A je vám jak?
A je vám jak?
Dobré informace o vysoušečích, užiju, až se nastěhuju dost možná do starého vlhkého baráku (to se těšííím, snad to nevyjde a bude jiný dům, sušší…).
Jo fakt to fachčí dobře. A vy pak jednou hledejte a dívejte se taky dobře, ať si nenaběhnete. Najít a vybrat dům trvá hodně, hodně dlouho. Člověk má tendence nevidět podstatný věci.
Tak si myslím, že ten vysoušeč by se mně do suterénu fakt taky hodil, když je tak dobrej.
My moc vybírat nebudem, vezmem, co bude. Buď to bude barabizna po rodičích nebo to bude barabizna po někom jiném…
Jako já bych byla pro, jakoukoli barabiznu strhnout a odvézt na smeťák a postavit cos nového a menšího a smysluplného, ale to by stálo moc peněz za prvé, za druhé barabizna bude za roky, další roky bychom řešili stavební povolení, projekt, tramtadadá, nakonec bychom u toho zešedivěli, to je lepší se nějak popasovat s tím, co je, a rovnou bydlet a řešit, aby nám spíš vyhovoval venkovní prostor. Dovnitř beztak chodím jen spát, tam je důležitá pro mě televize, internet, lednička na dosah a koupelna, ve které na mně nepřimrzá oblečení.