Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 04.01.2026, 20:22:05
Jo, čistokrevný bez PP je častý oxymoron.
U kavalíra za 5 000 se zdůrazňuje, jak je odčervený, očkovaný a čipovaný (což je jaksi samozřejmé, že jo) a diskrétně se o PP mlčí. Vtipné, že nad ním je kavalír rovnou avizovaný bez PP za 18 000.
Odpověď na příspěvek uživatele anonymní z 04.01.2026, 13:42:46
Vždyť to Bodlinka napsala - stačí jednorázově. A pak podle potřeby - až si zase všimnete článků. Nebo odčervení min dvakrát ročně, i proti škrkavkám. Jsou přípravky, které berou i vnější parazity - mám na mysli hlavně klíšťata.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 03.01.2026, 13:07:49
Lokalizovala bych to nejspíš do trachey,ale ani plíce nevylučuji Starý kardiak s tlakem srdce na tracheu,nádor v mediastinu,co na ni tlačí,pokrocilý tracheal kolaps a chr bronchitis,jakékoliv závažnéjši onem DCD,kdyby bylo možno podle kašle odhadnout,o co jde,nepotřebovali bychom rentgeny ani uktrazvuk
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 02.01.2026, 18:56:06
kdo včera koukal na Vlny
Já je viděla loni (vlastně u předloni) v kině. Školní akce. A líbilo moc. Překvapilo mě, kolik dětí si to vybralo - měli ještě druhou možnost, nějaké fantasy.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 02.01.2026, 12:46:48
Dříve byli na vesnici kozy a ovce skoro u každé chalupy
Ovce ne, ale kozy, krávy, prasata, krůty… si pamatuji. Tak 20, 30 let zpátky. A nějak to všechno postupně vymizelo. I bez vlků. Staří poumírali a mladí nemají zájem.