Mám na mysli potom z těch útulků… ale možná taky ne… Kéž by si takhle naběhla většina množitelů.
Mám na mysli potom z těch útulků… ale možná taky ne… Kéž by si takhle naběhla většina množitelů.
Vono je bude chtít hodně lidí - ty modrovoký, páč to je děsně cool mít modrovokýho psa. Ale do týdne bude pes zpátky no.
Ona je celá ta famílie řekněme “zvláštní”…
Úplněk…? 🤔
Mám ve svém okolí chlapce, kterému matka ještě v 15 letech utírala zadek. Nekecám. Když to na něj přišlo ve škole, tak šel domů….
Já jen poznámku: do psí lékárničky bych já přibalila umělé slzy (nebo oční gel) a kapky do ucha.
Hihi a proto jsem si na brzká stará kolena pořídila morgáně, který se v pozdějším věku naučí tahat. Takže teď je to jezdecký kůň, později, až už na ní nevylezu, to bude kočárový 🙂
U nás konečně sluníčko ❤️❤️❤️
U nás stále pod mrakem, mlhavo a mráz. Aspoň bylo bahno ztuhlý.
Dál držím palce všem marodům ❤️
o dvě velikosti větší a už to té feně zakryje i břicho, tak dobrý
Ale nesmí mít ocas vysoko nesený, protože jak jsou výrazně delší záda, tak to přes ocas už nesedí :/
Igorek 🥰
A co soundtracky? Já miluju Zdivočelou zemi, Man from Snowy river a LOTRa 🥰
Jste v nevýhodě, že k tomu koni už máte citový vztah, a předpokládám, že majitel to ví… Pokud mu nepůjde o koně, ale o prachy, tak toho využije.
Mno jenže on teď žere třeba deset minut. Takže jsem zavedla nový rituál: psi se nažerou a mažou povinně ven, pak dostane Bečka a má čas se v klidu najíst a já nemusím nikoho dozorovat a zatím si poklidím v klidu v kuchyni.
To moc ráda čtu!! A vy si běžte taky lehnout.
To si tak anonymové nebo někdy i registrovaní povídali z jedné IP adresy mezi sebou…
Ne že by se to tu už nedělo 🤣
My dnes taky venčili jen chvíli, u nás dva nad nulou, všechno taje kosmickou rychlostí, všude voda. Barča z krátký procházky nadšená moc nebyla 😃
U malých psů je to častý problém, ale neznám žádného, který by opravdu životně tu operaci potřeboval.
A co tomu bylo? Mně se to ještě nestalo. Jak píšu, jsou to vše 100% pryskyřice, bez jakýchkoliv přídavků, tak jedině, že by samotnej ten strom byl nějakej divnej…?
Dřív jsem ho taky kupovala, když se nedalo sehnat jinde, ale teď se dá koupit to samý, ale podstatně levnější. Je to vše 100% pryskyřice.