Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 05.01.2025, 17:03:45
Musím se k něčemu přiznat. Třeba Fram neumí chodit na prověšeném vodítku.
Umí chodit na vodítku “ k noze”, umí chodit na vodítku “ spolu"( jde vedle mě u nohy ale nekouká nahoru), umí chodit bez vodítka “ k noze” i "spolu", ale chodit na delším vodítku aby mě netahal jako koza, ho nejsem schopná naučit.
Přijde mi to jako strašně těžkej cvik. Teda pro něj, ostatní dva to uměj.
Já bych jen podotkla, že základem dobrého soužití je dobrý výběr psa.
To je něco, co opravdu umím, to se musím pochválit🙂))
Teď zrovna odjeli kamarádi , bydleli u nás pár dní a moc si pochvalovali, jak jsou naši psi přátelští a byli nadšení, jak mezi sebe hned vzali jejich fenku a ta malá závislačka s nimi chodila sama bez páníků na zahradu a byla moc šťastná.
Výchově tedy věnuju velkou péči, ale hlavně jsem si všechny psy dobře vybrala protože jsem už starší a nestojím už o žádné výzvy tak jako dřív.
Píšete, že stojíte hlavně o vděčnost. Vděčnost se často zaměňuje za kontaktnost a příchylnost , hledejte tedy takového pejska.
Sardulah, máte Kanimůru strašně rozmazlenou a omlouváte to plemenou příslušností a povahou, chápu Vás plně, nám to s Framíkem úplně stejně🤣.
Tak kamarádka říká, že chodili k Severíně Francové do Veselice , všechno prý probíhalo veskrze pozitivně a naučili se základní poslušnost. Dlouho tam ale nepobyli, s malým voříškem neměla kamarádka žádné velké ambice 🙂
No, a to právě troll dělá, všichni se rozhádají, všichni jsou zaujati jenom jím, všichni zažívají nepříjemné pocity, ostatní diskuze vázne.
Ani Vy proti tomu nejste imunní, vždyť přispíváte už několikátým dlouhým příspěvkem do tématu, kteté považujete za směšné a nevýznamné a Vaše příspěvky jsou hodně nasrané ( a konfrontační) i když je zakončujete pozdravem plným lásky 🙂).
Takže, ať už je trollík kdokoli, odvedl dobrou práci🙂!