27.06.2025, 16:00:01 xxx.xxx.147.163
janaa:To není alergie. Vylijte si rondup na ruce a uvidíte,jak se budete cítit
Já myslela, že glyfosáty jsou zakázané. Minimálně pro plošně použití ve městech.
janaa:To není alergie. Vylijte si rondup na ruce a uvidíte,jak se budete cítit
Já myslela, že glyfosáty jsou zakázané. Minimálně pro plošně použití ve městech.
efe:A jak namyšleně se tváří 🥰
Mně ten výraz přijde spíš žalující - “vidíte to, jak mi tady ubližují?”.
Viz výše. Kastrace vás nenapadla?
Jo jo, luňák mi nad hlavou lítá každou chvílí. Fajn, když při tom jedu busem a ne autem, abych se mohla kochat.
Buggyra:To samozřejmě nemá, ale touha už ano 🙂 A ta druhá míza bude hormonálního původu, protože jakého jiného, ne?
No, pokud máte na mysli přirozený úbytek testosteronu, tak ano. Já tomu říkám spíš syndrom zavírajících se dveří. Navíc mi to přijde i logické z hlediska zachování druhu a rozšíření své genetické informace - starší muž může s mladší partnerkou zplodit další děti. Možná to není úplně morální opustit tu stávající, ale evolučně je to výhodné.
taky nějaký hormonální přechod
Jenže homosexualita nemá hormonální podstatu.
Kočka není mrchožrout
Ne, není. Stačí, když masíko trochu zavání a už se ho netkne. Vysvětlení úplně nemám, ale je to tak.
Mně spíš přijde vtipné, jak se tenkrát brojilo proti homosexualitě, protože je to nepřirozené. A přitom v přírodě to není nic výjimečného.
Co hnůj, ten mi voní. Ale taková kejda nebo močůvka… Ale s úbytkem zemědělských podniků to už není tak aktuální.
V ČSSR.
Nebyl. Pokud byli oba nad 18 let.
Mně pohanka naopak voní a chutná. Přidávám do luštěnin nebo rýže a zvládnu i samotnou. Holt je to kus od kusu.😉
jak je to u trans dětí atd.
Transexualita a homosexualita je něco jiného.
že skoro 15let v pohodě normální vztah se vším a teď tohle…
No protože se snaží a potlačuje, aby to bylo v pohodě a pak to najednou nejde, protože pohár přeteče. Viz Honza Musil (koukám, že nastejno s Bobčou). Nebo známá, která se po čtyřicítce nechala přeoperovat na chlapa. Předtím teda stihla jedno dítě.
A ještě občas hlučí sekačky, křovinořezy a na podzim ječí cirkulárky. Ale s tím se počítá a vždycky můžu zavřít okno, že jo.
Zpěv ptáků a žabí koncerty mi za to stojí.
No protože stačí jedna nekastrovaná kočka, která “nikomu” nepatří a pak už to jede.
Nikdo s tím nechce nic dělat - ani obec? Vždyť jsou kastrační programy.
kočky loví ptáčky,
Jak píšete - a co člověk? Kolik zlikvidoval hnízdních možností? Kousek od nás se staví další nová cyklostezka. Lesem. A už je pokácený průchod. Docela dlouhý. Začali v květnu. Pochybuji, že někoho zajímali nějací “blbí” hnízdící ptáci.
A klasika - sýček. Za jeho úbytek kočky opravdu nemůžou. Zase jenom člověk a jeho způsob hospodaření.
Vždyť je to celé nesmysl - granule na míru. Zadám - plácnu - fena 10 let, 15 kg, málo aktivní a vyrobí mi to, co potřebuje? Jak to na lince naštelují? A kolik by to asi stálo?
když si uloví kdeco kočka, tak to nevadí.
Některým lidem vadí. Viz vedlejší vlákno. Ale jak to udělat, aby kočka lovila jenom myši a ne ptáčky a ještěrky? Moje odpověď - nijak.
I ženy. Jsou schopné.