Bobca:ahoj všichni
Jsem ráda,že se přidala i Evka..Na Fauně jí to nějak nešlo..
..
Přidám názor,že jak je člověk silnější,nemá vrásky,to je fakt..ale zas ty "podbradečky a tvářičky" naducané taky nejsou moc in
..Není to sice tak hrozné-viděly jste mě v chobotu
,ale já jsem jinak taky pořád plašan..né,že bych pořád něco dělala,na to jsem právě už zhnilá,ale štve mě,jak rychle chodím..hrůza
..Jdu si třeba pro auto,já letím jak blázen,pak dýchám jak čtyři,srdce v krku
..Neumím se zpomalit..
Ty herečky uměly svá kila nosit..Hlavně Helenka Růžičková..Názor,že ji rakovina dohnala zkrz váhu neberu..Jsou štíhlí lidé,drží se a..v tomhle fakt nikdo neví kdy ta potvora udeří a na koho..Ano,životosprávou lze se ukočírovat..ale téhle nemoci si myslím nelze nezabránit.
Já byla taky do těch 40-45 žravá..Když jsme někam jely,začlo to motorestem u 9 křížů..pak na Pávově...ještě před Brnem vlastně "Holubice"..ale ta až později,ta tam ještě tehdy myslím nestála..A někdy i jen kelímek s vlašákem mezi kolenama..a těch oplatečků....Na zájezdě klidně 2 jídla-hotovku,než donesli objednávkové,a navrch pohár..Prostě malé prasátko
Každá máme myslím období,kdy jsme byly krásné a štíhlé..a teď už jsme jenom krásné
Raduš,ano léky..Já je začla brát až tak k 55..(72kilo)začlo to cholesterolem..Pak jsem se sesypala,začla antideprsiva,nechuť k ničemu a k životu už vůbec..sobotní sedánky s vínkem a zobáním na balkoně(pak už i v týdnu)..Pak psychiatrie..řešila jsem to jídlem,a už to jelo
Pak se přidaly další léky,ale to už až teď nedávno v těch 63..Kdo mě zná,ví můj příběh-nebudu to znovu psát..Každý jsme prostě jiný a dostali jsme do vínku různé povahy
A když pak někde čteš,že dnešní babičky(některé)jsou kost a kůže,chodí oblékané hůř jak 17tky..A vzpomínky,že se do babičky dalo "zabořit"..Nemluvím o 50tnicích,taky se do mě nedalo zabořit,ale až teď,po té 60 se splaší hormony ještě víc... a k té pomalu 70 po mě nikdo nemůže chtít,abych držela nějakou drastickou dietu a začla chodit do posilovny,jenom abych přestala jíst prášky..hodnoty mám v normě..Postavu mám po mámě,jen ta prsíčka jsou o něco větší
..A to jedno pivo denně si dá i moje 88 letá švagrová.někdy i 2
Neškodilo by víc pohybu-to vím..ale prostě.."taková jsem já matinko"
Tak nějak. Moje kamarádka, štíhlá, dlabala (nejen) zeleninu, nikdy nekouřila, chodila na procházky s čubinou, rekre jezdila na koni... a po padesátce rakovina plic. Po třech měsících jsme jí šli na pohřeb.