Mmch. 100% hovězina je široký pojem. Může být z jednoho kusu kůže a může to být recyklát vyrobený z odřezků kůže, které jsou slepené (více či méně úspěšně) k sobě, a pořád je to hovězina…
V mém případě B bylo správně.
Mmch. 100% hovězina je široký pojem. Může být z jednoho kusu kůže a může to být recyklát vyrobený z odřezků kůže, které jsou slepené (více či méně úspěšně) k sobě, a pořád je to hovězina…
V mém případě B bylo správně.
Na tu kvalitu kůže bych nespoléhala. Měla jsem tam odsud poprsák a strašně rychle to prasklo., využíváno minimálně.
Přeju Capovi nekonečnou duhu a plnou papulu zelenýho a hlavně ať ho tam nikdo neprudí. Lidí si asi za život užil až až…
😀
no našla jsem třeba i přípravek CAI-PAN CAI-PAN mint , taky mast na vemeno a lidi tam jako píšou recenze, že to pajcujou i na sebe…cituji:
“Vynikající protizánětlivý prostředek. Vyléčila jsem si s ním patní ostruhy. Nemohla jsem vůbec došlapnout na nohu, po třech dnech aplikace se noha začala zlepšovat. Všechny prostředky z lékárny, které jsem do té doby používala neměly žádný účinek. Cai-pan mne svou účinností potěšil.”
“Zánět v kolenu mně to nevyléčilo, ale ulevilo se mi. Zdraví dvounohá ovečka:-)”
https://www.zbozi.cz/vyrobek/cai-pan-cai-panmint-mast-na-vemeno/vsechny-recenze/
Ale ode mně to nemáte 😀
Ahoj, tak ještě jednou zaprudím s koňovou a zeptám se zdejšího zkušeného pléna.
Kobyla měla problém s měkkými tkáněma, pravý karp. Už je skoro 2 měsíce na mini pedoku, jelikož box by prostě nešel. Pouštíme pak v samotě na hodinku až dvě pást, když začne dělat kraviny, jde zpátky do vězení. Dělali jsme pak ještě procházky na ruce každý den, délku postupně prodlužujeme. Začala jsem používat zázrak jménem Mastivet, hnusná černá mast na vemena, ale evidentně dělá zázraky.
Kobyla teď při zkoušce na ruce nekulhá v kroku ani klusu. Ohyb v kloubu byl maximálně 45 stupňů, nyní total progres, nohu ohne skoro až k břichu a bolest evidentně dost ustoupila. V ohrádce ji plánuju nechat ještě určitě do konce prázdnin, bude maximálně pasení + prodloužení procházet na ruce. Stejně tak se sedlem počítám až tak na září. Ale kůň se teď výrazně pohybově zlepšil. Nicméně otok zůstává a je především v přední části karpu. Máte někdo zkušenost, jak ho srazit? Nebo prostě čekat? Mně právě přijde zvláštní, že mechanicky se to fakt hodně hodně zlepšilo, vizuálně je ale pořád otok stejný. Máte někdo prosím zkušenost?
Mně pohanka děsně smrdí, fakt.
Ale nedávno jí udělala pseudotchýně, jako ona fakt umí vařit, a prostě to bylo děsně dobrý, nechápu 😀
A pohanka.
Efe, držím palce, bude to dlouhý, ale uzdraví se to 🙂
Jo, mast z hulikonopí. Fakt. Není to všespásný, ale strašně dost to ulevuje a regeneruje.
Efe, jak je?
Ja to teda znam, ze kobyle se posila kolkovana zadost 😀
Já mám teďka nějakej Vitrol na slimáky. Použitelný i v ekologickém zemědělství a neškodí to psům, kočkám a ježkům, takže peřdpokládám, že i hydina je uchráněna? Uvidíme, ještě jsem to nepoužila, ale po těch květnovejch deštích nemám se slimoně slitování, jakože vůbec.
2x se mi na táboře ve stanech s podsadou stalo, že jsem se za deštivých dní probudila, prohrábla jsem si v polospánku vlasy a tam byl!!! Chápete ten šok? Jsme myslela, že mě trefí, fakt jsem měla srdeční zááástavu!!! Zvracím ještě teď, a že je to drahně let.
To je Nick, že jo? Ten prostě umí.
Děkuju.
Asi tak, děkuju za doplnění, lépe bych to nesvedla. Jako takhle, myslela jsem původně, že jí někdo kopnul, ale výběh je z kopce a bylo bahno, teď si myslím, že se natáhla.
Kdybyste měl někdo nějaký fígl (mazadlo, doplňky stravy atp.), jak zaručeně v tomto případě zmírnit otok, tak sem s tím. Myslím, že určitě zabere cokoli na podporu lymfy.
Jinak děkuju všem za podporu, už tu s tím nebudu plevelit (doufám 😀).
Prostě že se nějak kloub blbě otočil kopnutím nebo uklouznutím a někde se něco natrhlo nebo jinak pohmoždilo.
Ok, tak jo, RTG proběhl.
Kloub úplně čistý, v kostech nic není, čili podezření na měkké tkáni se potvrdilo. Neví kde, ale je to vlastně jedno, sono na karpus prý umí udělat dobře málokdo a stejně by se to řešilo klidem, klidem a jen a pouze klidem. Má podezření na torzi kloubu. Každopádně - 2 - 6 měsíců klidový režim, na boxu by jej je*lo, zmenšili jsme jí pedok, ale co bude dál, ví Bůh.
Ptala jsem se na nějakou podpůrnou léčbu kloubu, řekla mi, že to je většinově spíě pro můj pocit, že jí přilepšuju, ale prostě to chce čas. Maximálně doporučila nějakou ponožku od Vetoflexu.
No…myslím, že opráším své staré dobré konopí. CBD do žrádla a hulimast na kloub. Rozhodně tím nic nezkazím a výsledky bývají víc než dobré.
Ano, po té eskapade 1, jak jsem popisovala o stranku drive, jsme meli podezreni na silnou riji. Drmek dávám od ledna a budu davat až do podzimu. Sipu do zradla , chladasovi 3 lzice denne , zalevam olejem kvuli kurkume a pak vodou. Znama měla u kobyly rije extrémní, kobyla nacouvavala na kone, jak moc chtela, takže byla pokopana, tak vet predepsal Regumate, ale to je fakt ultra chemický kombo, drmek normální kobyle fakt stačí a vyjde levněji než kdejaká směs na uklidnění rije a výsledky možná lepší. Jiná známá pije drmek jako čaj před a během menstruace, aby nebyla úplně na zabití a fakt to prý pomáhá😀
Pardon za misty nehacky a necarky, mastim prispevek na mobilu😀
Vyskove miery jsou na Slovensku asi evidentně lepší než v CZ. Jelikož než došlo kna výběr chlaďáka, chtěla jsem hucula alespoň 140 cm v kohoutku, abych si s větší pr a s výškou 175 cm nepřišla jak ťululum. Nebylo anebo za žádnou cenu nechtěli prodat. Ale těch 140 cm + s PP je u nás fakt málo.
Děkuji všem za názory, fakt je to pro mně dost důležité.
Horsano! Toho hucula nekastrovat, to bude ještě fešák! 🙂
Jasně no. Taky si ještě pořád myslím, že je to z frustrace. Tohle je slezan, taky norik, oni jsou povahově veskrze všichni podobní. Díky.