Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 17.07.2026, 08:34:13
Já to s těma IP adresama neumím,
Já měla vždycky paměť na čísla, takže občas si nějakou pamatuji. Ale viz výše - když někdo používá mobil a pohybuje se mezi různými vysílači a operátory, tam už je mi to na nic.
Já to s těma IP adresama neumím, a ztrácet čas porovnáváním, jestli jo, nebo ne….stačí, že vždycky po takovýmhle extempore nastane erupce anonymů, která pak utichne a mluví to za všechno.
Co je to erupce anonymů. Na posledních stránkách jsem našla svůj, pod anonymem, 1. A mimochodem, neodpověděly jste. Která ho znáte osobně ?
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 17.07.2026, 07:06:42
Krása. Já byla minulý týden v OBI a tam je měli ve všech možných barvách, všechny měly ty jednoduché květy - bílý, žlutý, lososový, růžový, červený - oči přecházely. Žádný jsem si bohužel nekoupila, protože momentálně nemám místo na okně.
Krása. Já byla minulý týden v OBI a tam je měli ve všech možných barvách, všechny měly ty jednoduché květy - bílý, žlutý, lososový, růžový, červený - oči přecházely. Žádný jsem si bohužel nekoupila, protože momentálně nemám místo na okně.
Ibišky jsou krásné, ale ty z obchodů jsou nadopované retardéry růstu, aby moc nerostly ale jenom kvetly a naprostá většina těch rostlin se tak vysílí, že nepřežije do dalšího roku.
Tak jako dyž máme vzory jako Turek a Foldyna, si představte, dyby měli spolu syna, tak čemu se divit.
On se Martínek k náckům ale hlásí zcela sám, pod nickem Martin Borrman. To byla taková obr svině von Áda´s kancl.
Takle - je to nemocný člověk. Dyž se mu budete smát nebo mu nadávat, někomu ublíží i v tom skutečném světě (předtím začne vytahovat peníze, musíte obdivovat, jinak taky problém).
Jelikož nevíme jistě, zda je pod nějakým dozorem a zámkem, nereagujte na něj vůbec.
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 17.07.2026, 10:04:59
Nevím, pár jsem jich koupila dědovi, který je pěstoval a měl rád ty jednoduché květy. On je udržel při životě a kvetly. Já nemám prostor, ale….když si na tu nádheru vzpomenu, možná si jeden koupím, pokud ještě nějaký potkám. Musím kupovat kvetoucí, abych věděla, jakou má barvu 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 17.07.2026, 10:35:03
Jistě, ten Japonec za to může, jmenuje se Vono Seto. To máte fučíček “Orionko”, nechte to být, já na to totiž už nadále dlabu, tak si to užijte. Blbý je, že si zrovna tohle neužije Orionka samotná, ta toto rozhodně neocení.
Ale já jsem to našla a ano, i vy, kromě libtarda, soudružky, nácka a kolaboranta, to psal anonym, což je kdoví kdo. V podstatě je to jedno, ale vám to nevadilo, to jste se neozvala.
On původně nebyl můj, zdědila jsem ho. Doma mně kytky tak dobře nerostou, ale nevadí mně to, taky nemám místo, takže preferuju, když jsou menší.