No a u nás ráno -10 a nádhera, jasno, křupe sníh, cesty uklizené👍.
No a u nás ráno -10 a nádhera, jasno, křupe sníh, cesty uklizené👍.
Tak už jsem doma po vyšetření Gigouška.
Závěr je to nadále stařecká bronchitida, kameře jsme se vyhlí, krev není třeba. Vet pořádně po poslouchal až moc dobře a dlouho, srdíčko říká v naprostém pořádku, ale už se objednal sprej , já seženu masku a Gigoušek bude na sprejů. Maska pro pejska vyjde na 3000kč au, ale můžu mu koupit masku pro miminko a vet ukázal jak ji upravit, aby mu seděla.
Uf jsem ráda, že to není nic jiného a doufám, že bude líp. Prý když budeme fukat tak efekt až za 14 dní. Jo a ještě říkal, že v zimě se nemoc horší, nesmíme mít doma suchý vzduch což nemáme páč stará chalupa.
Doufáme, že všichni, kteří si přáli sníh a mráz jsou spoko.
🤣 jojo já jsem jedna z nich 🤣
No a já Vám na to odpovím “ a co jako má být v zimě ” .
Že jsou lidi hovada víme dávno, já když jedu tady těma našima kotěhůlkami a vidím autobus, náklaďak okamžitě zastavím a deru se hooodně na bok.
No to je polské jméno 🤣a to jsem se teď pěkně zasmála na kozlíkovy.
To jsou maďarská jména a Sidónie je Zdena 😉.
No a jména dávat pejskům jako lidské já fakt nedám a ani se mi to moc nelíbí. Měla jsem pejska ten se jmenoval v PP Damián, ale hned u nás byl Damišek. Podle mě jsou psí jména taky hezké a je jich hodně.
Gigoušek v PP má Gigolo.
Chuli v PP má Chalapéňo .
Damišek v PP měl Damián.
Batuli v PP měl Baty.
Bišonek bez PP byl Biško.
Clea v PP měla Clea.
Tak moje babička byla Berta, maminka byla Sidónie, krsná byla Ester ( sestra maminky), dohromady Szabovi.
Jé tak taky jste výjimečná👍 a taky tohle jméno jsem neznala.
No náhodou fuj není, seš prostě výjimečná👍. No já se jmenuji Darina a když já se narodila nebylo tohle jméno tady v Čechách zvykem a dokonce Češi mě psaly s tvrdým Y. Mě se moje jméno vůbec nelibý je takové tvrdé😜.
No já film vydělá a můžu jen souhlasit, že Mádlovi se povedl má u mě 👍.
Mě bylo 8l et a dobře si tu dobu pamatují páč jsem byla u Krsné na prázdninách v Bratislavě a maminka mi zůstala v Karviné. Jako dítě jsem vše vydělá s první ruky i cítila ty emoce a já měla neskutečný po celou dobu strach. Víc nemá se cenu o tom rozepisovat kdo chce pochopí kdo ne nepřesvědčte ho ničím.
🤣 tak já vidím dva psy a v prostřed kočku🤣. Netuším jestli je to tak jen odhadují.
Určitě, proto tam jdu aby se jen nedomnívalo😉.
A to včera bylo Radky? No hlavně, že mám všude kalendáře a já blb si nevšimnu🤪.
I já se připojují k Bobi a opožděně vše nej k jmeninám🌺.
P.s. jsem se zvedla a šla kouknout na kalendář, Raduš ty se jmenuješ Radmila? Takové jméno slyším poprvé VAU.
Žádna spadla trachea i když se k tomu 3 vet klonili, bylo řečeno, že stařečka brochytída na to dostal Codejn, předtím měl Prednison, ze začátku zabrali léky dobře , ale už asi 5 dní hodně velké zhoršení.
Zatím rentgen, srdce v u Horáka v Havířově, zatím a teď určitě se v pondělí objednáme na kameru a přála bych si odběr krve. Zbytek uvidíme co ještě navrhnou.
Aha a co se s tím dá dělat? Tak jak u lidí? Punkce?
Já už to vet říkala poprvé a ona opáčila, že ne, můj to stále tvrdí, že jestli nemá třeba stafylokoka.
No uvidíme co v pondělí nám řekne, zatím lítám ven.
A ještě jsem chtěla ukázat jak mu okamžitě pomůže vyjít ven, jak by utlo.
Jo a zapomněla jsem připsat Gigoušek je aktivní, žravý, vyměšuje jak se má, hraje si s Chulikem , ale to pak začnou zase záchvaty. jinak je i veselý a když má záchvat vezme i piškot a jí ho i to jsem zkoušela.
Gigoušek nechodí s ničím on totiž je takový pohodář, že od malička nemusí chodit na vodítku. On od štěněte neumí snad ani utéct- nadsázka.
Kometko děkují, trachea je vyloučená a ano připravují se, že půjde pod kameru- polknout.
No snad dopadneme dobře a přijde se na to co to vlastně je, že jo.
Takové záchvaty má i 3x i 4x za sebou a nejhorší je v noci když začne takhle mít co hodinu záchvaty a já běhám jak čamrda. Takhle kašle i ze spaní.