Tak ani těch 30 000kč, to si fakt dělá prdel, to mu nikdo nedá, spíš si chce čičinu nechat, možná na něho někdo tlačí, že čiči půjde z domů.
Tak ani těch 30 000kč, to si fakt dělá prdel, to mu nikdo nedá, spíš si chce čičinu nechat, možná na něho někdo tlačí, že čiči půjde z domů.
Hned jakmile přikoupím masa tak vyzkouším páč nám už tečou sliny teď. Bydlím u PL hranic a mám do obchodu blíže k nim, mají tam takové zavařené masíčka. Jednou jsem je koupila a fakt mňamka. V sobotu jedu tak nakoupím a juchů jdeme na to.
Jo a ještě jeden dotaz , kdy otvíráte první sklenici po zavařování?
Tak už od včerejška máme sprej Flixotide Inhaler N. Dávkujeme 2x denně, pokud se zlepší po 14 dnech budeme dávkovat 1x denně, pokud bude další zlepšení pak co druhý den 1X a jestli se zlepší ještě víc tak 2x týdně 1x, ale to je už nejmenší dávka na které bude už do konce života.
Prozatím efekt včera odpoledne jako lepší, ale dnes v noci znova záchvat a já už od 3 hod. nespím, ale vet říkal, že nemáme očekávat jako “ teď stříknu a už vše vyřešeno” chce to tak 14 dní. Když bral Prednison a nebo Codejn tak prášky jen tlumily kašel, ale sprej ho řeší a léčí i když už doživotně bude nemocen.
Děkuji, já vím, že na internetu je toho plno, ale já radši od někoho kdo má zkušenost. Recept uložen.
Prosím manžel se ptá “ a to maso dáváte do sklenic syrové? Jak dlouho to nechat v troubě ? ” Můžete to trošku rozepsat? Zaujal nás Váš recept😉.
S kuřecím neporadím.
Aha děkuji za vysvětlení, manžel mi to taky tak vysvětlit, že jedině před použitím omýt 👍.
V ten moment u televizi mě bylo až zle a jsem dala poznámku chudák, ale je to dobrý příklad pro ty co nedokážou odolat a musí si to vyzkoušet. Já vím nic je neodradí, ale je pravda, že těch pokoutných ubývá a to je dobře.
Já sama se bojím takových věcí, nemam ráda ani zbraně , nepochopím jak je někdo dokáže obdivovat , já ne.
Máme tady obchod zavedený kde prodávají vejce od chovatelů, med a na objednávku zvěřinu. Chodím tam na domácí vajíčka mají je rozdělené podle velikosti na tři druhy a jednou za týden dokonce špinavé která jsou levnější o 0,50 halířů od poslední řady. A lidi kupují, koukla jsem na ně, nebyly tak až moc špinavé . Já vůbec netušila, že se vajíčka nesmí umývat.
Už tenhle odkaz mi jde a opravdu zatím co jsem viděla moc hezké.
No já jsem kdysi za svobodná měla příjmení Vítová a děti mi nadávali Vítka - Pítka🤣.
Můj syn má tchýni Boženku a taky ji tak jmenuji Boženko, pro mě docela pěkné jméno😉.
No ty kráso😲ovečky paráda, chudák beran by řekly chlapy a vy máte koníčka Dalmatina😉, ten černý kůň Vau, porodní boxy super👍.
No a na závěr mě by se docela líbilo kdyby Vás tam bylo vidět, já vím je to o farmě , ale je hezký když vím kdo na mě mluví, to jen taková taktická poznámka, jasně sama uznáte co se Vám vyhovuje.
No teda to telátko je úžasné a sníh Vám závidím.
Jojo i já se honem přidávám s přáníčko k narozeninám happy, happy, happy hurá🌹🍀🌹.
P.s a začínají Kozorohové hurá.
Ano rychle jsem za uvažovala a objednala 2 ks a pokud doberu jeden objednám další. Musím na to myslet.
Nene nebude, Gigoušek je fakt pohodář on snese vše hlavně, když jsem u toho já a Chuli to mu pak nic nevadí salámista.
Já jo páč co jsme koupily chalupu se 4 toulavka my tak vím, a valila jsem bulvy jak s námi chodili na procházku. Od té doby si můj zamiloval kočky, do té doby je jako nemusel.
Jojo už jsem si je taky vyhledala, ale levněji vyjde pro miminka za 550kč a vet ukazoval kdyby neseděla tak mi ji upraví pokud bych to nezvládla sama a děkují😉.
A ha tak to já s někým tady spletla, No nevadí😉on - ona dotyčný-ná se snad připomene.
Acher vy máte myslím taky ten sprej? Pokud se nemýlím. Sprej bude u nás objednán přes vet za 220 kč a 60 dávek. Jakou používáte masku?