Aktuálně: 2 520 inzerátů266 762 diskuzních příspěvků19 247 uživatelů

Třetí víčko

Bobca
Bobca 13.11.2025, 08:14:42 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 13.11.2025, 08:01:10

Buggyro…já čekám,až začne ta její dcera po mateřské ordinovat..ta je poctivá..ona ordinovala v mezidobí těch 2 těhotenství..Zašla si vedle k matce pro mou složku,pročítala,ptala se na ledacos…to vydržím…dívá se kolik vážím,chce vidět kotníky…Nemám je nateklé,ale prsty na rukou už delší dobu.😊Jinak mám artrózu,ráno nesevřu pěst-cvakací prostředníčky…..a s kytarou je totální konec..co už..

.zvažuju čaj na odvodnění…hm? co se tu o něm dovím?povídejte prosím..K doktorce nemá cenu chodit..poradím se v lékárně..

kometa
kometa správce
13.11.2025, 08:16:20 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 13.11.2025, 08:14:42

co se tu o něm dovím?

No, ono je třeba v první řadě zjistit, proč se zavodňuješ. Máš SZ.

eva (neregistrovaný) 13.11.2025, 09:00:00 xxx.xxx.162.187
Sardullah:

Farma Vojty Kotka…. nechci přemýšlet co a jak a proč…hezky se mi na to dívá, vypnu hlavu.

Clarsonovu farmu jsem viděla, jsem velká fanynka Top gear a tedy posléze Grand tour, ale moc mě to nechytlo.

Ano, mám to taky tak - hezky se mi na to dívá a odpočinu si u toho…četla jsem někde nějakou diskuzi od závistivců, řešili to, že mu to platí Prima…to mi je úplně fuk, Kotek je mi celkem sympatický, tak se dívám.

Bobca
Bobca 13.11.2025, 09:37:39 xxx.xxx.20.192

já ho nesleduju,jen jak jsou upoutávky..ale nějaké negativní reakce jsem zahlídla…Ať si každý zamete před svým prahem,a nechá ostatní žít a dělat si,co chtějí..Jsou horší pořady..ty "reality schow" u moře a nahaté seznamky v telce-to by neměli dávat ani upoutávky..ale zase mají sledovanost,no jo….…To Kotek je proti tomu pohádka..fandím mu👍

Zrzavci
Zrzavci 13.11.2025, 09:54:05 xxx.xxx.226.6

Bobčo - jsem ráda, že Vás to včera tak nakoplo a rozdováděla jste se, dobře se mi to četlo.

eva (neregistrovaný) 13.11.2025, 10:26:41 xxx.xxx.162.187
Bobca:

já ho nesleduju,jen jak jsou upoutávky..ale nějaké negativní reakce jsem zahlídla…Ať si každý zamete před svým prahem,a nechá ostatní žít a dělat si,co chtějí..Jsou horší pořady..ty "reality schow" u moře a nahaté seznamky v telce-to by neměli dávat ani upoutávky..ale zase mají sledovanost,no jo….…To Kotek je proti tomu pohádka..fandím mu👍

Já jsem ho taky neměla v plánu sledovat, ale nic jinde v telce nedávali, tak jsem viděla úplnou náhodou až 2. díl a zalíbilo se mi to, je to takové úplně normální, Kotek je taky normální ( oproti jiným celebritám ), takže mně se to líbí.

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 13.11.2025, 11:27:03 xxx.xxx.119.6

My jsme na základě sledování jednoho pořadu o životě na farmě, dospěli k rozhodnutí, že je na čase přestat jen snít o životě v přírodě. 

Jsem ale ráda, že jsme zároveň upustili od romantických představ o ztrouchnivělé zbořenině a milých zvířátkách, co nás ráno budou vesele vítat békáním a kejháním😁. Tak, jak to je, nám to bohatě stačí🙂.

Bobca
Bobca 13.11.2025, 11:30:15 xxx.xxx.20.192
kometa:

přišlo mi dnes na mejl

S vejcem to mám teda jinak. Po čtyřech minutách vaření už není tekuté ani náhodou.

ano,to se jim nepovedlo..

Bobca
Bobca 13.11.2025, 11:35:14 xxx.xxx.20.192
Zrzavci:

Bobčo - jsem ráda, že Vás to včera tak nakoplo a rozdováděla jste se, dobře se mi to četlo.

děkuji🙂..Já to sem musela napsat…konečně něco pozitivního…Dnes jsem jela do servisu zjistit diagnózu toho mého výfuku..takže celý konec je rezavý.jako ten válec-nevím,jak se mu říká…takže zítra na 10 hodin mám přistavit auto..žárovku mi vyměnil a zjistili jsme,že jsem tam celou dobu neměla parkovací žárovičky..už je mám👍

lesnizinka
lesnizinka 13.11.2025, 11:45:36 xxx.xxx.85.31

Začnu od konce: včera jsme byli na cestách, napsala jsem jen málo z mobilu. Vajíčka vařím natvrdo, sice vím, že 4minuty je nahniličko, ale nepoužívám🙂

Kotka mám celkem ráda, je příjemný, ale jak jsem psala, nesnáším to dělání z lidí blbce, bohužel to není žádný problém😉Šmarjá, ne že se toho chytíte, že je to na vás, vždyť čtu, že jste pochopily, že to platí Prima a je to převzatý formát - jak tu upřesnila myslím Coudas. Nééé, určitě mu to nezávidím, s tím to nemá nic společného, ani žádné recenze jsem nečetla, jen mě prudí ty upoutávky, jak je to celé ,,opravdové"😏No…po shlédnutí upoutávek na Naked attraction či jak🙄 jsem se koukla na tuším první či druhý díl. Ty vado, tak to je něco tak hrozného a trapného, že já fakt nechápu. Nikdy jsem si nemyslela, že jsem nějaký puritán, doma jsme se před sebou nestyděli, naši se klidně před náma převlékali či koupali, ale vystavovat se nahatá před lidma, jak zboží, to je fakt zoufalství, nebo těžká exhibice…nejsem ani jedno a nepotřebuju to😏a nepotřebuju koukat ani na jiné nahaté lidi, na většině člověk nic pěkného neuvidí🤫

Zrzavci
Zrzavci 13.11.2025, 12:19:40 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 13.11.2025, 11:35:14

No však, to je dobře, že jste to napsala. A odpíchla jste se suprově - hned tolikatě věcí vč. auta 👍 . Výborná jste. Mám opravdu radost, vždycky když jsem nakoukla, jak to s Vámi je, tak….. A teď? Zní to fajně, tak ať se to drží. (já vím, že to zdraví zlobí, ale ona ta mysl dělá hodně a když ji něco takhle pěkně nakopnce, člověku se uleví obecně)

Coudas
Coudas 13.11.2025, 12:30:11 xxx.xxx.126.204
»
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 13.11.2025, 09:00:00

Mě se to taky líbí z hlediska odpočinkového pořadu, je to nové a hezké, místy vtipné. Jen to člověk opravdu nesmí brát jako realitu 🙂 To, že mu to někdo platí je mi l jedno, já na to koukám z pohledu toho farmaření. Trochu mi vadí prezentace “já jsem koupil, já dělám…” ale jen z hlediska toho, že např. pozemky jsou psané na nějaké s.r.o., o kterém se na netu nedozvíte nic, takže ano, klidně můžou bejt jeho a s.r.o. se kryje, ale větší chybku vidím, že buduje farmu, má tam zvířata, ale hospodářství tam registrované není - takže pro něj to neplatí? Ale to jsou prostě jen takové detailky, že člověk ví, že nemůže věřit všemu. Jinak je Kotek sympaťák, jeho paní do doby, než promluví taky, jsem za takový seriál ráda. Neřeší se vraždy, neřesí se néjaké vztahy pomalu každý s každým, a o ostatních “realitách” mlčím 🫣 neviděla jsem ani jeden díl výměny manželek. 

A na FB mají právě s trpajzlíkem pak takove filmečky (odborně reely🤦🤦) a to je super - “ Já mám pro vás pane Kotek metr, abyste věděl kolik je 80 cm…” “A proč jako?” “No, kolik je nezámrzná hloubka…” 😁 (zakopal kubíkovku a na povrchu mu koukalo hrdlo, takže mu zamrzla voda 🙂)

eva (neregistrovaný) 13.11.2025, 13:44:04 xxx.xxx.162.187
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 13.11.2025, 12:30:11

Jasně, tak vy jako farmářka na to koukáte asi úplně jinak než já, to samozřejmě chápu…je mi jasné, že mimo kamery se děje kdovíco ( to je asi tak jako pořad Jak se staví sen - během 5 dní …ale ty přípravy předem a pod…), ale mě takové přestavby zajímají a zrelaxuji u toho, stejný pocit pohody vnímám u té farmy. Ten zahraniční pořad vůbec neznám, na upoutávky se nedívám, odcházím, vypínám zvuk, to samé u reklam.

lesnizinka
lesnizinka 13.11.2025, 14:30:50 xxx.xxx.85.31
Zrzavci:

No však, to je dobře, že jste to napsala. A odpíchla jste se suprově - hned tolikatě věcí vč. auta 👍 . Výborná jste. Mám opravdu radost, vždycky když jsem nakoukla, jak to s Vámi je, tak….. A teď? Zní to fajně, tak ať se to drží. (já vím, že to zdraví zlobí, ale ona ta mysl dělá hodně a když ji něco takhle pěkně nakopnce, člověku se uleví obecně)

No však👍Onehdá a není tomu tak dávno, byla Bobča jak se říká ,,úplně na sračky". Já raděj nic nepsala, stejně by mě poslala někam, ale dumala jsem, co by se tak muselo stát, aby pořád nelamentovala nad tím, co bylo a začala zase vnímat, že žije. A vida, najednou se nakopnula a už je to zase stará známá Bobča😛👍

Bobi pomalu, ať ti zase někde nezapchne🤫

Coudas
Coudas 13.11.2025, 14:41:06 xxx:xxx.6084:fddf
»
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 13.11.2025, 13:44:04

Ano, máte pravdu 🙂. Člověk neví, jak to vlastně je, ale jako pořad, i to Jak se staví sen, to jsem taky občas koukala, je to prostě fajn. Já jsem kdysi “věřila” Farmář hledá ženu. Pak jsem ale poznala dceru jednoho z účastniků, a kdyz jsem vyzvídala, tak mě z mého omylu velmi lehce vyvedla. Pravda je, že mě to třeba ovlivnilo v jednání se Zuzanou Polákovou, která tam také vystupovala, osobně jí neznám, ale při písemné konverzaci jsem prostě viděla toho člověka z televize a co tam předváděl. Přitom to je celý nahraný.  Ono asi i ta hláška, že má 15 kilo dole prací na farmě nemusí být pravdivá, mě to jen “naštvalo” 😁 že vlastně dělám stejnou práci a nikdy jsem u toho nezhubla 🙂

Coudas
Coudas 13.11.2025, 16:55:03 xxx:xxx.6084:fddf

Jo tím “bazmekem”, co mu tam přivezli na trnky, kde jen tahás za páčky 😁

lesnizinka
lesnizinka 13.11.2025, 17:16:43 xxx.xxx.85.31
Coudas:

Jo tím “bazmekem”, co mu tam přivezli na trnky, kde jen tahás za páčky 😁

😛Já nevím, viděla jsem jen v ukázkách, jak říkal, že to tam museli několik dní čistit a pálili roští. A boj s nějakým bagrem či UNC jsem po očku zachytila. Vidíš, tak musíš jezdit z bagrem a zhubneš….všichni říkají, že je to jednoduché jen chtít😉Já teda chci už třičtvrtě roku, dřu jak magor noo …a nejsem jak proutek😏Taky si koupím asi bagr😛

Coudas
Coudas 13.11.2025, 17:31:42 xxx.xxx.126.204

Ano, museli 😁 oni, ostatní 😉 Mě se líbila hláška “chlapi dodělejte to tady, já jedu se synem na lodičku” 😂

Jo jo, mě to manžel zrovna vysvětlil, že nic nedělám 🙂 A tudle jsem si říkala, proč se mi nelíbilo krásných 82 kilo, co bych za to teď dala… No nic. Nemám na to 😁

Sarah01
Sarah01 13.11.2025, 17:40:12 xxx.xxx.162.253

Kotka znám, ale co je to ta Farma, netuším. Jestli něco jako nějaká reality show, tak to nemusím, na to se koukat nebudu. Předevčírem jsem se dívala na českou komedii Jak se nám tom mohlo stát, taková nenáročná blbost, hodnocení na ČSFD to nemá moc vysoké, dost věcí proti politické korektnosti, což mně někdy až tak nevadí. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.