Buggyro, infekční to nejspíš nebylo, neb zbylé pozůstalé stále žijí, akorát tedy dvě přepeřují a je mi jich líto, u nás je nasněžíno, mrzne až praští a ony jsou zrovna takové bolavé. No nic s tím nenadělám! Zima už je v půlce (kalendářně) a jako obvykle už mě to začíná silně točit! Koně stojí a čumí (naposledy jsme byli venku na Nový rok, tssss…), protože panička je nevyspalá, prudná a nic jí neba🙄. Jednak mi pořád chybí světlo a už mě nebaví chodit na 5:00 do práce, tak chodím na 5:30😄 a od příštího týdne už od 6:00 a pak, jestli se někdy hodlá dostavit jaro, chci chodit ještě na dýl a žít zase jako normální Saga a ne jako trilobit🙄. A taky už bych právě jako chtěla s kůňou do luhů a hájů a na to jaksi potřebuju vidět, protože objevovat taje okolí s čelovkou prostě nebudu. Páč je to o hubu, koňovu i mou.
A kérka je tak krááásná! A já se tak skvěle hojím, že lepčejší už to ani být nemůže! Jak tu Buggyra psala, že její chlap se pořád v zrcadle zhlíží, tak to já jsem úplná Krasomila, co vyhledává společnost zrcadel, aby se mohla kochat potetovanou paží🤭. Nevím jak to ta Čanka dělá, když to má na zádech a nemůže se tak kochat! Jsem moc spokojená a zvažuju ještě jednu symbolickou návštěvu, ale zatím to nechávám uzrát v hlavě, jestli jo nebo ne! Protože tohle co mám jsme měly ještě dobarvovat a já se rozhodla, že to nechám tak, ale v hlavě mi uvízl ještě jeden nápad, tak ho nechám proplouvat a uvidím👍!