Ohledně podprdy-jednak je mokrá za pár minut,,druhak mám odřené pod prsama od kostic..bezkosticové a takové ty bavlněné "lajblíky"nemusím.-nesedí..mám 95G-H,takže “navolno”to taky není nějaká hitparáda..Zásyp se spláchne za chvíli potem, a imazol taky…Plínka udržuje vlhko taky,ale aspoň když někam jdu,nemám mokré “koláče”na tričku..doma to nevadí-přehazuju jen trika..Mám tu 27,6 a venku ve stínu 32..
Hezké..takže to první dítě, si tedy nepořizoval s milovanou osobou? Nějak jsem si myslela, ale asi jsem staromódní, že tak to chodí. Nebo si pořídím s někým dítě, pak zjistím, že ho vlastně nemiluju, tak další dítě s další osobou, kurňa, zase vedle, no nevadí, jedu dál, jednou to vyjde…😉
2. kočka je šelma s nějakou potřebou nějakého pohybu, různé intenzity i formy, a patří sem i pohyb vertikální, čili špl. A když se kočka nemůže vyběhat dle svého ve svém přirozeném prostředí, tak se realizuje doma….ale ona se realizuje doma i ta, co se ven dostane, o tom žádná 😎
dle temperamentu, který je jednak individuální, a pak plemenný. Z toho vyplývá si fakt rozmyslet, co si člověk donese domů. A samozřejmě, když chci zavřít zvíře doma, tak mu musím připravit podmínky a byt přetvořit do podoby cat friendly
a ne, každá kočka po záclonách nešplhá (i když u kotěte bych to netvrdila s jistotou)
“Krátkosrstou hlavně kvůli úklidu samozřejmě, aby se všude po sedačce nechytali chlupy, ale to by asu musela být kočka úplný naháč aby to bylo bez problémů???”
přesně tak
podstatnější bude povaha, aby doma nestrádala a nesežrala čivavu
a ten popisek není k strapatému, ten patří k nám 😎….ale zase, ráno dala poprvé celou trasu regulérní ranní procházky (pravda, v řádu stovek metrů) 😇. Ale k sousedům na pivo se rve furt 😄