Coudas díky za vysvětlení👍 jsem právě koukala vedle na tu holku v helmě: ,,hm, to je nejspíš nějaká hra?" ale nechápala jsem, proč ty taky masku nemáš, co je to teda za divnou hru😛 Samozřejmě, že když jsi napsala softball tak vím, ale nějak víc neznám, spíš klasický baseball a ani ten mě teda nebaví. Ale ranařka jsi teda pořádná👍 se tomu pytli už nedivím😜
Coudas díky za vysvětlení👍 jsem právě koukala vedle na tu holku v helmě: ,,hm, to je nejspíš nějaká hra?" ale nechápala jsem, proč ty taky masku nemáš, co je to teda za divnou hru😛 Samozřejmě, že když jsi napsala softball tak vím, ale nějak víc neznám, spíš klasický baseball a ani ten mě teda nebaví. Ale ranařka jsi teda pořádná👍 se tomu pytli už nedivím😜
Raduš,psala,že dělá rozhodčí…Na té druhé nevím,jestli je..ta první?
Bobčo nevím, jestli si zaregistrovala ještě samotnou fotku předtím? Pak jsem jestě k vysvětlení davala další dvě.
Právě že jako rozhodčí bych měla mít masku taky, i chránič hrudníku. Taky jsem bosky, což není úplně dobrý že, ale já jsem se předem dovolila, jestli to nevadí, chodím bosky celé léto všude, jen do města to mám zakázané, a řídit se taky nesmí bosky (prej). Takže jsem byla tak trochu proti pravidlům, jako vždy a jako ve všem 😁 A ty druhé dvě fotky to jsem já co stojím a mám “vyautovat” toho, co leží na zemi, jenže jsem nemehlo nechytla míček, ten je ten žlutej flek nékde metr nad rukavicí, tak nic. A na druhé fotce jsem já na pálce, tedy s klacíkem v ruce, tedy první zleva 🙂
Zapomněla jsem dát fotky…jsem byla pilná..Ta první je z dětských rifliček s laclem..chybí tam už jen růžový knoflíček-moje značka🤗Ty další už ho mají🤭..Stříhám teď pásky a čtverečky na přehoz …Nevím,asi jsem ho sem tenkrát dávala,a sousedčina máma pořád žadoní,že ho chce taky..
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 25.01.2025, 07:53:44
Prosím mám dotaz, protože jste párkrát zmínila místa na SM a to hlavně okolo Slezska a hlavně koně, tak mě jen napadlo jezdím totiž trasu od Havířova až do Mosty u Jablunkova a vždy vidím v půlce trasy dva statky s koňmi a jeden má dokonce hooodně slepic. Zajímá mě jestli některý není Váš?
Prosím mám dotaz, protože jste párkrát zmínila místa na SM a to hlavně okolo Slezska a hlavně koně, tak mě jen napadlo jezdím totiž trasu od Havířova až do Mosty u Jablunkova a vždy vidím v půlce trasy dva statky s koňmi a jeden má dokonce hooodně slepic. Zajímá mě jestli některý není Váš?
Děkuji.
Není ani jeden 🙂 Pocházím z Českého Těšína, kde jsem 22 let žila, proto mám okolí trochu zmapované, ale taky se tam už mnoho věcí změnilo. Před 22 lety jsem se přestěhova na frýdlantsko, farmu máme v Dětřichově u Frýdlantu, taky jsme bohužel hodně vidět 🙂, u hlavního tahu Liberec - Frýdlant.
Raduš..nene,i když by se daly sfouknout za den..Ta první je tak za 10 minut,to sešiješ jen ty nohavice(otočíš o 90stupňů)..Nad ostatníma sedím,čumím,a čekám,až na mě skočí nápad🙏..Tu vyšisovanou-ta je bez podšívky-ta byla taky rychle,jen přemýšlíš,jestli 2 ucha,nebo jedno🤔..pak hledáš pásek z riflí podobné barvy..Jak to tam dát,bo je to silné,neprošiješ to..tak mě osvítilo a udělala jsem poutka ze švů,a na ně zavěsila ten pásek,i s knoflíkem a dírkou…Mě teď všechno strašně dlouho trvá..Kdysi bych takových ušila,jéje,několik denně..blikla jsem teď stůl,na něm nastříhané-roztříděné podle šířky-díly toho přehozu,a dnes začnu asi sešívat..Petra mě to měla u mámy změřit..no 2 metry na délku určitě,jen ještě šířku..Ona má 200x180..Pro představu jsem dala přípravy na tu loňskou…No a když jsem byla v tom hledání,tak se pochlubím pár věcma🤭..pro ty co tu tenkrát nebyli😇.Začlo to těma cestovníma taškama,když mě ve válendě zplesnivěly ty moje kupované…🤭
Je to na knížku,samozřejmě ..a na binec..🤭u Zdenky pijem víno,a to by se nevešlo🤗..Hrajem karty a pijem u toho vínko,zobáme pochutiny😊.Ovládátka-jak Zdenka říká ovladačům…,nabíječky..i když ty jsou myslím v té taburetce,jsem viděla..i z druhé strany křesla jsou kapsy,tam má své poklady vnučka..