Tak nic, nic jste nepochpil, netrapte se s tím.
Jen píšete jasně, jak vám ignorovaly medníky na nesmyslně vysoké míře vašeho ležanu. Když jsem to tvrdil, ani jste nemukal a najednou to z vás leze. Nemukal jste ani když někdo nedávno blábolil o rámku vysokém 39. Petrosmoravicum to byl. Když jsem mu dal nevyvratitelné argumenty, odmlčel se. TOTIŽ: Už můj táta říkával, že nikdy nikomu nic neradí kdo se ptá. Kdo se na něco ptá, je předem rozhodnutý, jen ví jistě, že vymyslel nejspíš hloupost, není si jistý sám svým nápadem a hledá někoho, kdo mu jeho řešení pochválí. Jak se někdo pokusí mu vysvětlit, že vymyslel blbost, útočí, dehonestuje, snaží se ponížit a nebo když je to slušný člověk, se jen odmlčí a všechny ty nehezké věci si o radičovi jen myslí. Vy Javali nejste výjimkou, ne a nedáte si říct. Vyzkoušíte a pak, když to tvrdím, ani nemukáte. Na druhou stranu, jste tu jeden z mála, kdo se mě opakovaně zastává a za to vám moc děkuju. Za kousíček pozitivní víry, že aspoň někteří lidi jsou fajn a stojí za to se jim snažit něco předat.
A tak dále. Mám tady nějakou mimoveřejnou komunikaci s některými a už padl i návrh sem přestat psát. Vlastně to tu táhnu já, drtivá většina mi tu ustavičně jen vysvětluje jaký jsem de.il a jak špatný jsem člověk. Fakt toho začínám mít plný zuby. Schválně jsem se od srpna a celé září více méně odmlčel a nepsal tu nikdo nic a nebo nic kloudného, jen nicneříkající krátkověté plky. Stačí se jen podívat, kolik témat jsem tu otevřel já.
Bude tedy jistě nejlepší, abyste se ptali Märze, Sedláčka a dalších. Ti se na vás z vysoka, ti jdou jen po prachách za zhlédnutí a z reklamy na jejich videa, které přiděluje algorytmus, tedy robot bez ohledu na kr.viny, které tam protagonista pro jednoduché mele, na nějaké forum a věčné a hlavně anonymní ani ne oponenty, ale na.írače tihle svůj čas ZADARMO dávat nebudou, na to vemte všichni jed! Stačí nazvat předpotopní a dávno opuštěné nesmysly latinsky, třeba se použije slovo Optima a úspěch je zaručený. Nebo se vloží odkaz v angličtině a dotyčný to strojově přeloží a pak to nedává smysl, ale vkladatel se tváří učeně. A když už něco napíše, tak to nedává smysl tuplem. Nebo napíše pomocí učených slov nedokázatelný axiom, že s časem klesá imunita včelstev. Nikdo jste se proti takové hovadině neohradili.
----------------------
Jakési vkládání rámků do pevného podmetu mám za sebou a předem bych to nedělal nikdy, předem útočí i v lednu při vyndavání podložky. A smysl to může mít jen když jedním pohybem přidám celou bednu, nebo rozdělenou na dvě menší jak jsem se snažil popsat. Ale crcat se po rámku? To bych já nedělal. Než to dělat jako píšu, že dělala máma, raděj skončím se včelařením. Zrovna tak zvedáky, mému staršímu bratrovi to spadlo, všechno se rozštípalo, maglajz z medu, voští, třísek rámků, nástavků a včel v srpnové bezsnůšce a následná rabovka. On, už mu bylo přes 70, se při tom potloukl, jak se to snažil zachytit v pádu a nemohl ani utéct, odplazil se, dobodaly ho a málem to nepřežil. Ne, prostě zvedák ne! A dělal mu to zámečník včetně železných podstavců na absolutní rovině a zvedák byl fixovaný k dokonalému podstavci (jak tu radí někde Goro).
Ale kdo jak chce a kdo jak myslí. Je to boj každého sám za sebe a chybama se člověk učí. Jen ti chytřejší se učí na cizích chybách. Ale jen ti chytřejší.