Vzkaz od Canky. Nepíše, protože jí tu někdo sledoval a psal jí pak mailem. Účel neznámý, ale když přestala psát, přestal psát i stalker. Má se fajn, pozdravuje.
A je vám jak?
A je vám jak?
Dobré informace o vysoušečích, užiju, až se nastěhuju dost možná do starého vlhkého baráku (to se těšííím, snad to nevyjde a bude jiný dům, sušší…).
Jo fakt to fachčí dobře. A vy pak jednou hledejte a dívejte se taky dobře, ať si nenaběhnete. Najít a vybrat dům trvá hodně, hodně dlouho. Člověk má tendence nevidět podstatný věci.
Tak si myslím, že ten vysoušeč by se mně do suterénu fakt taky hodil, když je tak dobrej.
My moc vybírat nebudem, vezmem, co bude. Buď to bude barabizna po rodičích nebo to bude barabizna po někom jiném…
Jako já bych byla pro, jakoukoli barabiznu strhnout a odvézt na smeťák a postavit cos nového a menšího a smysluplného, ale to by stálo moc peněz za prvé, za druhé barabizna bude za roky, další roky bychom řešili stavební povolení, projekt, tramtadadá, nakonec bychom u toho zešedivěli, to je lepší se nějak popasovat s tím, co je, a rovnou bydlet a řešit, aby nám spíš vyhovoval venkovní prostor. Dovnitř beztak chodím jen spát, tam je důležitá pro mě televize, internet, lednička na dosah a koupelna, ve které na mně nepřimrzá oblečení.
Večer jsem si pustila Jílkovou a debatu o očkování, to je spolehlivý usínák, do pěti minut jsem byla tuhá
Tak to potvrzuju…když mám krizovku s usínáním, tak Jílková to jistí 😂
Já na to koukám s pohledu věku, že až mi bude sedmdesát, nebudu chtít řešit propadlou střechu a mokrý zdivo, tak je lepší s s tím popasovat, dokud ta síla na to je, nebudu chtít v osumdesáti tahat kýble s uhlím, tak se topení předělalo hned a tak.
Rozumím. Já až mi bude… tak se vrátím do bytu, budu mít k dispozici bezbariérový, takže pohodička (ten si nechám za zadkem i kdyby na chleba nebylo). Mně na tom bydlení zas tak nesejde, výhoda, že jsem vyrůstala po bytech, takže jsem na to zvyklá, a umím i ocenit ten komfort, protože už jsem taky bydlela po barácích 🙂
Já doufám, že prostě v Domečku to půjde až do konce. Taky je bezbariérový, i kvůli psím staříkům. Já to tady miluju, čekala jsem hodně dlouho na splnění snu.
Dajo,kytky ti neuschnou…ty snad zalíváš🤭Já stáhla tenkrát ze 75% celkem dost-už si to nepamatuju…a jinak tu mám ,když větrám 54%..Někdy i 48..ale i 62..je to pohyblivé…Včera byla navečer pěkná bouřka,asi napršelo i dost…Bečky na dešťovku pod okapy přetékaly..byla jsem u sousedky a sledovaly jsme to z garáže…
Kytky Dáje jako takové neuschnou, ale v suchém vzduchu se jim přestane dařit. Já mám naopak velice suchý barák a z kytek mi vydrží jen ty největší hrdinky😏 U nás za všechny tyhle bouřky, týden bouřek nekapnulo. Dnes byla poslední šance, no ta poslední bouřka z předpovědi zmizela😟
Raduš no já jsem moc ráda za baráček hooodně starý, ale a zase to ale vlhkost je tady dost velká, ale kytkám to nevadí. V Havířově mi vždy všechny uschly a tady se jim daří jenže mám problém, že se tady nedaří palmě, několik jsem se jich snažila mít a vždy uschly. Dokonce se tady daří orchidejím což v paneláku jsem zakázala mi jer kupovat., jen ta palma mě mrzí.
Tady teď bouří a to dost jen je to bouřka bez deště, koukala jsem na předpověď a možná ve 14 hod. se s toho posmolíme co se na nás tady žene😉.
Hlášení ohledně odsávače na vodu. Čtyři dní po 6 hod. vylito 7l vody. Každý den po 2l a poslední den 1l. To byla ložnice která je dost velká. Vlhkost spadla na 50%.
No tak vlastně jsme zatím spokojeni, ještě musíme koupit měřič vlhkosti.
já mám meteostanici asi kolem 200,malou,měří jen venek vnitřek a vlhkost…
Už jsme pořídili obyč, malé jen fakt na vlhkost a teplotu. Nic jsem tam na víc nechtěla. Mám dvě taky meteostanice, ale už jsou hooodně staré i když ukazují vlhkost tak se liší s přístrojem o 10% a to je už dost, brala bych 1-2% rozdíl.
ok…ale jinak se ti teda ten přístroj vyplatil,když se ti povedlo to takhle snížit a odsát tolik vody…já větrám nonstop,a dnes mám zrovna 44%..tady 26,a venku 28 stupňů…🙂🙂
Určitě je fakt super i ten vzduch je na čich jinačí. Dávno jsme ho měli kupit.
Vzkaz od Canky. Nepíše, protože jí tu někdo sledoval a psal jí pak mailem. Účel neznámý, ale když přestala psát, přestal psát i stalker. Má se fajn, pozdravuje.
protože jí tu někdo sledoval a psal jí pak mailem.
Pochopila jsem správně, že to bylo přes SZ? Ale pak to musel být někdo registrovaný a to by se dalo řešit přes admini. Nebo si to myslím špatně?