Kilian:….držte se🌹🌹
Ach jo 😔,😥😥😥.
Kilian:….držte se🌹🌹
Ach jo 😔,😥😥😥.
My včera na procházce v loukách, potkali paní a čtyři skvěle vychované motýly.
Kdybych zvažovala malé plemeno, určitě padne volba na ně 😊 !
Nakupuju v supermarketech, ve slevě.
Není to asi moc ekologický😔.
Ale úžasný masitý skelety za za 28 Kč za kilo. Plecko, bůček 80, pětikilovej balík kostí za 40, kachna 70, kuřecí křídla a stehna 52…
Řezník mi vozí hovězí srdce, desetikilovej zmraženej balík. 45 Kč za kilo.
Nic nesmrdí. Dělíme se o to..
Rezzzy:To je brouček, ale něco na tom vedru bude, teď tři dny za sebou Messi taky udělal, teď už louži, ji AK už to fakt zvládá na výbornou, i samotu. Zuby má zatím všechny. Z Framíka už je teda kus chlapa, ale kamarádku chápu, že se s tím nechce smířit 😂, proe je to moje 14kg miminko stále prcek
Mně teď přijde nejroztomilejší 😊.
A s tou čistotností .. Byla jsem hrdá, že prvních čtrnáct dní úplně bez nehody. Ale vždycky, když přijde takovej ten růstovej spurt, se to pokazí, občas udělá i bobana. Ale mně je to jedno úplně.
Xerxova:to je psina - Yoda měl 14 kg přesně na dvou měsících 😉
A kolik má teď?
Musím se vám po delší době pochlubit, jak Fram roste. Na fotce s kamarádkou, která se s tím nemůže smířit 🤣a pořád ho chce chovat 😅.
Zatím všechno ve smečce klape, prostřední strýček Doron je na hraní, ke staršímu Gučákovi chová velkou úctu. Zatím se zdá, že je to pes za odměnu. Citlivý a přitom srdnatý. Na vnoučata něžný. Hlídá. Rachejtlí a bouřky se nebojí. Teď zrovna vyměňuje zoubky, už jsou mu čtyři měsíce a kousek😊.
Jediný, či mu můžu vytknout je, že neposlouchá nikoho jinýho než mě a občas udělá na chodbě louži ( není to loužička 😅), protože v tom vedru asi hodně pije. Přitom čistotnost jsme už měli na výbornou.
Koukám, možná blbě, na ty ceny a přijde mi to dost drahý..
Když jedeme za kamarádkou na Branov ( to ten kraj Oty Pavla) musíme večer jet skoro krokem , je to úplná promenáda.
Jináč je to smutný téma a sražené zvěře je teď nějak opravdu hodně.
Zrovna před týdnem jsme to při večeři probírali s kamarády, čerstvou zkušenost měli hned dva.
Jeden viděl těžce zraněnou srnu na silnici , zastavil a utratil ji, nemohl se dívat, jak se trápí.. Neměl z toho dobrej pocit.
Druhej taky zastavil u zraněné srny, chtěl taky zkrátit její utrpení a nedokázal to. Zavolal policajty a odjel. Taky z toho neměl dobrej pocit.
Tak jsme je museli oba utěšovat.
megi-the-pes:Mně to vůbec nechutná.
Zvěřina Vám nechutná ?
Tož to Vám tu svíčkovou nemůžeme dělat dančí 😔.
megi-the-pes:To bych chtěla, kousacího pitbullka, pošlete mi, prosím.
My teď potkáváme pittbulí holčičku, úplnej ďábel v roztomilým tělíčku. Jde mi po psech, jak smyslů zbavená..
Ale Vy byste ji beztak zkazila a udělala z ní mazlika .
Vy byste jim mohla ujet na koni, ale co my, pěšáci 😅 ?
Prossecová dieta?
Velmi inspirativní 🤣!
Jen se bojím, aby mi to nevadilo v práci 😅!
Zrzavci:Upřímnou soustrast, držte se, Doron.
Děkuju ❤️. Ono už je to trochu dýl, máma umřela v květnu, jako v mojí hlavě nedávno..
Cihla v rybníce 🤣🤣🤣, to je přesný.
Ale je asi trochu pitbulovitej, taky mi tak přijde..
Přitom jeho máma byla taková lištička…
S tou hubeností je to někdy pro ostudu, lidi mi někdy i nadávaj.. , i na mě paní na ulici křičela, že panička si zjevně dopřává a podívejte na chudáka psa 🙄.. Pán v tramvaji zas rozbalil dvacet deka šunky od kosti, já ho nechala a sundala Gučovi košík, celý mu to očuchal a nevzal si, protože uzeniny nejí.. Nebylo to ode mě hezký, ale už jsem toho měla dost, být pořád za tyrana 😅.
On si v jídle vybírá, nevezme si třeba každý kuře, přílohy taky nejí, dávám mu vepřový, hlavně bůček , to mu dělá dobře.
Myslím, že ty pytle piškot ( snědl prý nejmíň jeden denně) , mu fakt uškodily, byl vychrtlej, špatná srst, špatný bobky a alergie, kousal si tlapky.. A my si s vetem pořád lámali hlavu , co s ním je..😬.
Máma umřela začátkem května, od tý doby nabral tři kila, ale víc už to nejde a hubenej bude asi vždycky 😔.
❤️
Plaka:Nechci nějak něco malovat na zeď, ale je Gučák zdravotně v pořádku? Štítná, ledviny apod máte zkontrolované? Nevyžádaný dotaz, vím, pardon.
Naopak, je to od Vás hezký 😊 !
Štítná žláza, ledviny, jaterky, všechno v pořádku.
Ale trpí alergií, vetové nejsou schopní určit na co.., prý alergie na kvasinky. Teď to má dobrý .
Měla jsem doma čtyři roky nemocnou, resp. umírající mámu, teď nedávno umřela ..😔.
No, a její ošetřovatelka se mi svěřila, že tajně nakupovaly pytle piškot a dávaly to psům, když jsem byla v práci 😔.
Ach jo.
Udělala jsem momentku, jak vypadá, nechtěla jsem ho budit. Velká hlava a šlachovitý tělíčko, na fotce vypadá míň hubenej, než je ve skutečnosti.
A je neuvěřitelně fyzicky zdatnej .
Děkuju 🥰!
keriton:Ptala jsem se Marcely (marcelaamax) na FB, tak píše, že používá nějakou úplně obyčejnou asi od Trixie, že to její feně stačí. Pokud by bylo potřeba něco víc, doporučuje vyzkoušet u Mushgo 🙂
Zpětně by mě zajímalo, jestli by vesta bývala pomohla mému neplavci, minulému psovi. On aspoň mírnou snahu o plavání sem tam naznačil, ale jelikož byl hysterický, trochu se u toho potápěl, takže pak říkal, že to nejde a je to nebezpečný, a zůstal raději neplavcem. Fíno je zase naopak plavcem zcela přirozeným a bezproblémovým, ačkoliv se to podle mě naučil teprve nedávno.
On ale Guča plave dobře, má dobrý plavecký styl. Ale je hodně hubený , lezou mu žebra, často i páteř..😔, prostě mu asi dojde energie a nemá kde brát..
Krmím ho snad dobře, úplně dosyta, tučný maso dostává.., ale nepřibere…