No a omlouvám se podruhé, pane JARDO!! Jsem matla a dělám 20 věcí najednou, peču maso, jablíčkooříškový chlebíček, dělám uherskou pěnu a …… píšu a maluju nesmysle. Zde oprava!
Honza nebo Jarda, hlavně že to nebylo třebas Jituška 🙂
Arpalit a Ivermectin dělat nemusíte, když máte jistotu, že nejsou zavšivený, začervený, s počínající vápenkou a nebo vám tohle všechno nevadí 🙂 Jistotu tady já nemám a vadí mi to.. Lonskýmu taky běhalo cosi v peří.. Takže za mě prevence.. On si člověk může dotáhnout i choroby, proti kterejm tomu moc neudělá, tak aspoň pořešim to málo, pro co něco udělat můžu..
Já jsem se byl podívat v Lysé dnes, hlavně kvůli trhu. Plánoval jsem dovézt nějaké holuby, ale nebyl bych to já, abych vše krásně nezvojtil a přijel jsem s prázdnou😲
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 10.01.2026, 14:47:04
Ale to jo, ale na trhu žádný MP černý šupinatý a z vystavených byli prodejní jen holubi, jako samci, a já žil v domnění, že potřebuju holubice. Až za Boleslaví mi došlo, že se zdá, že ty moje dva odchovy, co bych si rád nechal na letošní sezónu, jsou asi holubice😲 No, holubi tam byli k mání z výstavních 4, dalo by se vybrat😂 No, tak si letos budu muset vystačit s odchovy, nějak to poskládám. Samozřejmě velsumka zdrobnělá rezavě koroptví žádná. Jeden kohout vystavován, dnes už prodán a vydán, a trh nic. Tak si musím sehnat násadová vejce🙂
PRODEJNÍ TRH DRŮBEŽE 25. 1. 2026 otevřeno: 8.00 -10.00 hodin ve výstavním areálu chovatelů Puškinova 1018, Holice
ZVEME ŠIROKOU VEŘEJNOST K NÁVŠTĚVĚ TRHU DRŮBEŽE ZA ÚČELEM PRODEJE I NÁKUPU CHOVNÉHO MATERIÁLU. www.chovatele-holice.wbs.cz
Výstavní podmínky: 1. Prodejní trh drůbeže bude v přízemí velké haly v chovatelském areálu.
2. Prodej zde zajišťuje přímo chovatel. 3. Vstupné je společné a činní 60,- Kč. Platné pro návštěvníky i prodejce.
4. Děkujeme všem chovatelům za návštěvu a obeslání velkého trhu. Věříme, že budete úspěšní a nakoupíte / prodáte dle své potřeby.
5. Součástí trhu bude 24. Celorepubliková výstava holubů Kingů a trh holubů. Proběhne v 1. patře výstavní haly. 6. Vystavovatelé Kingů budou moci, využít klece trhu již při zaklecování holubů.
7. Trhu drůbeže se smí účastní pouze ti chovatelé, kteří nepodléhají povinnosti evidence dle § 23 zákona č. 154/2000 Sb. o šlechtění, plemenitbě a evidenci hospodářských zvířat. Každý prodejce bude povinen organizátorovi u vstupu nahlásit jméno, adresu, druh a počty zvířat. Bez těchto údajů nebudou zvířata vpuštěni na trh. Subjektům s povinnosti evidence dle § 23 zákona č. 154/2000 Sb. Je účast na trhu zakázaná.