Aktuálně: 2 326 inzerátů269 782 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Doron

Doron
Doron 01.09.2023, 09:44:55 xxx.xxx.162.126

Vidíte, já vlastně nerozlišovala útulky a ty spolky.

Říká se, že útulky jsou plný, ale mně se to nějak nezdá.. Tuhle jsem koukala, že třeba i v trojském útulku je mnohem míň psů než před lety.

Kamarádka teď sháněla obyčejnýho malýho pejska, oslovila různé organizace, nesehnala nic.

Úplně mi přišlo, že si ty psy snad chtějí nechat pro sebe 😅.

Doron
Doron 31.08.2023, 22:43:06 xxx.xxx.162.126

To jste udělali výborně !

A opravdu, fenka ho zatím tak vychovává.

A cože naskakuje na retrívra ? Není kastrovaný ?

Nebo to cottonek bere z jedný vody na čisto ?

Doron
Doron 30.08.2023, 20:37:51 xxx.xxx.162.126
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 30.08.2023, 14:43:22

To je tedy rafinované !

Doron
Doron 30.08.2023, 16:08:41 xxx.xxx.162.126
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 30.08.2023, 13:58:01

Taky rozumím úplně všemu. To možná není špatný počin ! 

Člověk by se to učil řádově pár týdnů 😊.

Doron
Doron 30.08.2023, 15:57:18 xxx.xxx.162.126
Odpověď na příspěvek uživatele keriton z 30.08.2023, 11:21:29

Test žravosti se dělával. A v inzerátech se psávalo “ dobře krmitelný” 😊.

Doron
Doron 30.08.2023, 15:48:54 xxx.xxx.162.126
Zrzavci:

Nenajde se tady někdo, kdo by mi osvětlil to chování tibeťáka? Nejde natvrdo po tom, kterýho má v šachu, ostatní vytlačuje…ale není tam až nějaký tvrdý útok - nebo mně to takhle přijde. Čekala bych, že to bude masit, že půjde natvrdo.  kdyby mi to někdo rozebral jak na hokeji 😀 (tužky netřeba 😀) budu ráda.

Mně přijde , že jsou možná mladí, vykazují takové znaky podřízeného chování, neútočí , ale prosí o jídlo  Takhle se někdy chová máma nebo víš hierarchicky postavený člen smečky k ostatním, hlavně odrostlým štěňatům, kterým nechce ublížit.

Nechrání stádo, ale ten kus masa ( řekla bych, že je to mršina) chce pro sebe.

Je strašně legrační, jak ten (možná spíš ta) ,co na nad ním řve, dál potajmu ujídá 🤣.

Doron
Doron 30.08.2023, 10:33:11 xxx.xxx.162.126

No prostě jako když si chlap koupí novou motorovou pilu . Jsou pak k neudržení 🤣.

Doron
Doron 30.08.2023, 10:19:30 xxx.xxx.162.126

Hihi, nějak nás to počasí neposlouchá..😀.

Já mám úplně jasnou představu, jak bych to chtěla..

Přes den takových pětadvacet stupňů (aby se dalo koupat) a od půlnoci tak do pěti dlouhý, vytrvalý a vlahý deštík 🙂.

Doron
Doron 30.08.2023, 10:09:46 xxx.xxx.162.126

Tak to se úplně shodujeme.

Taky jsem zastáncem takového klidného přívětivého vítání.., a jasně, že jsou tam emoce.

A máte pravdu, že kdyby tohle člověk zakazoval, jde proti psí přirozenosti .

Doron
Doron 29.08.2023, 23:27:13 xxx.xxx.15.241
Mi:

To já celý život snila (mm.jiné…😀) O pointrovi.Ale jsem zodpovědný panelákový  člověk a neudělala bych mu to. Jediný ústupek byl kdysi kokr,kupodivu s ním vše šlo v pohodě.I do mysliveckého spolku jsem kvůli něho vlezla.Ale po zhlédnutí některých  praktik myslivců,jsem rychle vycouvala.

Obdivovala jsem pointra .. 

Měl ho tatínek mojí spolužačky, bydleli v Praze, na Malé straně. Tatínek měl vousy, kouřil kulku a pes ho oddaně následoval , chodil na volno a byli častými hosty řady malostranských hospod..

Možná o víkendech dělali myslivost.

Bože, jak jsem záviděla, pořád si pamatuju tu jeho ušlechtilou hlavu 😅 .

Doron
Doron 29.08.2023, 23:00:49 xxx.xxx.15.241
balu:

Buďte ráda, že je žravý. My máme poprvé nežravku. Nejen, že se nedá motivovat na žrádlo, pamlsky, ale my ji přemlouváme, aby vůbec něco snědla. A když už jeden den nějakou potravu sežere, třeba kuřecí stehno, tak další den se tváří, že je to jedovaté. A jediné co do ní dostaneme, jsou žloutkové věnečky z Lidlu. Další den se ani nedotkne syrového masa, ani věnečku, ale dá si granule. A další den je ochotna sežrat pouze rohlík se sýrem. Piškoty si dá občas a to je ještě někdy jde zahrabat. Stejně jako syrovou kost. Není to jednoduché.

Možná, že je to to takový ochutnavač..

Mám tři psy a jednu kočku…

Kvalitu a čerstvost masa testuju na Lilině, odkrojím , a když Lily nechce, nejí to lidi. 

Gučák, nejstarší, často odmítne kuřecí, ale vždycky je to  maso, které odmítla kočka. Člověk by nic nepoznal..

Doron, prostřední, by všechno snědl a rychle, Fram, štěně , by všechno snědl, ale pomalu.

Nakonec máme takový stálý jídelníček, hlavně vepřové ve slevě a kuřecí skelety plus vepřové a hovězí kosti.

Piškotů a sladkostí se bojím, Gučovi to vůbec neudělalo dobře.

A jak vypadá Vaše feňule? Je hubená ?

Doron
Doron 29.08.2023, 22:30:14 xxx.xxx.15.241
Odpověď na příspěvek uživatele Rezzzy z 29.08.2023, 20:57:24

Jestli má vlčí hlad, tak asi probíhá nějaký vývojový spurt.

Já taky Framovi dávky jídla dost měním, podle toho, jak si řekne . Teď třeba jí míň, než před čtrnácti dny. Zdá se mi, že opravdu roste v takových skocích.

Jináč jsem dneska zastihla vnoučka, jak s ním hovoří… Vnuk jedl zrovna takový ty malý sýrky zabalený v červeným vosku, teď nevím, jak se jmenujou, a Fram loudil, koukali si skoro z očí do očí. A říká mu: “Flamíku, tohle se nelozdává zadalmo, víš? To plostě není zdalma! To je pomělně docela dlahé! Ty budeš mít sylové maso z plasete, velkou polci !"🤣

Doron
Doron 29.08.2023, 20:32:14 xxx.xxx.15.241
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 29.08.2023, 19:22:46

🤣🤣😂

Doron
Doron 29.08.2023, 20:26:36 xxx.xxx.15.241
Anonymní:

Za jméno děkuji, viděli jsme se o víkendu, mám nějaké úkoly a uvidíme, jak to u nás bude fungovat (musí). Největší sranda ovšem byla, že jsem tam jela s ní, jako štěkačem.

Celou hodinu mi vzorně seděla u nohou a zatímco by normálně komentovala cvrkot kolem sebe, tady se jen rozhlížela a ani nebafla.

To je teda potvůrka 🤣! A ona jinak štěká i jinde?

Za námi jezdí Luboš domů, ale na to má míň času a je to dražší. Taky jsme řešili problém se štěkáním na nájemníka. To byl teda jinej případ, protože na něj štěkal hnusně a byl to problém, když jsem nebyla doma. Byl to jedinej člověk, na kterýho byl někdy nepříjemnej, nevím přesně proč.

Tak moc držím palce a dejte vědět, jak se to vyvíjí 😊 .

Doron
Doron 29.08.2023, 00:24:21 xxx.xxx.162.126
tetrivek:

Tak se taky pochlubím budeme mít štěňátko fenku čuvačku. Už odpočítáváme dny. Stavíme novou boudu. Pořizuji mističky, hračky a poohlížím se po granulích, i když krmíme masem, chci aby měla všechno. Těšíme se na ní všichni včetně psí smečky, slepice, kočky, králíci a ovečky. Protože se všemi bude žít, dávat jim pusinky a hlavně hlídat. 🐑🐇🐓

Miluju čuvače ! Měla jsem jako dítě čuvačí kámošku v Jizerských horách, ona si mě dobře pamatovala, i když jsem jezdila jen na prázdniny.

Je nezapomenutelná ❤️.

Doron
Doron 29.08.2023, 00:03:03 xxx.xxx.162.126
Plaka:

Už pět měsíců? Přijde mi to jak včera, když jste se tu prvně optala na brijáda. 🙂 Podrbkejte pana chlupáče, bezva, že si s klukama tak sednul. Hele, nebýt toho sheltiáka onehdá na hlídání, nebyl by pan chlup? 

Nebýt šeltiáčka, tak by nebyl. Teda nebyl by u nás😊.

Ale po Albíkovi se mi pořád stýská. On byl u nás šťastnej…Ale hodně se naučil , neobtežuje už sousedy štěkotem a poslouchá, panička to přičítá tomu, že dospěl, zatímco byla v nemocnici 😅.

Doron
Doron 28.08.2023, 21:37:03 xxx.xxx.5.165
Plaka:

Doron, Rezzy, vám se štěňátka začínají přesouvat zvolna do dorostenců! 🙂 Krásní pupikové, eště mají jehličky nahoru zahnuté nebo už to začíná přezubovat? 

Framovi je zrovna pět měsíců, zoubky už skoro všechny vyměněný !

Je to děsný, jak to letí..

A ještě skoro nic neumíme 😅.

Umí jenom “sedni, lehni” , to vypadá asi tak, jako když si sedá nebo lehá slon v cirkuse, přivolání a “lehni si sakra a spikej”😔.

Doron
Doron 28.08.2023, 18:51:47 xxx.xxx.5.165

Acher, náš Gučák to taky dřív občas  dělal.

Teď mám toho štěníka, krmím ho čtyřikrát denně a starší kluci při té příležitosti taky vždycky něco dostanou.

A od té doby se to nikdy nestalo..