Bobi tak to je nářez a hlavně ty vzpomínky , něco fakt pro mě 👍 nádhera.
Bobi tak to je nářez a hlavně ty vzpomínky , něco fakt pro mě 👍 nádhera.
Vy už máte všichni tři firemní večírek, že jste tak ožralý a nebo zhulení?
Poznámka na Coudas, mimo mísu👎.
Bobi stíhlá👍, já su tak dobrá🤣, já co má ADHD abych to nestíhala hmmm…to se nestane.
Tak ten mi vyrazil dech, já bych ho vůbec nepoznala🤔.
Jojo my děláme canisterapii a to je hlavně o pejscích.
Tak teď jsem v práci a až přijedeme vyzkouším😘.
Sedm svící jsem si vychutnala, lahoda👍.
Než mě pochopíš taky super👍.
Až bude pozdě pecka👍.
zajebou….
🤣 tak to já mám zajebané i s uhlí🤣.
Tuhle větu mi doporučím manžel filuta👍.
Jj já to chápu a vidím jak kolikrát píšou na PC, ale já bych je fakt nemohla, já mám střihané až ke kůži, já totiž neumím dělat v rukavicích a pokud chci mát čisté nehty musí být krátké😉.
Já chci taky kočičku☹️. Nehty jsou ťip ťop, ale je pravda, že někdy nechápu jak pak můžou s tím ženské dělat. Já ne🙄,
U nás bylo krásné azůro a teploty -2 až 2.
Dnes po ránu 😂 prozatím -2 stupně.
Tohle chození domů když jim něco přeletí přes nos tak takhle nazpět na zahradu chodí naši parťáci s dědiny Luxik, Kelinka a Pupík🤣a fakt si to nenechají vysvětlit, že jako ne a jde se dál, prostě tahet jdou domů.
Tak my byly venku . Kamarádka Kelínka a chyběl nám ještě Pupík velikostně NO, ale neskutečný mazel.
Tak i já dnes nezapomněla fotit.
Kamarádka psi je Kelínka 9 letá kříženeček , ještě nám chyběl větší pejsek Pupík 10 letý .
Coudas já vím, já vím👍to je pán N co je tak tajný až nám všem s něho buší srdce😉.
No za takové věty bych ho sjela na tři doby, že se nestydí mizera jeden, fuj tajbl😠.
Přečteno a kometko děkují.
Acher držte se a vzpomínejte jen na hezké věci i když tenhle čas je pro Vás moc smutný😢.
Ano máte pravdu a velice někdy nevhodně píše, ale někdy napíše moc hezkou věc jako tady tenhle jeho poslední příspěvek a pak mu nedejte prst🙄. Je to prudič tak na půl.
U nás sníh, led, mráz vše krásně dohromady a k tomu teploty -11,5 stupňů. Paráda😉jen se mi Gigoušek třepe i když vyleze jak se říká na zápraži.
Hezké psaní od sutrika👍.
Tak něco podobného máme u nás na parkovišti na sloupu a musím jen doporučit. Svítí, nabíjí se už 3 roky a nedám na světlo dopustit👍.