No konečně😉, tak že jako obvykle je u Vás veselo no a ta cestička, potěš koště dnes i u nás v Jeseníkách tak samo, chodila jsem šoupavě, ale psům to očividně nevadí. Tak pozor na zlomeniny a telefon stále při ruce.
No konečně😉, tak že jako obvykle je u Vás veselo no a ta cestička, potěš koště dnes i u nás v Jeseníkách tak samo, chodila jsem šoupavě, ale psům to očividně nevadí. Tak pozor na zlomeniny a telefon stále při ruce.
Ohledně masa , já jím a ochutnám vše opravdu vše i ty brouky a pak si s toho vyberu co jo a co ne ( nemůžu sníst hovězí) a co už nikdy, ale ochutnat musím. Jak říkám jsem staré prase které spase vše. Zato můj to je hmmm. … ne že by byl vybíravý, ale některé a je jich dost masa nepozře.
Ha taky mě zajímá kdepak je a kde je její lišák? Dlouho nebylo video.
Halóóó Horsano kdepak jsi? šup, šup sem.
Coudas moc hezké a zima s koníka má krása a kozičky moc milé👍.
To přemýšlení mám i já od určitých věcí a fakt dost někdy šrotím, nechtěla bych zase být smutná😉.
Já si to říkala, že vnučka👍, ale jsem si řekla, že nevím jestli jste už starší tak ať neurazím😉. Já totiž pomotám vše.
Aluško VAU krásná nemám písmenka na chválu, opravdu nádhera. Prostě když je zima má být zima i klidně hodně pod mínus. Jo a ta holčička na ledu hmmm paráda.
Jo a zase jsem to pomohla, že jo, místo lidožravka napíšu masožravka😆.
Klidně Aluško pište, jak napsala impakt fakt ¾ by už odešli i já. Taky jsem dostala a ne jednou poza uši.
Aha děkuji za vysvětlení, ale Aluška mi tu chybí i její masožravka.
HALÓÓÓ Aluško vrať se a kašli na to!!!!!👍
Už jsem si je uložila, já nadělala krmítka co máte na první fotce a jen jednou jsem vydělá krmit se Sýkorky. Docela mě mrzí, že není větší nálet na moje krmítka. Mám rozlehlou zahradu a koukám na ni s kuchyně a nic, pokud něco jen málo.
Nevíte holky co je s Aluškou? Dlouho jsem ji neviděla a chybí my a hlavně fotky od syna😉doufám, že nám neonemocněla.
Potvrzují opravdu krása a takové to pohlazení na duši👍.
Aha, dobře👍, mám v nich plecko a bůček. Můj řekl, že spíš by bral krkovičku a bůček, pro nás plecko, kotleta je moc suché maso , my musíme mít tlusté maso😉.
Aha, to si fakt nepamatuji spíš jsem to zažila, ale dobré byly a teď si vlastně vzpomínám, že byly dva druhy jedny naše a druhé teda ty Číňanky.
Dnes udělaná druhá várka👍.
Ha tak to netuším, že byly z Číny, fakt hmmm😉, ale dobré byly.
První odkaz OK a super, se mi líbily ty tří Oslíci a ten v právo fakt jak by se smál👍.
Druhý odkaz jede, ale jen zvuk, obraz je černý, když podržím na liště prst vidím co a jak, ale prst fuč a nic nevidím.
No jsem fakt ráda, že se Gigouškovy polepšilo, my byly s toho fakt prdnutí, manžel ho strašně litoval. Od zítra už foukáme jen jednou denně a za měsíc pokud vše bude OK tak 2X za týden.
Tak a můžeš slintat, fakt bylo to super, mňamka. Vzpomínám, že kdysi jak byly ty vepřové konzervy tak přesně tuhle chuť mi to připomnělo i s tím sulcem. No a už vařím další dávku😉.
Aha já nemám FB.
Prosím kde najdu video? Ráda bych taky koukla.
Bobi tak to ti povím, že katastrofa, tohle je fakt na palici, takhle zacházet s pacientem a ještě takhle dlouho čekat , ach jo na hlavu postavené😈.