18.01.2025, 18:28:50 xxx.xxx.147.163
Může být. Ale RTG bych v tomhle případě rozhodně chtěla.
Může být. Ale RTG bych v tomhle případě rozhodně chtěla.
Přeji krásný víkend!
Majdulinko, vaše pokusy o reklamu jsou poněkud průhledné.
Opakujete se. Stejným odkazem jste tohle vlákno založil/a 9.8.
Když se před tetiným pudlíkem řeklo “vykoukoupeme ho?”, byl to pro něj pokyn, aby zmizel někde v jiné dimenzi.
U koček/kocourů spolehlivě funguje jenom myšlenka “zítra teda jedeme na tu domluvenou kastraci” 🙂 A taky se přesunou do paralelního vesmíru.
biaca:Proč se vytahuje starý příspěvek - opět nějaká reklama?
Samozřejmě!
Nejdřív koupit drahý spray a teprve pak navštívit veterináře.😉
Když si Majdulinku rozkliknete, je to jedna velká reklama.
Anonymní:Jakou rozlohu by měl mít travnatý výběh pro 3 koně tak aby nebyl rozblácený, samozřejmě přístřešek a příkrm semen by byl
Teoreticky 1 ha na koně. A hodně chovatelů má zimní (menší) a letní výběh (pastvinu).
A viz výše - při 24/7 se v exponovaných místech bez zpevnění neobejdete. Pokud tam nechcete mít bahno a po zmrznutí tankodrom.
celkem jistý recept na rvačku.
S celkem jasným vítězem.
Anonymní:ahojky, je možné chovat osmáka a potkana v jedné větší skříňové kleci?? Díky...
Ne!
TN:Děkuji, za všechny rady, postřehy i váš čas. Opravdu díky. A přeju krásný večer.
Já nych teda chtěla RTG těch zubů.
A proč zrovna osmičky? Kůň má přece v každé polovině čelisti zubů devět. Hřebec (valach) i deset. A když počítám i vlčí zuby, tak ještě připočtu jeden.
Neverend nic jiného než obecné plky nemá. O třetí světové tady píše už kolik let? Ještě na IF.
Proč bys tady něco brzdila?
Ale my máme s Bobčou dohodu a tak vím, že se neurazí a nebere to jako dehonestaci. Ostatním to píšu v SZ.
to bysme si
to bychom si🌹
Já teda nevím a asi se se pletu do věcí, do kterých mi nic není. Ale nejste i vy trochu paranoidní? Bez urážky. Proč taky nezvolit taktiku “nereaguji”.
Protože vy jste tímhle příspěvkem taky přiživila.
A Stella si může mnout ruce, jak se jí daří nás rozhádat.
Oni to tak mají ptáci obecně. A co teprve včelí nebo termití matky.
Orionka:Proč se chcete vracet k normální diskuzi právě v tomhle vlákně? Nebylo by lepší, nechat ho “spát” ?
A tak příspěvky týkající se léčby ADHD nejsou úplně od věci.
Podle té vaší teorie by stačilo plácnout dítě jenom jednou a ono by už pokaždé a příště poslechlo.
Nikoliv. A nefunguje to ani u psů, koní, koček…
Jako,že je v zrcadle hnusná??
jsem slyšela v rádiu, že už existují zrcadla s AI. Ne, že by nám řeklo, že jsme hnusné, ale rovnou nás pošlou k doktorovi, když se mu něco nebude líbit. Něco takového si rozhodně pořizovat NEBUDU! Nepotřebuji, aby mi nějaký robot kafral do mého zdraví.🙂
No a nás nejdříve napadla vyňatá. Vybraná po několika minutách vypotily holky.
Tak nějak celkově.
Já jenom napsala, že žádný hon na Fikovnici nevidím a navrhla jsem, abychom se k tomuto tématu už nevraceli. Ale vy jste ho sama znovu otevřela.