Aktuálně: 2 700 inzerátů262 620 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Doron

Doron
Doron 18.08.2023, 22:37:08 xxx.xxx.162.126

Nakupuju v supermarketech, ve slevě.

Není to asi moc ekologický😔.

Ale úžasný masitý skelety za za 28 Kč za kilo. Plecko, bůček 80, pětikilovej balík kostí za 40, kachna 70, kuřecí křídla a stehna 52…

Řezník mi vozí hovězí srdce, desetikilovej zmraženej balík. 45 Kč za kilo.

Nic nesmrdí. Dělíme se o to..

Doron
Doron 18.08.2023, 21:55:16 xxx.xxx.162.126
Rezzzy:

To je brouček, ale něco na tom vedru bude, teď tři dny za sebou Messi taky udělal, teď už louži, ji AK už to fakt zvládá na výbornou, i samotu. Zuby má zatím všechny. Z Framíka už je teda kus chlapa, ale kamarádku chápu, že se s tím nechce smířit 😂, proe je to moje 14kg miminko stále prcek 

Mně teď přijde nejroztomilejší 😊. 

A s tou čistotností .. Byla jsem hrdá, že prvních čtrnáct dní úplně bez nehody. Ale vždycky, když přijde takovej ten růstovej spurt,  se to pokazí, občas udělá i bobana. Ale mně je to jedno úplně.

Doron
Doron 18.08.2023, 21:33:56 xxx.xxx.162.126

Musím se vám po delší době pochlubit, jak Fram roste. Na fotce s kamarádkou, která se s tím nemůže smířit 🤣a pořád ho chce chovat 😅.

Zatím všechno ve smečce klape, prostřední strýček Doron je na hraní, ke staršímu Gučákovi chová velkou úctu.  Zatím se zdá, že je to pes za odměnu. Citlivý a přitom srdnatý. Na vnoučata něžný. Hlídá. Rachejtlí a bouřky se nebojí. Teď zrovna vyměňuje zoubky, už jsou mu čtyři měsíce a kousek😊.

Jediný, či mu můžu vytknout je, že neposlouchá nikoho jinýho než mě a občas udělá na chodbě louži ( není to loužička 😅), protože v tom vedru asi hodně pije. Přitom čistotnost jsme už  měli na výbornou.

Obrázek
Doron
Doron 18.08.2023, 17:08:36 xxx.xxx.162.126

Když jedeme za kamarádkou na Branov ( to ten kraj Oty Pavla) musíme večer jet skoro krokem , je to úplná promenáda.

Doron
Doron 18.08.2023, 16:29:21 xxx.xxx.23.220

Jináč je to smutný téma a sražené zvěře je teď nějak opravdu hodně.

Zrovna před týdnem jsme to při večeři probírali s kamarády, čerstvou zkušenost měli hned dva.

Jeden viděl těžce zraněnou srnu na silnici , zastavil a utratil ji, nemohl se dívat, jak se trápí.. Neměl z toho dobrej pocit.

Druhej taky zastavil u zraněné srny, chtěl taky zkrátit její utrpení a nedokázal to. Zavolal policajty a odjel. Taky z toho neměl dobrej pocit.

Tak jsme je museli oba utěšovat.

Doron
Doron 18.08.2023, 16:14:26 xxx.xxx.23.220
megi-the-pes:

Mně to vůbec nechutná.

Zvěřina Vám nechutná ?

Tož to Vám tu svíčkovou nemůžeme dělat dančí 😔.

Doron
Doron 18.08.2023, 16:03:13 xxx.xxx.23.220
megi-the-pes:

To bych chtěla, kousacího pitbullka, pošlete mi, prosím.

My teď potkáváme pittbulí holčičku, úplnej ďábel v roztomilým tělíčku. Jde mi po psech, jak smyslů zbavená..

Ale Vy byste ji beztak zkazila a udělala z ní mazlika .

Doron
Doron 18.08.2023, 14:49:31 xxx.xxx.23.220
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 18.08.2023, 12:51:53

Vy byste jim mohla ujet na koni, ale co my, pěšáci 😅 ?

Doron
Doron 18.08.2023, 12:03:19 xxx.xxx.23.220
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 18.08.2023, 08:42:33

Prossecová dieta?

Velmi inspirativní 🤣!

Jen se bojím, aby mi to nevadilo v práci 😅!

Doron
Doron 18.08.2023, 11:56:20 xxx.xxx.23.220
Zrzavci:

Upřímnou soustrast, držte se, Doron. 

Děkuju ❤️. Ono už je to trochu dýl, máma umřela v květnu, jako v mojí hlavě nedávno..

Doron
Doron 18.08.2023, 11:51:49 xxx.xxx.23.220
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 18.08.2023, 08:56:40

Cihla v rybníce 🤣🤣🤣, to je přesný.

Ale je asi trochu pitbulovitej, taky mi tak přijde..

Přitom jeho máma byla taková lištička…

S tou hubeností je to někdy pro ostudu, lidi mi někdy i nadávaj.. , i na mě paní na ulici křičela, že panička si zjevně dopřává a podívejte na chudáka psa 🙄.. Pán v tramvaji zas rozbalil dvacet deka šunky od kosti, já ho nechala a sundala Gučovi košík, celý mu to očuchal a nevzal si, protože uzeniny nejí.. Nebylo to ode mě hezký, ale už jsem toho měla dost, být pořád za tyrana 😅.

On si v jídle vybírá, nevezme si třeba každý kuře, přílohy taky nejí, dávám mu vepřový, hlavně bůček , to mu dělá dobře.

Myslím, že ty pytle piškot ( snědl prý nejmíň jeden denně) , mu  fakt uškodily, byl vychrtlej, špatná srst, špatný bobky a alergie, kousal si tlapky.. A my si s vetem pořád lámali hlavu , co s ním je..😬.

Máma umřela začátkem května, od tý doby nabral tři kila, ale víc už to nejde a hubenej bude asi vždycky 😔.

Doron
Doron 17.08.2023, 23:21:18 xxx.xxx.23.220
Plaka:

Nechci nějak něco malovat na zeď, ale je Gučák zdravotně v pořádku? Štítná, ledviny apod máte zkontrolované? Nevyžádaný dotaz, vím, pardon.

Naopak, je to od Vás hezký 😊 !

Štítná žláza, ledviny, jaterky, všechno v pořádku.

Ale trpí alergií, vetové nejsou schopní určit na co.., prý alergie na kvasinky. Teď to má dobrý .

Měla jsem doma čtyři roky nemocnou, resp. umírající mámu, teď nedávno umřela ..😔.

No, a její  ošetřovatelka se mi svěřila, že tajně nakupovaly pytle piškot a dávaly to psům, když jsem byla v práci 😔.

Ach jo.

Doron
Doron 17.08.2023, 22:39:08 xxx.xxx.23.220

Udělala jsem momentku, jak vypadá, nechtěla jsem ho budit. Velká hlava a šlachovitý tělíčko, na fotce vypadá míň hubenej, než je ve skutečnosti.

A je neuvěřitelně fyzicky zdatnej .

Obrázek
Doron
Doron 17.08.2023, 22:32:11 xxx.xxx.23.220
Odpověď na příspěvek uživatele Lily z 17.08.2023, 22:23:47

Děkuju 🥰!

Doron
Doron 17.08.2023, 22:16:23 xxx.xxx.23.220
keriton:

Ptala jsem se Marcely (marcelaamax) na FB, tak píše, že používá nějakou úplně obyčejnou asi od Trixie, že to její feně stačí. Pokud by bylo potřeba něco víc, doporučuje vyzkoušet u Mushgo  🙂

Zpětně by mě zajímalo, jestli by vesta bývala pomohla mému neplavci, minulému psovi. On aspoň mírnou snahu o plavání sem tam naznačil, ale jelikož byl hysterický, trochu se u toho potápěl, takže pak říkal, že to nejde a je to nebezpečný, a zůstal raději neplavcem. Fíno je zase naopak plavcem zcela přirozeným a bezproblémovým, ačkoliv se to podle mě naučil teprve nedávno.

On ale Guča plave dobře, má dobrý plavecký styl. Ale je hodně hubený , lezou mu žebra, často i páteř..😔, prostě mu asi dojde energie a nemá kde brát.. 

Krmím ho snad dobře, úplně dosyta, tučný maso dostává.., ale nepřibere…

Doron
Doron 17.08.2023, 21:51:10 xxx.xxx.23.220

Tak obecně lehčí plemena jsou pohyblivější..

Ale i moje hybridní slépky plně využívají asi čtrnáctset metrů čtverečních. A věřím, že kdyby na zahradě byla bída, přeletí plot.

Myslím, že plemeno, které se drží u koplína nenajdete, jde spíš o to, kde jsou nějaká lákadla - hnůj, kompost, pole po sklizni, porost ve kterém se cítí bezpečně…, slépky jsou docela akční.

Když jim bude dobře doma, budou se držet poblíž, do (ke) kurníku se vrací spolehlivě mnohokrát za den a na noc určitě.

Jsou tam kde mají potravu, bezpečí ( rády zarostlé plochy), místo na popelení, stín a vodu.