fanča vegetí asi tak 5 metrů od mojí hlavy… to mám určitě nějakýho pašáka mnohem blíž… člověk prý není nikdy dál, než 3 kroky od pavouka.

Mě totiž děsí ta epizoda, kdy jsem odchytávala pokoutníka na stropě nad mojí postelí… zkontroluju vizuálně jeho pozici…. Vylezu na židli… rychlá kontrola, zda je pavouk na svém místě… natáhnu se na stolek pro sklenici… stále udržuju oční kontakt a pak nastala chybička… mrkla jsem na stolek, kde je papír na podebrání, mrknu zpátky a pavouk nikde… tři dny jsem spala mimo ložnici a provedla véliký úklid a i tak jsem se hrûzou v noci budila a koukala na strop, jestli tam není. Dělám to dodnes.

Paradoxně se teda bojím míň pavouka, který se nepřesouvá…a je vidět… prostě člověk jako já nechce bydlet s pavoučí paní Colombovou.

Ale tak abych se tady jen nevychloubala, jakej jsem statečnej arachnofobik… já se běžně několikrát za noc budím… teď při tom probuzení hned vezmu baterku a koukám, jestli je Fanča na místě… 

Sardullah
Sardullah 27.12.2025, 22:34:19 xxx.xxx.221.235

Jako dámy, chci vám oznámit, že jako arachnofobik jsem si do ložnice pořídila pokoutníka … teda ne cíleně, on se prostě objevil v jednou rohu místnoti… naštěstí ne u postele… no tak si tak přemejšlim, jak ho lapnu, ale co s ním, přeci ho nevyhodím na mráz.

No vypadá to na pavoučí holčičku… si myslím, že samci jsou ti, co furt někde lozej a hldaj samice, tahle pěkně hačá u svejch vlákýnek… no tak mám s Fančou dohodu… ano pojmenovala jsem jí, je to Fanynka.. Fanča… že když se nebude vzdalovat od domova, tak má u mě do jara azyl.

A nebojím se říct, že tohle je asi vrchol mého milosrdenství.

By bylo fajn, že by mě třeba Fanča naučila vnitřně neomdlít, když vidim pokoutníka…teda teď když o tom přemýšlím, tak spíš omdlím, když  jí v růžku neuvidim…

Foto není kvalitní.. je to přes celou místnost a potmě..

Obrázek
Sardullah
Sardullah 27.12.2025, 22:12:27 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 27.12.2025, 19:38:41

Bobí v klidu… říkej si, že nemusíš reagovat na vše… jak to říkali ve slunce, seno….´znáčkni return a jeď dál”🤪

Sardullah
Sardullah 27.12.2025, 22:08:42 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 27.12.2025, 20:40:21

Přiznám se, že Michala Horáka jsem si musela zkouknout na youtube… neznala jsem. Jako můj šálek kávy to teda není, ale upřímně si myslím, že tohle si posluchače najde…

Hale pro mě jsou mechanický činnosti ubíjející… jako úklid, mytí nádobí, vaření a abych to nějak intelektuálně zvládla, tak si u toho zpívám… všeho chuť… lidoky, píničky z pohádek… i kreslenejch “Kačerov jak hurikán k nám už míř, auta,laser, eroplán městem víří, příběhy píše z téhleté říše… kačer… uuúu

No mám takovej repertuár …. myslím, že teď největší utpení je moje produkce Zombie… to je utrpení mladého boháčka, protože moje angličtina není nic moc a já vyhovím tedy v jiné jazyce a vystřihnu něco ve španělštiněě alespoň nikdo neopravuje… 

A tohle mi přijde tak “blbý” že by to šlo jako reprodukovaný  podkást vlastním zpěvem použiít… ale to já zase spíš notuju” mám doma kočku, mám ji rád, je to skvělej kamarád, jen od tý doby, co ji znám, nán ruce nohy samej šrám…ˇ

Sardullah
Sardullah 27.12.2025, 21:42:29 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 27.12.2025, 21:18:34

Myslím, že podobný pocit zažily mnohé z nás a tak můžou upřímně napsat “ velká gratulace” protoze víme jak to je… nemusí jít o zvěř, může to být i jiné vítězství, které se nebojím pojmenovat jako vítězství ducha nad hmoto 😎

Prostě supér 👍

Sardullah
Sardullah 27.12.2025, 20:08:29 xxx.xxx.221.235

Tvl… teď jsem koukala na zprávy na Primě a zase tam ukazovali tu “ žebračku” s těmi chudáky bernardýny.

To je hrozný… všichni je mají před očima a nikdo s tím jejich utrpením nic neudělá… protože dle naší legislativy asi nemůže… smutný je, že se jí to furt vyplácí, jinak by tam s nima nedřepěla… se mi chce brečet…fakt, jakože nikomu nic zlýho nepřeju, ale zlámat jí obě ruce a hnáty, aby to nemohla provozovat…

Sardullah
Sardullah 27.12.2025, 18:50:21 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 27.12.2025, 18:34:08

Tak vnoučata nemám… moje děti jsou defakto třicátníci a scénky teda znají, protože se se mnou na ně x krát koukaly, ale určitě si je sami nepustí, jen když se k přichomýtnou k tomu, když koukám já, ale kdyby měly děti… tedy… vnoučata, tak si myslím, že to už je pasé. 

Vidím kolem sebe, že hodně mladých lidí už ani nesleduje běžné televizní vysílání, ale na koukání si odněkud stáhnou konkrétní film nebo seriál a docela často sledují nějaké influencery a to je pro ně často jako nějaká obdoba těch vtipných scének a já už jsem konzerva stará, tak zase mně to třeba vtipný nepřijde…