25.02.2025, 08:15:47 xxx.xxx.224.101
že by tam byla uhynulá, neporažená zvířata,
Nejsou. Viz výše.
že by tam byla uhynulá, neporažená zvířata,
Nejsou. Viz výše.
Anonymní:Pokud nakupujete maso v krámu pro lidskou spotřebu,krmite chciplotiny taky
To nejsou chcíplotiny, ale poražená zvířata. Která prošla veterinární kontrolou. Před i po porážce. To je podstatný rozdíl.
Ty taky musíš mít všechno.😉Jestli se nepletu, byla i klíšťovka?
ančovička:👍👍😂😂…už to vidím..
To by mohla Zrzavci namalovat, že jo? Odpal jestřába se slepicí v pařátech. Ale možná by to bylo už nekorektní.
možná po napálení golfovou holí
Já bych se při své “šikovnosti” netrefila a ještě bych si ublížila.🙂
Tak nějak. Spousta slepic bude vážit víc než ten jestřáb. Jako, savčí predátor dokáže odvléct kořist i těžší než on sám, ale odletět s ní už není sranda. Si myslím.
Jinak tipuju dravce, který byl vyrušen…
Na 99% jestřáb. Ten žere na místě a nic neodnáší.
Novohradsko jižní Čechy taky špačci.
Tak tohle vymysleli úplně blbě. Ale podle vašeho popisu to žádní inteligenti nejsou. Jenom prudiči. Což je mnohem horší.
i mě záda bolí,
Mě taky. A to jsem atletiku nedělala. Ale obě jsme docela dlouhé, takže možná proto.? Mám ploché nohy a operovanou ploténku. Chodit jsem začala ve 14 měsících, bo předčasně narozená.
V Žáru údajně dostali výjimku, aby se zachoval genofond českých hus. Ale je to informace z druhé ruky, já se po tom nepídila.
že jim našli v moči tetanus,
Kdo měl v moči tetanus? Ti lidi? Blbost!
. Prostě největší blbost byla vůbec začít chodit po dvou, protože celý ten koncept je špatně 😁 .
Moje řeč! Jakmile jsme postavili na zadní a vyrobili lordózy a kyfózu, je to špatné.
A já myslela, že barzojové jsou jenom “flekatí”.
Máte pravdu, vygůglila jsem si. Že zkoušeli i pasterelózu - tam je jasné, že to nemohlo klapnout.
Ale druhý odstavec platí.
Za mě opasek. Rozhodně!
Možná se pletu, ale nebyla to tenkrát myxomatóza? Obojí je virového původu. Mor přišel až později.
Ale to nic nemění na tom, že - ano - existují nemoci, kde se časem nějaká imunita vytvoří. Ale i takové, kdy ne - vzteklina, Aujeszky a tak. U lidí tuším ebola a pravé neštovice. Třeba. A vlastně i ten “poctivý” mor.
Žádná nemoc nemá mortalitu 100%, ani údajně, protože by tím zabila i sebe
Viz bodlinka. Nechal byste se nakazit vzteklinou? Já teda ne. Není to hezká smrt.
Mně včera mladý kocour vykuchal pantofle (nemám botník, boty jsou buď v komoře nebo před dveřmi).. Mají odundatelné vložky. Přišla jsem z výletu a vidím. Jedna vložka ležela vedle nich, druhá nikde. Propátrala jsem svůj malý byteček, lezla i po čtyřech a do tmavých zákoutí svítila baterkou. Nic. Tak jsem na něj houkla - koukej ji najít a zase vrátit! A po pár hodinách koukám já - kocour leží pod skříní (kde jsem to prohledala dvakrát) a v packách drží tu druhou vložku. 😲 Asi si vzal má slova k srdci.
Asi mi něco uniká. Co je na tom vtipného?