Aktuálně: 2 686 inzerátů262 871 diskuzních příspěvků19 180 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dafi

Dafi
Dafi 22.07.2025, 12:32:44 xxx.xxx.136.20

tady ted zase prší,,ráno mě bolely děsně ruce ,tak se mě nechtělo tahat se všema 4-tak jsem byla 3krát-napřed psi rodičů-kousek-vyvenčit,

pak Žeryk kousek vyvenčit+v pidiparčíku cviky na protažení bez povelů jen na pamlsky,čistě jakože rehabka-kroky,otočky,packy,poklony,couvání

pak Dafi-kousek vyvenčit,pak na terásku mávání,za zahradou nošení aportků-želva by ju předběhla😀-a to jsem měla několik druhů hraček,zakčněla až u peněženky 37kačkama,

tak jen ukázat lavičku a dom

doma ovšem akčně nosila utěrku a kartáč na česání-takovej malej dřevěnej kulatej z poutkem,vypadá jako na koně,ale je na psa,mám ho asi 30let:-()

a Dafča ho miluje🙂

ehmm-mžete mi říct,jak perfektně rozezná důležitý lidský věci-dle ní-hodinky,klíče,peněženka,kolíky na prádlo,kartáče,mobil,záložky do knížky….

od hraček a aportů??

ty důležitý věci-čti ne hračky😀-nosí ochotněj,rychlej a nadšeněj…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 22.07.2025, 09:40:24 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 22.07.2025, 09:16:58

vše nejlepší🙂

hodně jídla,hodně času s páníčky a hodně let🙂

Dafi
Dafi 22.07.2025, 05:18:15 xxx.xxx.136.20

včera jsem Maxe učila plavat🙂

pár metrů uplaval,-přítele pak přestalo bavit fotit,když jsem šla do větší hloubky…..

takže to jsou fotky hodně u břehu..

no něco uplaval,moc ho to nenadchlo,ale taky z toho nebyl nijak psycho-takže asi dobrý:-()

Dafi té se moc do vody nechtělo,když su tam já,tak tam moc nehce chodit…☹️

asi jak cítí,že jsem v té vodě vystreslá-tak je taky..

ale zaplavala si trochu,tak na osvěžení a změnu dobrý,

ráno kousek mezi pole ze všema 4,

večer pár metrů za barák vyvenčit před lijákem,ted už je po dešti….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 21.07.2025, 09:18:26 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.07.2025, 09:12:04

no,já hlavně nemusím zvířata jako dárky,,,,

no,ono se to nějak vyvrbí…chjo…

on má pocit,že se o ni furt musí nějak starat nebo co…

Dafi
Dafi 21.07.2025, 08:42:15 xxx.xxx.136.20

Keriton-děkuji za tip!!!!

popravdě-já fakt nevím…

my se o tom bavily před rokem,-kdy jasně odkývla jsem-máti bude mít štěně,a to nám jednou zůstane…

ale-su o rok starší,a práce mě zmáhá čím dál víc,

v pátek po 4 odpo jsem spala hodinu….,

a když si představím,že po přestěhování sem jsemněkolik let chodila 2 psy-můj Gero a rodičů Betty,

pak 3 psi-Betty,Max a Gero denně-k tomu výchova,výcvik,česání….

pak rok 4 psi-Žeryk ,Betty,Max a tenkrát štěně Dafi-rok 4 psi denně,do toho jednou týdně se štěnětem do města….

brrr-ted mě to stačí týden v roce denně 4 psi a mám dost….

a to jsou vychovaní,vycvičení-ale prostě-pro mě ideál 2-3

chodím teda běžně několikrát týdně se 3+na výlety/vycházky autem berem občas Maxe.

ale představa, že budou 3 psy a štěně-který budu vychovávat a cvičit-takže brát do města+samostatně-no prostě se mě do toho nechce….,

já bych brala něco z útulku…ale hlavně se mě nechce dávat psa někomu,kdo ho nechce,nebo by bral radši kočku….

Dafi
Dafi 21.07.2025, 08:01:33 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.07.2025, 07:01:17

děkuji🙂

jinak přítelovi asi hrabe..

chce pořídit po Bettyně máti štěně,že by měla smysl života tak,měla by se o koho starat…

já na to mám nezveřejnitelný odpovědi…..

po Bettyně tady furt bude Max…

máti neumí psy pořádně vychovávat-řekněme,že vůbec,prostě vždy řekne,že je k tomu v rodině nikdo nevedl,nemá na to bunky a je už starší….,

štěně nechce…

ale nevadí přítel chce vědět jaký plemeno jí jednou pořídt,ms tím,že pak zůstane nám-to je to poslední co by mě vadilo….

Dafi
Dafi 20.07.2025, 14:09:22 xxx.xxx.136.20

tak su nemehlo,2 krát se mi povedlo fotky z výletů dát na jiný témata☹️

tak dnes se to snad!povede dobře!

takže po včerejším výletu v Olomouci,kde akorát vlak měl půlhodiny zpoždění,jinak vše fajn-5 galerií prošlých,počasí fajn

a ze psy jsem šla v 5 ráno mini okruh po dědině a večer cvičící vycházka všichni 4!!!-ehmmm Betty-sedni,lehni-pac…🙂

tak dnes vydařený výlet se 3 psy,bez Betty kvůli její kondici+věk výlety už fakt ne…☹️

takže napřed klasika-Ždánský les,at si holka moje užije pařezů a hopání po nich,

takže si Dafča zaběhala po pařezech,Max s Žerykem se proběhly,vyvenčily a po 20minutách jely na cíl výletu

Bukovanský mlým potřetí..🙂,nebo počtvrtý,,

tak napřed nakrmit oslíky-solílky speciálním krmením za 20kč  na recepci,

pak se projít alejí ke kapličce,tam napojit psy a pak ke kamennému kalendáři a zpět,

Žeryk po cestě alejí válel sudy v mokré trávě ve stínu-takže byl veleštastnej,Dafi se blb táhla,protože už bylo teplo…a nešla ve stínu-ale občas se pochovala u sochy a bylo jablíčko a vodička🙂,Maxík si užil změny,výletu,počmuchal si,proběhl se, a všichni jsme si užily to,že nikde nikdo-vyjíždíme na výlety v létě za tepla brzo,takžer my odjíždíme,a lidi přijíždí….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 18.07.2025, 22:03:18 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 18.07.2025, 12:49:17

no tak to mám já

Dafi dieta a Žeryk maso,granule,pamlsky,a ona nic z toho nesmí…

jako je to špica…..psychicky…..

Dafi
Dafi 18.07.2025, 10:15:25 xxx.xxx.136.20

ahoj,já venčím-ale když jdu sama tak nefotím,protože tlačítková nokie

a velká zrcadlovka….,

takže,na noki se fotit nedá,a zrcadlovka se mi nehce tahat….

no a protože v pondělí měla moje zvěř vycházky 2-z toho ráno hrací kousek od domu a večer velkou cvičící s dalším kníračem-fotky jsem dala omylem na adoptáky…,

večer to byla 3krát poslušnost ,3 krát taneční cviky,u křížku mezi polama

a Žeryk s Dafi prvně v životě cvičily s cizím-před cizím psem,oba to teda zmákly,i když Dafča ze začátku jít nechtěla,jako tradičně…

no a pak byly ranní vycházky-úterý všichni 4 psy kousek+cvičení za zahradou-pár cviků…

ve středu kousek k lípě pár metrů a pak kousek mezi pole a hraní s hračkama-prostě pár metrů po cestičce-polnačce navrch,a kousek mezi pole zase o kus dál s hraním a blbnutím…

včera pršelo,tak ráno jsme stihly okruh -kolem knihovny,rybníčku a dědinou dom,s obíháním Žeryka a sloupu

a dnes dědinou ke cvičáku a zpět…

do  toho mám odpo,kdy třeba ve středu jsem skončila o půlnoci,šla jsem spát op půl druhhé v noci,

vstávala jsem v 5 ráno,dala prát pračku,šla zase spát a v 8 ráno vstát a ze psama….

fotky s pondělka dám i sem..snad to nevadí…?????

jestli jo,tak se omlouvám….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 16.07.2025, 10:32:54 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 16.07.2025, 10:01:12

uf teda…..

Dafi
Dafi 16.07.2025, 08:29:51 xxx.xxx.136.20

co se týká hraček-uzly provazový-k těm si psi lehlya rozškubovaly z toho ty provázky…..,takže jsme furt kupovaly další a další uzly….

ale flísový přetahovadla máme oproti uzlům roky…..

plus se teda dají vyrobit z rukávů staré mikiny……

když je v sekáču vše v akci za 9 kč-tak máte z rukávu celkem levnou hračku🙂

ehmm-asi ted vypadám  JAK SKRBLÍK..ale tak co už 😀

Dafi
Dafi 15.07.2025, 08:50:43 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 15.07.2025, 08:17:46

děkuji za odpověd🙂

Vltavský parník-to je dobrý🙂

Dafi
Dafi 15.07.2025, 08:07:24 xxx.xxx.136.20

Prosím mám dotaz,

sleduju různý konský skupiny,a jedna mi vyrazila dech,když s dětmi na táboře v dešti šly plavit na 2hodiny koně..

trenérky oblíklý,bylo chladno,děcka na koních do vody,nětereý koně tam teda úplně nechtěly…

a pak teda teplá klubovna a hry…

ale-já nevím,vždy mě přišlo plavení koní jakože taková dost už věc pro zkušený jezdce-kůn bez sedla,jezdci bez přilby,ve vodě se můžete smeknout,sklouznout..kolem vás kopyta…

nevím,jestli bych jako dítě byla s tímhle nadšená…

asi vůbec,když mě to překvapilo i jako dospělou…

co vy na to?

Dafi
Dafi 14.07.2025, 21:37:19 xxx.xxx.136.20

tak včera lesní vycházka ze 3psy-Maxík rodičů,Betty už nám máti ven dávat nechce…

dnes ráno kousek za rosy,mokra chládku mezi polepohrát si a dom

a předtím pár metrů z Betty a večer hodinu a půl poslušnosti u křížku mezi polama s černostříbřitým fešákem🙂 a jeho paničkou

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 14.07.2025, 06:14:21 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.07.2025, 22:32:03

Jak snáší změnu bydliště?a co na něj zbytek smečky?

a ještě jsem se chtěla optat,co to máte za podlahu??

je to krasavec!!!

Dafi
Dafi 12.07.2025, 22:02:18 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 12.07.2025, 19:35:07

su  pejskař,a miluju psy i dogy🙂

ale vždy se u Vás těším moc na ty nepsí-to je krása nesmírná!!!!!!!!

Dafi
Dafi 12.07.2025, 11:12:42 xxx.xxx.136.20

já ráno návštěva u paní zákaznice..-aneb když u vás v obchodě někdo kupuje pytle s jabkama,a řekne,at se přijedete někdy podívat na koně🙂

a vy ráno po vycházce,před odpolední šichtou naberete tvrdý chleba,koupíte mrkev,jabka a bombošku a dojedete se mrknout🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 11.07.2025, 18:44:47 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 10.07.2025, 17:27:58

pěkný vodítko,mám slabost pro kožený vodítka/obojky…

co kolínko Vaše??

Dafi
Dafi 11.07.2025, 18:43:53 xxx.xxx.136.20

tak minulý týden,kdy panovaly vedra,tak jsme byly ze psy 2 krát odpo u vody-úterý a čtvrtek,mezitím krátké vycházky,protože prostě tropy,v sobotu ráno vycházka v lese ze cvičením,

a tento týden jedna vycházka za koníkama do dědiny podél ohrad a zpět,

pak venčící cvičící vycházky,s Maxem,s Betty,a dnes ráno větší vycházka v lese,pak česání,šmikání závojů na nožkách,ofinky,

a odpo učení Dafi nošení růže,mezitím focení Žeryka s růží za obojkem,k tomu Betty pachový čtvereček na dvoře-at nás neruší🙂-fotila jsem na přání bývalé -švagrové paničky Žeryka-k narozkám…

a cvičení trošku s Maxíkem,

a Dafi nošení peněženky a Žeryk míčku,

mezitím se se mnou válela Dafi v posteli,když jsem dojela od Mudr….-myslím,že pěkně strávený den volna😀

v úterý-další den volna,ale notně propršený,strávený ze psy v posteli,kromě ranního a večerního venčení🙂

mezitím jsem mrzla v práci s přesčasama…:/

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek