Ono asi i ta hláška, že má 15 kilo dole prací na farmě nemusí být pravdivá
“”""""""""""
Může, pokud např. holka z kanceláře začne fyzicky makat, jdou kila pěkně dolů, ze začátku určitě.
Sarah01:Kotka znám, ale co je to ta Farma, netuším. Jestli něco jako nějaká reality show, tak to nemusím, na to se koukat nebudu. Předevčírem jsem se dívala na českou komedii Jak se nám tom mohlo stát, taková nenáročná blbost, hodnocení na ČSFD to nemá moc vysoké, dost věcí proti politické korektnosti, což mně někdy až tak nevadí.
Sem na to taky čuměla, tak nějak poočku, já mezitím vždycky ještě brouzdám po NETu, takže chvílema zjistím, že nevím, vo co go😜Ale jo, celkem se to dalo. Jen jsem nezachytila, co tam bylo politicky nekorektní?
Ono asi i ta hláška, že má 15 kilo dole prací na farmě nemusí být pravdivá
“”""""""""""
Může, pokud např. holka z kanceláře začne fyzicky makat, jdou kila pěkně dolů, ze začátku určitě.
lesnizinka:Sem na to taky čuměla, tak nějak poočku, já mezitím vždycky ještě brouzdám po NETu, takže chvílema zjistím, že nevím, vo co go😜Ale jo, celkem se to dalo. Jen jsem nezachytila, co tam bylo politicky nekorektní?
To v TV určitě ještě nebylo, já si to pustila tady https://www.zkouknout.cz/film/jak-se-nam-to-mohlo-stat/
Narážky na Romy, na Němce, na Indiány, pro některý lidi je dnes něco z toho už nepřijatelné.
rapotačka:Ono asi i ta hláška, že má 15 kilo dole prací na farmě nemusí být pravdivá
“”""""""""""
To nepopírám, měla jsem spíš na mysli relevantnost informace.
já jednu dobu občas sledovala,(když jsem na to narazila)..myslím se to jmenuje “malá farma”..Dva mladí lidé,on čech,ona myslím angličanka-mluví anglicky,on česky…Jak začínali..Sami vše budovali,pořizovali si zvířátka..už jsem na to dlouho nenarazila,vím,že byla těhotná…Tak to nebyla reality,ale vyloženě ze života…
Coudas:To nepopírám, měla jsem spíš na mysli relevantnost informace.
..Neviděla jsem teda ani jeden díl,sem tam ukázku,ale 15 kilo by na něm mělo být vidět..hm?
Bobca:..Neviděla jsem teda ani jeden díl,sem tam ukázku,ale 15 kilo by na něm mělo být vidět..hm?
To se asi bude dát posoudit až po posledním dile 🙂
Coudas:To se asi bude dát posoudit až po posledním dile 🙂
to jo…
Bobca:..Neviděla jsem teda ani jeden díl,sem tam ukázku,ale 15 kilo by na něm mělo být vidět..hm?
Nekoukám, ale nemyslím, že by měl Kotek výraznou nadváhu. Tak nevím, kam by se těch 15 kg podělo. A pokud se eventuální špíček přemění na svaly, tak to taky 15 kg neudělá.
Bobca:já jednu dobu občas sledovala,(když jsem na to narazila)..myslím se to jmenuje “malá farma”..Dva mladí lidé,on čech,ona myslím angličanka-mluví anglicky,on česky…Jak začínali..Sami vše budovali,pořizovali si zvířátka..už jsem na to dlouho nenarazila,vím,že byla těhotná…Tak to nebyla reality,ale vyloženě ze života…
Opakují to myslim na CT1, minulý týden jsem se dívala na díl, když se jim narodily prasátka, tak jim píchali železo a tak. To je příjemný seriál, co jsem si hledala tak je to ukončený projekt někde 2012 nebo tak nějak (už si to nepamatuju, je to dýl), dvojice se prostřídaly, a byl na účinkování konkurz. Farma Kotka je trochu jiný koncept, ale nerekla bych, že to je reality šou.
Coudas:Opakují to myslim na CT1, minulý týden jsem se dívala na díl, když se jim narodily prasátka, tak jim píchali železo a tak. To je příjemný seriál, co jsem si hledala tak je to ukončený projekt někde 2012 nebo tak nějak (už si to nepamatuju, je to dýl), dvojice se prostřídaly, a byl na účinkování konkurz. Farma Kotka je trochu jiný koncept, ale nerekla bych, že to je reality šou.
Chtěla jsem napsat, že je to strašlivánsky staré přijde mi, že jsem se snad na to dívala ještě ve Zlíně a to je dost přes dvacet let🙂Jo, to bylo mnohem míň show.
Sarah01:To v TV určitě ještě nebylo, já si to pustila tady https://www.zkouknout.cz/film/jak-se-nam-to-mohlo-stat/
Narážky na Romy, na Němce, na Indiány, pro některý lidi je dnes něco z toho už nepřijatelné.
Jéé Sarah, já to pomotala😊na tohle ne, máte pravdu, to už vím, co myslíte. Já koukala na to, co šlo v neděli tuším, ale ani si nepamatuju název, zkusím pohledat….
lesnizinka:Jéé Sarah, já to pomotala😊na tohle ne, máte pravdu, to už vím, co myslíte. Já koukala na to, co šlo v neděli tuším, ale ani si nepamatuju název, zkusím pohledat….
V neděli bývají na ČT Ratolesti, to se dívám, i když z toho mám pocit, že je to masírka. Ale je to zajímavý, no.
https://www.novinky.cz/clanek/dite-rodina-deti-navrhly-vanocni-vyzdobu-prahy-3-snehulak-i-andel-od-predskolaku-se-staly-hitem-internetu-40548691
Krásné🙂.
Podobné výtvory mám na Vánoce i já, talent na výtvarku se prostě nezapře😁.
Možná bych se taky mohla přihlásit se svými kresbičkami 😀 😀 😀 😀
Neeeé, to jim my dospělci nesmíme uzmout😉. Musí cítit tu radost a hrdost🙂.
Ale adept byste jinak byla dobrej vo tom žádná👍.
Sarah01:V neděli bývají na ČT Ratolesti, to se dívám, i když z toho mám pocit, že je to masírka. Ale je to zajímavý, no.
Ha, ha na něco, co se jmenuje Ratolesti…by mě nanapadlo se dívat ani omylem😜Už jsem to našla, nebylo to v neděli, ale v pondělí: Nikdy neříkej nikdy. To není reklama na superfilm😛 jen, že to byla taková celkem koukatelná komedie.
Tento týden jsem totálně mimo časoprostor, pořád jsem o den pozadu, nevím proč. Dneska to vygradovalo tím, že jsem nebyla schopná nachystat zeleninu k snídani, protože první jsem si nadávala, jak jsem to počítala, když ještě zítra pátek(aby mi vyšla okurka) následně jsem u vymačkávání tablety zjistila dle dnů, že je asi pátek a když jsem se optala muže ujistil mě, že je. Tak jsem šla dokrájet i ten zbytek okurky😏Měla jsem si volat o výsledek výtěru z krku, ovšem opět jsem celé dopoledne žila v tom, že je čtvrtek a zavolám tam zítra - v pátek🤪Trklo mě to až někdy ve 14h u zahradního domku, kdy jsem ještě odtahovala poslední věci z pole na orbu - oráč volal, že to zkusí stihnout v sobotu a mě zase docvaklo, že je ten pátek😎
Ronja s motejlem:Podobné výtvory mám na Vánoce i já, talent na výtvarku se prostě nezapře😁.
Jo, jo Ronjo, jestli jsem to pochopila, jsme ,,nadané" úplně stejně😛 Kámoška nám hodila fotku, že má rozpracovaný obraz(je učitelka v mateřské školce) jenže její obraz, to není ten domeček pro školkové děti😏 je to jako dílo od Slavíčka, já jen valila voko😲
lesnizinka:Ha, ha na něco, co se jmenuje Ratolesti…by mě nanapadlo se dívat ani omylem😜Už jsem to našla, nebylo to v neděli, ale v pondělí: Nikdy neříkej nikdy. To není reklama na superfilm😛 jen, že to byla taková celkem koukatelná komedie.
Tento týden jsem totálně mimo časoprostor, pořád jsem o den pozadu, nevím proč. Dneska to vygradovalo tím, že jsem nebyla schopná nachystat zeleninu k snídani, protože první jsem si nadávala, jak jsem to počítala, když ještě zítra pátek(aby mi vyšla okurka) následně jsem u vymačkávání tablety zjistila dle dnů, že je asi pátek a když jsem se optala muže ujistil mě, že je. Tak jsem šla dokrájet i ten zbytek okurky😏Měla jsem si volat o výsledek výtěru z krku, ovšem opět jsem celé dopoledne žila v tom, že je čtvrtek a zavolám tam zítra - v pátek🤪Trklo mě to až někdy ve 14h u zahradního domku, kdy jsem ještě odtahovala poslední věci z pole na orbu - oráč volal, že to zkusí stihnout v sobotu a mě zase docvaklo, že je ten pátek😎
Jo, tak to bylo na Primě, to už jsem myslím někdy dřív už viděla. Já teda TV nemám, koukám jen občas na PC a spíš o víkendu a když je venku hnusně, jako teď. 🙂