Aktuálně: 1 874 inzerátů281 210 diskuzních příspěvků20 090 uživatelů

O všem a o ničem :)

Horsana
Horsana 04.06.2026, 11:21:50 xxx.xxx.49.13

Zdravim vsetkych pracujucich!

Ja som po PN vhupla rovno do 24ky, jednodnove zrieba s takou inguinalnou herniou, ze to svet nevidel a k tomu este ma urvaty extenzor.

A zije, ten Satan! Je to svina shagyaarabska, matka kopala, hryzla, no ovos 4 x denne z nej urobil pritulneho tvora.

Potom kobyla pred porodom, sfina porodila dalsiu noc, ked uz mala kameru na boxe, zapla som rovno na porod.

Uf.

Uz by som rada sedela na pozemku a pozerala na zapad slnka…

Hlucha macka sa nastahovala na strom a oblazuje ma tym, ze ked sa naje, tak tam obsmrda. Len Foxa sa boji, preto zije na strome.

Fox je v strese, nieco na neho muselo zhora zautocit, vsetko jedlo si berie do hustiny a furt pozera hore.

Vymenil srst, je malililinkyyyy.

Leona neostala zrebna, tak co uz, pojde uz ku mbe buduci tyzden. Mam z toho strasny stres, ze co ti moji kokoti na to povedia…ona je tak zlata kobyla, uplny poklad.

A mam prvu cuketku, malicku, ha!

Buggyra
Buggyra 04.06.2026, 11:55:48 xxx.xxx.198.226

A co bude Zoranko dělat bez Leony? Přehlédla jsem nového parťáka? Co vlastně dělá Zoran tak nějak všeobecně, vyléčila se ta zanícená žíla, jak válčíte s uveitidou?

Zrzavci
Zrzavci 04.06.2026, 12:34:55 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 04.06.2026, 11:55:48

No ano? jak je na tom Mustang Zoranko?  S kým bude bydlet? A kde nakonec, se už ví?

Horsano - gratuluju k první cuketce, já mám zatím tři - či čtyři malilinkatý rajčátka a asi šest placatejch lusků hrášku.

Že na  Foxa orel zaútočil ?😲

Nuž aji hluchá mačka potřebuje společnost.

Horsana
Horsana 04.06.2026, 16:37:31 xxx.xxx.234.105

Zoranko horuckuje. A bude tak 2 mesiace este, tipujem, zila je na prd.

Nepoznali by ste  to na nom, beha, skace, uplne mu drbe a Leonka ma ruju, hoci tentokrat sa neolizuju, takze si dava cestne kola sam vo vybehu. Leona sa pasie, picus beha…

Od rana bol priserny tlak a upek, taky fakt ze nenormalny a zrazu pritiahli mraky a v Jablonove zacalo nie ze prsat, ale chcat a v momente vsetko plavalo, z kopcov sa valili prudy vody a prsi dotetaz.

Ale ten chcanec, to bol brutal, 1000 L nadoba je uz do ¾ plna. Sasrak toto!

Rysavy mamrd mi v bude rozmrdal kilo krystaloveho cukru, cukor je uplne, ale ze uplne vsade. Ako hormonalne nevyrovnana osoba ked mi to zavrze pod nohami, tak by som vrazdila…

Hluche monstrum uz je tu…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
kometa
kometa správce
04.06.2026, 18:11:29 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Horsana z 04.06.2026, 16:37:31

4. foto - to je to hříbě s kýlou? A na 5. fotu je po operaci? Dlaha kvůli tomu extenzoru?

Horsana
Horsana 04.06.2026, 21:43:40 xxx.xxx.234.105
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 04.06.2026, 18:11:29

Ano, ano, dlahu ma teraz vysoku uz, ale je to junak 💪

Horsana
Horsana 04.06.2026, 21:49:47 xxx.xxx.234.105

Spadlo extremne mnozstvo zrazok.

Voda samozrejme hned stiekla dolu, no poda, ci skor pseudopoda je teraz smyklava ako maslo.

Reku vyborne, 40 arov im odhradim, budu teraz na tom polhektariku kde maju seno, tam zatial nieco na zdibkanie dorastie a kym vypasu horny, bude to parada.

Tak som to prerobila a bola zo sebou velmi spokojna. Este som im aj posunula pasku na kus zelene, pastva to nie je, ale zabavili by sa.

V doline sa vyparuje, sla som sa pokochat pohladom a tie kurvy boli tam, kde nemali byt. Nasla som tycku na zemi, nepolamanu, elektrika funguje.

Uf.

Uf.

Velmi, velmi predychavam.

Velmi, velmi.

Akoze fakt velmi velmi velmi.

To, ako sa v tom slizkom kopci da chodit, to sa neda opisat, proste, akoby ste chodili po smyklavom blatku, figel je nespadnut. Chcela som, aby dorastla trava, nie, teraz su tam 4 metrove smykance od kopyt, vsetko rozryte a stupaje vsade, lebo asi si mysleli, ze za par hodin na pusti vyrasilo neviem co.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.