Gratulace!!!😍
Kolik mu je?
Gratulace!!!😍
Kolik mu je?
Já tedy viděla, jak slepice spolkla myš, a žádnou chudinku malou. Docela mě to poprvé šokovalo.
Moje slepice myši lovily a i jim je kočka nosila .
Nosí je i psům.🙈
Ony je většinou společně “ roztrhaly” , ale někdy je jedna hladová spolkla celý.
A přitom bílkovin měly dost.., byl to takový jejich koníček ..
To je moc smutný video! 🤣
Jako…, nebojím se.., ale koukám, že není doma kočka Lilinka ( což je neobvyklý) a nějak se mi ji jít na zahradu hledat nechce.😞
Přesně! 🤣🤣🤣🤣
Je to samec nebo samička?
U samiček se stává, že ztuhnou a vystrčí zadeček, když se chtějí pářit ( mít mladé).
Ztuhnout můžou také, když se cítí ohrožení, hlazení mu nemusí být příjemné.
Nene, jediný policajt, žádný průjezd policejního auta . 😊 Řekli, ať si pořídíme další kamery.
Ale vyšetřuje to takový sympatický nadpraporčík, ten tam ale v neděli nebyl.
Nic zvláštního se zas tak neděje, já se nebojím, děkuju moc všem za starost.🌷
A moji psi jsou teď v ulici populární a nikomu už nevadí, že občas štěkají.🤣
Jasně, že se to hlásilo, vždyť sousedovi udělali škodu za několik set tisíc.
Dost jseme se v tom angažovali, provedli jsme výslechy sousedů 🤣, přesvědčili je, ať nám dají kamerové záznamy atd.. Dcerka dokonce našla záznam na kterém je auto, které odváží ukradené veterány, ty motorky.
SPZ vidět není, ale víme přesný čas, typ auta a víme, že odjelo po Strakonické , tam by měly být nějaké kamery s lepším rozlišením. Ale policie nám moc nechce poskytnout součinnost..😅
Dcerka láteří: “ Kdybych měla přístup do systému, nám to už to hotový. !”😅
Musíme si je chytit sami, jinak to nepůjde .
Kilian:..tak místo na zkoušku máte zamluvené🙂
Děkuju! ♥️
Tak to už asi jít musíme!
U nás drama se zloději pokračuje, včera v noci prostříhali ploty mezi všemi zahradami, psi naštěstí neutekli, zaplať pánbůh. Byli celý vzrušení a ukazovali mi díry v plotech, bez nich bysme si toho nevšimli.
Jedno pole plotu bylo odšroubované a jenom tak lehce přidrátované ( připravovali si to tady) u něj ležel nůž, už trochu zarostlý, musel tam být tak týden určitě .
Jsem zvyklá tak kolem jedné v noci ještě poslat psy vyčůrat, už s nimi ale nejdu, běží sami na zahradu, ona je tak sto metrů dlouhá a vzadu zarostlá. Teď se bojím, aby jim někdo něco neudělal, nebo aby oni něco někomu neudělali.
Dneska jsem ani nestačila fotit, jen jsem ze psů sundavala klíšťata.
Hrůza, hrůza.😞
Jsem z Prahy, v centru jsem dlouho pracovala , vídala koně každý den, zdáli se mi v dobré kondici a nikdy jsem neviděla, že by se k nim někdo choval hrubě .
Přijdou mi ale ty vyjížďky úplně o ničem. Trasa vede hodně frekventovanými ulicemi, za kočárem často štrůdl aut, naštvaní řidiči, davy turistů, hluk, ten klapot kopyt se v úzkých uličkách tak opravdu nepříjemně rozléhá , do toho ty různé koloběžky a ty pojízdné kolobary ( ty už jsou snad zakázané), prostě cirkus na kolečkách.
Ti kočové a teda hlavně ti koně opravdu musí mít nervy ze železa .
Já bych z takové vyjížďky žádný požitek neměla.
Proč Pobča přerušila perfektně progredující příspěvek ?
Poupravme perdel…Připišme : Pojďme pokračovat !
Dobrý! 👍
Nemám na mysli ty majitele psích koncentráků, tam je trest na místě .
Jsou to zvláštní zloději. Soused, co mu ukradli i motorky, říkal, že mu v domě vyměnili čtyři! zámky, jeden u vchodových dveří a tři uvnitř. Já to nechápu , musí je to stát přece strašně moc času. Prostě asi rádi kradou v bezpečí a klidu zamčení 😅
Proč ty dveře třeba jen něčím nezapřou?
Domy se psy vynechali .
Kameru mám, ale ta zloděje nechytí…, schválně se jdu podívat na záznam .
Myslím, že se tady všichni snaží vymyslet, jak to vyřešit legislativně.
Já sázím spíš na osvětu, ovlivňování veřejného mínění a velkou osobní angažovanost .
Skoro všichni jsme tady pejskaři a zastánci víceméně pozitivní motivace, málokdo z nás používá jako hlavní výchovnou metodu trest si myslím..
U lidí to funguje stejně.
Oni u nás všichni zahradníci zestárli a pro mladé je to těžká práce , tak si toho tady Vietnamci pronajali hodně , teď zrovna mezi domy vyklučili další políčko. Pěkný to mají.A zvádají to ve dvou ,ve třech. Přiložím foto.
Oni nerozlišují práci a volný čas, volný čas pro ně není žádná hodnota, tedy alespoň pro starší generaci.
Děti chodili s vietnamským kamarádem do školy ( nebudu ho jmenovat) , jeho rodina tady měla taky večerku. On tady vyrostl a cítil se Čechem, byl tady doma. Ale pak nějak vietnamská rodina zavelela a všichni se museli vrátit.
Pozval děti na svatbu . Ta prý trvá snad tři týdny, ale oficiální část se odehrávala v takové obrovské budově, něco jako třeba Palác kultury , bylo tam několik tisíc hostů, mezi nimi i prezident a ministerský předseda a všichni pohlaváři a ukázalo se, že jeho rodina je neuvěřitelně bohatá a významná. To jsme teda čuměli na Vietnamce z večerky!
Děti myslely, že budou sedět někde na dvorku pod lampiony.🤣
A kluk byl strašně smutnej, šel s dětma před svatbou na pivo a skoro plakal, protože chtěl zůstat v Čechách a mít úplně jinej život.
Máme naproti domu velké zahradnictví , které teď obhospodařují Vietnamci a pracují na něm v těch jejich kloboucích, což se mi líbí, protože to dodává našemu domu takový koloniální charakter.🤣
Potřebovala jsem koriandr a tak jsem tam zašla, i když vím, že z ulice neprodávají, asi to mají do svých restaurací nebo do Sapy.
A vietnamský pán v kloboku moc dobře česky neuměl..
“ Sedni babi!” vyšteknul na mě a ukázal na plastovou židli.
“ Ceká tady!”, dodal ještě přísně.
Pak se vrátil s obrovským svazkem koriandru, se sepjatýma rukama se mi buddhisticky ukláněl a nevzal si ode mne ani korunu.🤣
Musím se vám svěřit.
Trochu se bojím .
Vykradli u nás několik domů , včera sousedy zprava i zleva. Zleva bydlí stará paní, okolo devadesátky, té jenom vylomili dveře, psi se chovali divně, okolo druhé hodně štěkali, tak jsem je vypustila, je možné, že zloděje vyrušili.
Dům zprava, ten je od nás dál, vybrali úplně kompletně, celý ho vystěhovali . Vzali dokonce v garáži tři veterány motorek, zaparkovali je v noci přímo před místním úřadem, zaměstnanci si je ještě ze zájmu fotili, pak přijelo v pravé poledne auto, veterány naložilo a odjelo. Pak teprve všem došlo, že to byli zloději.
Dělají to tak, že nejdřív vymění v domě zámek a pak se tam zamknou, aby je někdo nevyrušil.
Jsem tou jejich “ profesionalitou” a drzostí docela vyděšená a bojím se o psy, aby jim neublížili.
Držím palce moc moc moc!
Bude to dobrý !
Kolik je vnukovi?
To jsou takový potvory hnusný! 😬
Fram je taky dost velkej a hlavně opravdu široko rozchodnej, kdyby byla kladina tak o deset cenťáků širší..😊