Buggyra: K tomu veselá historka. Jsem si tuhle vyzvedávala auto v servisu a zrovna servisák předával auto pánovi důchodcovi, takové pěkné, malé (nevím, proč si důchodci pořizují zásadně nízká auta s malými dveřmi, asi nějaká forma masochismu), novoučké (vyrobené po roce 2015, to je pro mě výkřik moderny). A důchodce se nasoukal do autíčka a dupnul na plyn a ono mu to chcíplo. A servisák se zatvářil ztrápeně. Tak jsem se na něj tázavě koukla, jako kde je problém, a když pán znova nastartoval a odjel, tak servisák říká \'no, já jsem mu měnil spojku. U tohodle auta už čtvrtou za pět let :-( ...\'. A že pán neumí rozjezdy, vždycky drží spojku na půl žerdi, a motor vytočí na nesmysl, a spojku progresivně pálí. Servisák mi ukázal přítlačák - no ten byl vykalený do modra, nekecám... No, tak tady si pán nepřečetl návod, resp. nenaučil se jezdit, tak holt musí platit. Jediný, kdo tím \'trpí\', je tady zrovna servisák, a dá bůh, že to snad nikoho neohrožuje na životě a na zdraví (možná servisáka na srdeční kondici).
No takže holt panáček důchodce tady platí jednou ročně výměnu spojky.
No a takže holt tady paní, pokud si nenechá poradit, bude psíka vláčet na šňůře do konce jejich soužití.
Já si na důchod, když už, pořídím něco menšího. Už jenom proto, abych to v případě potřeby vynesla do 2. poschodí bez výtahu.