Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.12.2025, 13:01:57
, které si ovšem oni těžko legálně obstarají,
Když budu mít zájem, půjdu prostě okolo, udělám fotky budu chtít vysvětlení, nápravu, budu minimálně prudit, aby ten kdo špatně koná, nevěděl dne ani hodiny, kdy se tam zjevím. Pít kafe nemusím na židli za stolem, ale klidně cestou v autě. Musí se stát něco takhle fatálního, oslovit tisk, natlačit je do toho…. Víte Buggyro - oni OPRAVDU NEVĚDĚLI CO MAJÍ DĚLAT, CO MOHOU DĚLAT. Nelžu, kdyby to za ně někdo nezorganizoval, opět by se to nepovedlo. Tohle je lemplovství a takový kafíčkář tam nemá co dělat.
A řekněte mi někdo, proč se musí na ty instituce tak tlačit, aby něco dělaly? Bába řekne- proč jste mě neinformovali?? Boha jeho , pět let měla na stole co? nebo u toho stolu neseděla ona? měla a seděla. až se musí stát něco takhle hroznýho, až se musí tlačit ze všech stran, až to musí celý za ně někdo navíc zorganizovat!!!! Opravdu od a až do zet a oni nevědí?? Neznají zákon?? Ani neví!! co má správně dělat, jaký kroky…... a tohle člověk živí z daní!!
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 09.12.2025, 11:28:01
Já jsem to pak sledovat přestala, protože bych se vztekla. Někdo tam umřel, ne? A ten spratek v tom pokračoval dál s tím, že jako wocogo?
Jaký je rozdíl mezi tím, kdyby totéž dělal sousedův syn a jeho chováním by moje dítě bylo v ohrožení?? a já bych nejradši toho jejich synáčka ubezdušila? A když totéž dělá moje dítě někomu jinému?????Bez milosti by jel a bez milosti bych já jela na policii, protože bych nechtěla mít na svědomí to, že to někomu jinému zase ublíží.
Odpověď na příspěvek uživatele Kukulín z 09.12.2025, 09:52:23
Ne nejste jediný. Pochopitelně, že mi tý flekatý nebožačky bylo líto. Byl to blbej souběh okolností, hrálo v tom roli i to, že jednak ona si madam občas tak říká, že chce ven jen tak, třeba zkontrolovat kocourovi nedožranou misku a my se ven i chystali právě. A ona si neříkala - a bohužel neříká, když je potíž, že by vysílala nouzový signály. Ona třeba popadne plyšáka a běhá s ním domem. Ovšem tohle dělá zároveň asi tak 1000x za celý den, rozklíčovat to, je o intuici. Ona neměla průjem v tom smyslu, že by běhala, ne, to vůbec, to by bylo nad slunce jasnější, že si toho psa v takovém případku člověk všímá co minutu, to byla konzistence průjmu, to nebylo, že by měla průjem a běhala, ani před, ani potom.
Druhý pes třeba svou potřebu dává najevo tak, že taky buď běhá s plyšákama a nebo jde a v tichosti si stoupne ke dveřím. Vchodovým. Který teda rozhodně v zorným úhlu nemám 😀 .
ale jsou psi, kteří to dávají najevo ještě hůř. Třeba jdou k vaně a koukají do ní. No není to někdy lehké to odhalit.
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 09.12.2025, 09:23:52
No mávající tváře v autech, kde mám 2x5 pikosekundy rozeznat jestl je to chlap, nebo žena a půl pikosekundy zjistit, zda znám……….. a pak kdo to teda je……….ne, to není proveditelný, to je past. Opravdu pak prostě střílím naslepo. Tuhle jsem to vytunila 😀 😀 V létě to bylo, tílko, kraťásky, pejsci, kocourek… kolem jede auto. Myslela jsem, že vím……… no…….netrefila jsem to. Výraz toho pána, poté, c ojsem na něj zamávala, jsem ovšem zaznamenat stihla 😀 . Měla to bejt sousedka , mávala jsem vřele a hodně
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 09.12.2025, 09:21:53
To jsem se Zrzavci od srdce zasmála
to jsem ráda, to jsem ráda.
Je to těžký, co? Nebo situace - tuhle jsem po delší době zabrouzdala ve vodách, kde jsme bydleli a potkala známou tvář……..kruci, kdo to je??? Nic, nulová informace.. hezky jsem se usmála, pozdravily jsme se, jako že vím a já měla v hlavě takovou šrotovačku. A pak mi to došlo - to byla úleva ale, byla jsem na sebe hrdobec. byla to paní z McCafé, kam ráno občas před prací chodíme na kafe /nesmí to být MCdonaldový kafe kelímkový, to je hnus, ale z McCafé do porculánu, to je moc dobrý kafe, když ešče nechcete jít do práce a oddalujete nástup 😀/. A já jí poznala! Sem měla hnedle lepčí den. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 09.12.2025, 07:34:08
Pamatování příjmení a jmen mi taky nejde. A co hůř, tváří.
Se přestěhujte a uvidíte ten cambus. 😀 Já mám s tímhle potíž odjakživa. Kdyby lidi měli čísla, bylo by to fajn, ale ne, mají jména a gezichty. A já nulovou schopnost to vnímat. Čokly si pamatuju, děti si pamatuju, lidi ne. Druhá půle se mi směje, že jsem si v Dejvicích v činžáku - žádnej panelák - nepamatovala naše sousedy. Když jsme někoho na ulici potkali a on nás pozdravil, vždycky jsem se ptala, kdože to je? 😀
A teď co jsme na vesnici, jsem v háji úplně. Těch pár lidí, co jsem už poznala prostě neumím vůbec zařadit. Pamatuju si jen pár z hasičů, s kterejma jsme pařili na čaroďkách a pak pár sousedek, s kterejma jsme pařily při přípravě voleb. Ale jména k tomu nemám. Jen asi u pěti lidí! To je brutálně málo. A to nemluvím o tom, že jdu se psy (a kocourem na zádech), kolem jede auto, zatroubí, zamávají mi v něm A JÁ VŮBEC NETUŠÍM. Tak se tvářím přiblble a taky mávám. Ale vůbec nevím komu. Přijde mi to trapný ode mne. Oni mě znají, já je asi taky, ale vůbec, vůbec nevím . Asi nemoc nějaká.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 09.12.2025, 07:31:05
pocit zmaru.
víte co je opravdu pocit zmaru?
Když vám robot rozjezdí průjem psa po celý místnosti, zatímco Vy vedle vaříte, nebo co to tam děláte.
😂
Navíc úplně zbytečně rozjezdí. Protože krátce před tím požádáte svou druhou polovinu, aby toho psa vzal ven, že se mu očividně chce. A protože druhá polovina je ducha kynologicky mdlého, zato ovšem občas propadne zcela mylné myšlence, že ví šécko nejlíp…………. tak rozhodne, že si pes vymejšlí.
A vy pak to vymejšlení musít co? No uklízet, uklízet. A není toho málo, protože než si toho všimnete, tak to trvá. A to jste navíc člověk, který se právě tomu, aby se něco podobného stalom snaží poctivě vyvarovat a nikdy nenechá uklízet robota, když on není doma a psi naopak ano… A ..jak je vidět nestačí to. Stačí mít moudrého manžela 😀 😀
Bože já tehdy řvala tak, že hrozilo, že mě klepne. A jeho chuderu, pochopitelně, taky, páč ….no nedala jsem mu to zadarmo, nedala. A omluvila se až asi po roce. Dobrý to bylo v tom, že mi ani nemohl jít s uklízením pomoct, a seděl potupně ve verandě, neb se přes hovna domů dostati nemohl 😀 a celou dobu poslouchal trpně ty moje litányje! 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 09.12.2025, 08:34:27
A hezky se na to dívá, že? Brouček malej šikovnej, srdce veliký má. Takhle to má Rumíček. Vím, že kdybych měla prostor dělat s ním cokoliv pořádně a měla na to hlavně taky nadání, tak spolu dáme cokoliv, je to ten pes, co prostě dělá všechno srdcem a pro člověka.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 09.12.2025, 08:06:31
To stádo prasat? 😲 to nechtěl nikdo. Enem u Grobiána to bylo jedno 😀 . My to měli takový nadupanější. Podívat se za mámou, jak se rozptyluje, velkooběd u toho Grobiána a pak na vánoční trhy do Melnika, a pro nejskvostnější medovinu od místního včelaře. Je výborná, vůbec není sladká, chutná i drahá polovici. Tak jsem si musela tím pádem vzít dvě lahve 😀