Jj…a od kdy je vlastně člověk alkoholik? Asi každý to má stejně jinak…s cigárama jsem sekla před mnoha a mnoha lety, ale stejně jsem moc nekouřila, tak 5 denně…na zábavě více, to je jasné…alkohol jsem si vybrala v mládí ( stejně jsem toho nikdy moc nevypila, na zábavě max asi 3 piva, tipuju… ), teď nepiju už vůbec. Nechybí mi to, je mi lépe bez všech neřestí…😄
…u nás na chalupě rodina řídících, upijel se starý pán řídící i jeden z jeho synů, rovněž učitel, druhý abstinent…syn alkoholik má syna a dceru, oba abstinenti, oba vystudovali vysokou, dcwra je dětska lékařka, syn ma ČVUT a práva …oba už mají svoje děti, tak snad….oba páni alkoholici velmi inteligentní a všestranně nadani a šikovní i na ruce, pracovití….starého pana jsem nezažila- jen z vyprávění, ale syn alkoholik sousedi s námi dodnes, mojí mámě vždy pomůže, když ho poprosi a není tedy opilej a on je mimochodem tak moc chytrej a sečtelej, že i opilý byl schopnej dobře odpovídat když šel v televizi jakákoli vědomostní soutěž….je to prostě tragédie