Aktuálně: 2 745 inzerátů262 307 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 09.04.2025, 12:52:19 xxx.xxx.91.175
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 09.04.2025, 10:01:45

Reni a není něco, co by se pipce dal dát, na povzbuzení? Nějaký životabudič, jak jsou třeba pro psy a kočky různé vitamínové pasty, není něco takového i pro ptáky? Na posílení imunity a tak? Nebo na to trávení, když psala, že byla poserkaná? Zase…něco jako smecta pro ptáky? Nebo desinfekčního, jako my máme Endiaron? 

Niki to mě mrzí, doufala jsem, že jí bude líp😟

Čekám, co Bobeš…co Bobi doufám, že jsi na tom líp, než ta slípka?!?

lesnizinka
lesnizinka 08.04.2025, 22:17:53 xxx.xxx.91.175

Jéé🙄tak snad to fakt neodmarodíte, nanejvýš vám poteče sopel😜Ale užily ste si, zážitků zase fůra, poznaly jste vlastně i to, co většina Čechů ani nepozná, protože jezdí jen v sezonu😉Niki a co pipina?🐔

lesnizinka
lesnizinka 08.04.2025, 10:50:05 xxx.xxx.91.175
»
Odpověď na příspěvek uživatele Koutak z 07.04.2025, 19:55:51

Zdravím Koutáku🙂 ježíš to jsou hezké kačenky, ty jsem doteď neznala😲

lesnizinka
lesnizinka 08.04.2025, 10:39:26 xxx.xxx.91.175

Bobi, nechci ti to vnucovat, aby se to pak obrátilo proti mě, kdyby se to potento, ale u nás se normálně na opichy zad chodí k obvoďákovi. Já jsem byla někdy v 18, když se mi blokla ve fabrice, známá…tak ta chodí skoro pravidelně, je jak hlísta a strašně dře kolem baráku, takže ta je bloklá věčně (je to mamky spolužačka, takže 70+)

Malinko už se oteplilo, je 5,5st, odpoledne má být kolem 10. Všechno mě bolí, vůbec se mi nechce, ale musím pokračovat v těch oknech, včera do toho vlezl tenis, uvařit oběd, takže nakonec jsem jich umyla jen pár - většinu mám ještě dělat🙄

Buggyro, vy si s těma nádržema taky přiděláváte práci😏vím, musíte mít vodu pro zvířata a čistou. Já jen na zalévání, tak by mě ani nenapadlo nádrže čistit, na podzim vypustím zbytek, na jaře zprovozním. Momentální podkládání a vyrovnávání je po x letech, co na to šahám. No a vlastně ještě musím vždycky se sezónou přemontovat svod, aby šel do ní a po sezoně zpátky. 

Tak jdu teda na ta okna, samo se to asi neudělá🙄😉(ale mohlo by kurňa😛)

lesnizinka
lesnizinka 07.04.2025, 10:15:11 xxx.xxx.91.207
kometa:

Já potřebuju převléct,vytřít,okénka umýt.

Nepotřebuješ! Mě odvezla záchranka poté, co jsem si chtěla zalít čaj.

Ono se to fakt nepokaká.

Přesně, dlab na to Bobi! Ty nemůžeš fyzicky, já to pravděpodobně nestihnu všechno časově - každý podvečer je koncert na některé z poboček, v plánu mám tři. Příprava, cesta…prostě půl dne v prdeli, tak opět nestíhám😏

Anička😢I když jsem věděla, že už není cesta, nějak člověk pořád doufá v zázrak. A on se nestane, nikdy, no…Ano, jsem nasraná na celý svět, že se vymýšlí hovadiny a nevymyslí se, jak tuto hnusnou nemoc zastavit😠 Umírají děcka, mladí lidi. Když jsem byla mladá já, mladí umřeli fakt jen vyjímečně, snad jsem ani nikoho neznala. Teď už to začíná být skoro běžné👎

Niki, to mikádo ti fakt sluší, je to takové šik, ještě s výraznou barvou👍No jasně, ulovila kočinky koukám, že byly i příítulné🙂A doufám, že jsi se fakt oblékla, tu pořád kosa🙄

Navečer jsem ještě chystala nádrž na vodu, onehdá jsem koupila dlaždice, nádrž leží na paletách a na šotolině, do které se to váhou trochu nořilo, tak jsem pod ty palety dávala dlaždice. 5x jsem nádrže tahala nahoru-dolů, protože pořád byla hodně ve spádu, i když jsem ty zadní podhrabala, pořád to bylo málo, ale nechtěla jsem to zase přehnat. Vloni už jedna paleta podehnila a celé se to nahlo hodně, tak to měnit i tak musím. Od sousedky jsem vyškemrala nové palety už vloni😉Ale tím, jak jsem to pořád rovnala, tak jsem zatměla a stejně to tam nedouklízela. Ale to počká až na lepší počasí. 

Buggyro, vy jste měla víkend koníčkovej, tak ostatní taky musí počkat, stejně je na práce venku zima. 

Dneska jsem u oveček ráno viděla dvě čerstvě narozená jehňátka no nevím, proč s něma z té siberie nejdou ovečky do hangáru, kde je přece jen trochu teplo. Teplejc. 😕

lesnizinka
lesnizinka 06.04.2025, 23:10:50 xxx.xxx.91.207
Fíkovnice:

Ronjo, i já na Vás vzpomínám. Nevím, zda sem ještě chodíte. Pokud ano, co nejsrdečněji Vás zdravím!🌼🍀

Ty voe vidím ducha😲😜 Si to ty předsedo? Žiješ? Jak, kde napiš nám něco víc, ne?!

lesnizinka
lesnizinka 06.04.2025, 11:35:15 xxx.xxx.91.207

Tak to jsem celkem zvědavá Bobi, co ti mudr. vymyslí🤔 Ony ty prášky od bolesti jsou poslední dobou k 💩 Vyrojilo se jich ne, že ne, ale nepomáhají. Zlatý alnagon. Na tom naše migreničky a děda s kloubem v pr… přežívali celá desetiletí. Nekoukala jsem, co je to, co ti napsal, ale proč ti nenapsal Aulin? Možná se to ,,pere" s něčím, co bereš nevím, ale na záda se to u nás dává často(a na zuby) Tak snacha bude dobrá👍pokud se ovšem poučí a zahodí cigarety🤔Infarkt ve 40, nález na plicích, hmm👎 

Nikča už je snad zdárně na místě a nemrzne. Já jsem teda ráno na obchůzce mrznula dost, podruhé za zimu jsem si musela natáhnout kapuci🙄ten ledový severák byl hnus👎Slépečka…teď by to chtělo, aby měla co největší volný výběh. Myslím tím, aby si mohla uzobnout v okolí, co právě potřebuje. Děda tak ,,léčil" nafouklé králíky. Prostě maroda z králíkárny pustil do humna, ať si najde, co mu udělá dobře. Pamatuju, že fakt většina přežila. Bodlinka by mohla přijít s typem, co by tak pipce mohlo být a co jí dát? Je tu vůbec někde Bodlinka?? Nějak jsem dlouho nezachytila, nebo možná jen nechodím na fora, kde se vyskytuje🤔

Coudas, páni, ty se musíš nudit😛to jsi si tam postavila super chatičku místo toho, jak my ostatní máme při stavbě hnusné plechové stavební buňky?😉Pokud se nemýlím, máš to na stavbu kousek, ne? Teď budeš uklízet doma i v chatičce😏

lesnizinka
lesnizinka 05.04.2025, 17:32:00 xxx:xxx.4193:7ab5

To je na bazi: vedci zjistili. Pak se ukaze,ze nekdo posunul desetinou carku. Takovymato ,,zarucenyma" informacema se vubec odmitam zabyvat. Otazka na z.lsane kocky. Prvni kocka zrala jen konzervy Miamor s krepelcim vajickem a nebo krevetama. Prestala je chtit, az kdyz se u ni objevil tumor - to zacala jist kapsicky Felix se zele. Oba, kocka i kocour jen a pouze granule Royal canine pro britaky, kocour ani ty kapsicky. Proste si mysleli, ze musi, kdyz jsou britky. Maso ani jeden v zadne podobe. Nova kocka zacala rovnou na Felixech, pokusy o ty Miamorky ci jakekoliv jine granule ci kapsicky sabotuje do ted, maso si vezme jen opravdu vyjimecne par kousku. Posledni kocour obcas syrove maso, ktere ho zachranilo, kdyz mel FIP, udrzelo ho pri zivote. Ted uz si ho veme jen parkrat za tyden, jinak kapsicky Felix. Da si obcas i sunku, tu se naucil jist se psem, kteremu jsem do ni davala tablety. Vim, ze to neni OK, ale neni to casto, ani hodne. Jo varene si nevezme vubec nic, varene maso si asi nemysli, ze je maso. Vajicko nechce, zakysane veci nechce, polivky a podobne mlsky pro kocky nechce, ani zadne ty bonbonky a pod. Obcas mu na zkousku neco koupim, zbytecne. Nastesti ji aspon jeden druh bezo pasty. Kocka…tak ta si nic jineho jak granule a obcas kapsicku neda, cokoliv ji nabidnu, tak tresti oci, zdrha a mysli si, ze ji chci urcite otravit😜 Aha, oba vlastne lzicku smetany na slehani.

lesnizinka
lesnizinka 05.04.2025, 15:04:34 xxx:xxx.4193:7ab5

Ha, ha cvicenka, malem se u toho zmrzaci😜 Ze…jak kdyz tlacis na zachode…no, ja nikdy na zachode netlacim, ja jsem rada, ze stiham dobihat🫣 Kdyz snachu bolela ruka tak to jo, to je urco infarkt. A to je nakonec ta lepsi varianta…ze dvou blbych😒 My jsme dneska od obeda na valachoch, vecer mame predstaveni(skola) tak se to chysta. Zvuk, generalka…Kocice jsem vyhodila ven pred tim polednem…ne, nebyli radi🫣 Uz se vam chladi? U nas uz to bylo kolem 11h citit. Rano na obchuzku slunicko 12st, sla jsem jen v natelniku a mikine. V pulce cesty se zacalo zatahovat a severak, to jsem mela nastesti uz do zad. Mamka sla pak za hodinu a uz volala, ze ji byla zima. Vcera jsem tusim ani nepsala. Sla jsem po brigadnici, ze jen dofinisovat zaho u potucku: na kontryhel, co mela ocistit prakticky nesahnula, z potucku jsem vytahala dalsi snad tunu listi. Nekecam, byla by to mensi vlecka. A to ten usek jeste pokracuje, byla jsem tam do tmy a stejne to cele nemam🙄 To si porad rikam, ze to je predposledni, pak uz jen pulku severni strany u domku a dal jen neco jeste sebrat, odvezt..no a pozametat cestu a chodniky. Je mi ovsem jasne,ze to,,uz jen", se zmeni v nekolikadenni honicku🤨

lesnizinka
lesnizinka 04.04.2025, 21:21:53 xxx.xxx.91.207

Lidem řeknou infarkt mozku, oni to nepoberou, protože jak slyší infarkt, mají jasno. A ono to taky líp zní,,infarkt mozku", než mrtvice, kde si už každý představí to těžké postižení.  

Uvidíš, jestli se teda ještě dozvíš, co to bylo. 

Však já nijak nezpochybňuju, že tě to bolí jako kráva, mě bolí v kříži už určitě dva roky, nezvednu nohu, abych si natáhnula ponožky, kalhoty. Ráno je to vždycky boj. Ale našla jsem dobrý cvik na to, aby v tom křuplo a trochu se to odblokovalo. Pak je líp.  Ale není to akutní blok, tuším to mám už na furt, možná je to ta plotýnka, nevím. A ty ten cvik máš vlastně na co?😜No na bedra asi nebudeeee😛

lesnizinka
lesnizinka 04.04.2025, 17:14:41 xxx.xxx.91.207

Niki, kámošky pes trpí na hotspoty - zapařeniny, onehdá byl oholený snad na 5 místech, boláky v různých fázích léčby. Dneska mi říkala, že to vypadá, že ho bolí ucho, že jak se jí cpal mezi nohama, tak zapištěl, buďto zánět ucha, nebo tam někde okolo další hotspot. Takže kobča v tom není určitě sama😏

Slípka netuším, jak psala Buggyra. Občas takto slípky jsou a většinou to rozchodí, málokdy uhynula. Uvidíš, ono se to ani nedá moc řešit, ani vet moc neví. Sousedka běhala onehdá taky se slípkou k veterináři, její mamka dělá v drůbežárně, tak mají ,,spešl" přes slepice, léčil a nakonec ji stejně raděj zabili. Jenže děcka je mají jako mazly, takže se prostě snažili léčit. 

lesnizinka
lesnizinka 04.04.2025, 16:54:38 xxx.xxx.91.207

Snacha neměla infarkt, ale mrtvici. Bohužel, ale snad to bude dobré, když se dostala do nemocnice a není ochrnutá. U nás ta sousedka onehdá i byla, týden v nemocnici a už je dobrá. Myslím, že za posledních pár let se udělal v léčbě mrtvice velký pokrok. 

Bobi, asi se ti bloklo právě z toho posedávání, polehávání, málo pohybu. Svalstvo kolem ochabne a průser je tady. Co máš z toho, já lozím v předklonu už takřka imrvere, snad už se ani pořádně nenarovnám😏To brnění a mrtvění myslel z těch tablet, nebo injekce??

lesnizinka
lesnizinka 03.04.2025, 17:25:12 xxx.xxx.91.207
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 03.04.2025, 14:18:04

Hodně štěstí😏 To už mám za sebou. Vlky nemám, mám velké strom, ne špalíry zákrsků. Jen podotýkám, že jabloně se stříhají do doby, než začnou rašit, tedy taky leden-únor. Vlky myslím pak je možné v létě, prý tak míň obrůstají. Teď se stříhají peckoviny - slivoně, meruňky, broskve.  Vůbec nechápu, jak se mi povedla odmazat polovina příspěvku, zřejmě jsem ji smazala místo zbloudilého smajla jakéhosi🤭Já jsem měla velké plány, co všechno udělám, krásné počasí…a místo toho jsem skejsnula v záhonu, který měla udělat brigádnice a já chtěla jen dohrábnout navazující. No zjistila jsem, že tam udělala ho.no👎(ne, nemá cenu se teď už rozčilovat) takže jsem ho celý dělala znovu a to, co jsem šla původně, stále nemám🙄 tak běžím😏

lesnizinka
lesnizinka 03.04.2025, 10:44:05 xxx.xxx.91.207

Př🤗dosednutí na sedačku. Pamatuju si ale, že jsem se stihnula odlíčit. Kočiny, vybalit, hodit prádlo do pračky(ještě, že si ho Tom věší sám, jinak by tam bylo doteď😏) jen jsem přelezla do své postele a spala okamžitě dál. Stávala jsem tedy v půl sedmé😉To je jako, že brzo…aby nebyla mýlka😛

Couďas…no sláva, že jsi na nás mrkla a hodila info. Tak ke škole se snad ani já nebudu vyjadřovat…to je pro mě ,,španělská vesnice", takže vůbec těžko chápu, že jde někdo v dospělosti ještě do školy…když nemusí😜Ale jdeš zase holce dobrým příkadem uvidíš, příjmačky zvládne když vidí, jak se i mamka snaží👍Jinak práce…no jistě se nenudíš, to je mi naprosto jasné, na baráku, neřkuli v hospodářství je práce pořád nad hlavu🙄To je zajímavé, že bordel se dělá ,,sám"😜ale samo se nic neuklidí😏

Nikiš, tak jste autíno snad zdárně vyřešily a užijete si to vrchovatě. To už je tento víkend? Kdy máte odlet? Myslím, že brácha má víkendové směny😛To víš, že ti to přejem👍Jsi mladá, svobodná, bezdětná…tak si můžeš dělat, co je ti libo😛A to je supééér👏Ať se vydaří, dle vašich představ👍Ha, ještě jsem si klikla na počasí…taky tam má přijít to ochlazení😕naštěstí až na neděli, tak snad vám nebude zima ještě😲

To, že má manžel kámošky druhou ženskou bylo naprosto jasné, jestli jsem to nenapsala tak jen proto, že se mi některé příspěvky smáznuly a už jsem neměla sílu to psát znova. Já s tím na tom mobilu těžce bojuju🤭 Nevidím na to a neustále klikám na co nemám🙄Oni s těma ženskýma mají nějaké zatmění mozku, úplně se mění chování, taky jsem to u známých zažila👎

Buggyro, jsem to s těma kůlema pochopila, však to je taky stavba😉Jen jsem vlastně nevěděla, jestli je budete zatloukat svisle, nebo mezi dva ložit vodorovně. Ale tak či tak, z těch březových to bude vypadat pěkně👍Dneska se brigádník nenahlásil, takže si to už dodělám sama a je odpískám…to už snad zvládnu. A nemusím se s nima hlavně nervačit😏Teď hlásí hnusně, stříhat Perowskie, komule a růže nemusím…to raděj nechám, až se oteplí. Tak vyrážím do terénu😉

lesnizinka
lesnizinka 02.04.2025, 10:40:02 xxx:xxx.f41b:d715

Nevim, kolik jste zkousela druhu granuli, kapsicek a masa? Protoze jestli jsem mela vybirave psy, tak najit to, co bude chutnat kockam, je doslova alchymie😎 Mela jsem celjem ctyri kocky a jen granuli jsem vyzkousela tak 30 druhu. A kdyz mam moznost, ci me zaujme nejaka novinka, zkousim dalsi, i kdyz kocky kdyz najdou, co jim chutna, nemaji uz moc zajem, neco menit.

lesnizinka
lesnizinka 02.04.2025, 10:26:35 xxx:xxx.f41b:d715

Uz jste si to nasla, ne, jedovata neni, vzdyt je z  ni vyborny cajik😀 Jezis koukam, kolik toho planujete a kolik stihate…a celkem nechapu, jak se to se zamestnanim a peci o domacnost da stihat!?😮 Ja jen chodim zahradou a: no jo, jeste se musi tohle a tamhleto a pak jen toto a prakticky bude na jare hotovo…vypada to desna pohodicka a kdyz to sectu zjistim, ze to nebude hotove ani do konce dubna👎 Z tech brezovych kulu vystavene to bude hezci, nez z prken…si myslim👍 Cekam na Toma, ma jednani, nez se presunem…tak se tu vykecavam😉 A zapomnela jsem tusim napsat, ze celou sobotu poprchavalo, takze naprskalo 15mm, coz je konecne za pul roku trochu normalni cislo. Doted to byl jen jeden-dva milimetry. No…i tak uz to vcera nebylo nikde poznat😒

lesnizinka
lesnizinka 02.04.2025, 09:02:45 xxx:xxx.f41b:d715

Bobi pochopila jsem, ze te ty oci uz neboli?!? No tak slava, byl to urco sileny vopruz🫣 Tak uz muzes vyrazit do ulic, mrkat na kluky, neee?😜 Me napuchnul prodtrednicek u leve ruky, ale boli to jen na dotek, asi kloub, nebo slacha, nevim, neco jsem si proste namohla. To by clovek neveril, kolikrat se do toho mista, na hrbetu ruky prakticky, o neco majzne🤔 U oblekani do toho zavadim, opru se o to na posteli...A to by clovek myslel, ze tuhle cast tela vubec nepouziva😛

lesnizinka
lesnizinka 02.04.2025, 08:53:03 xxx:xxx.f41b:d715

Daji, jak vas vidim napsanou, hanba me fackuje, ze ode me nic☺️ no ja fakt nestiham😒 Jeste do toho Velikonoce, snad do konce tydne dodelam do prijatelneho  stavu zahradu, pristi umyju okna. A kdyz najdu chvilku, uz fakt alespon  poslu ty obrazky. On uz ani ten vecer ,,neni"😏 venku jsem  skoro do pul osme, pak si prehraju zpravy a za chvili odpadam🙄 Dneska jsme zase v Praze a Jihlave. Hlida soused😜 jeste je stale nastehovany v nasi zahrade. Trochu nechapu jeho uvazovani, ale neni se co divit, je mu sotva 30😜 Sunda nam plot s tim, ze sem ho upozornila ,,bacha, at nam nezdrhnou kocky, zabezpec to". Obcas je to zadelane, nekdy ne. A on udela fasadu, uz teda barvi, ze vsech stran, jen od nas zatim ne🤔 Normalne by to clovek udelal nejdriv od sousedu,aby se neco nestalo(neutekly ty kocky, neprosli tudy zlodeji, volne lozene slepice…) V pondeli bylo takove pocasi: destik, slunko, krupky, slunko…proste aprilove, tak ani nevim, jestli na fasade delal, vcera jsem byla v zahrade v zadu, tak jsem taky nezachytila, ale z nasi strany nejspis ne. Snad to dodela dnes, ale plot zpatky nejspis i tak nestihne nandat. 

lesnizinka
lesnizinka 01.04.2025, 07:40:44 xxx.xxx.91.207

Nevím, jak to myslela Niki, ale já si tedy myslím, že pokud někdo z páru řekne, že třetí dítě nechce, tak to má důvod. Buďto už má lítání kolem dětí plnou prd.l, nebo prostě něco nefunguje a dítě to ještě nikdy nespravilo. Nikdy. A vůbec nechápum že si toho některé stále neráčily všimnout😎A nestíhám, valím cvičit(nevím jak, jsem tak dorasovaná, že mě to v noci budilo…pokusy se otočit na posteli🙄)