Konečně, konečně, konečně!
Konečně, konečně, konečně!
Tak myslím, že s tím dotazem na torzi… buď se tazatelka spletla a nebo to není reálný dotaz
v tohle taky doufám.
No přesně, ten dotaz nechápu, leda by si tazatelka něco spletla.
když včera torze - přetočení žaludku, tak se jde přeci na operaci okamžitě. Pes se stabilizuje a ihned jde na stůl, jinak umře,ne? Aspoň tak to mám i díky svojí zkušenosti v povědomí. Jak k tomu došlo, nebylo moc prostoru na záchranu života a hned obratem se jelo na veterinu a na operaci. jste si jistá, že mluvíte skutečně o torzi? přetočení žaludku, sleziny apod.?
Deset let je nic, pes má spoustu síly, to není stařeček nad hrobem.
KOlik stála operace už nevím, neřešila jsem, řešila jsem, aby mi fenu zachránili. Byla o dost starší a zvládla to. Rekonvalescence byla o velmi pomalém rozkrmování - rozmixované maso na atomy, rozmixované brambory a mrkev na atomy. Zpočátku opravdu po lžičkách a hodně často.
, že to jsou zimní hejna mladých samců, která se na jaře rozpadnou do rodin.
Aha. No já furt žiju v tom, že ty krkavčí rodiny vidím celoročně u nás - jak ta chalupa, tak teď u Domečku. Ten pár je tam vždy celorok. To jsem zmatená teda.😲
No fakt čumím, já mám ve svým okolí krkavce tak…. cca 20 let- na chalupě a teď tady u Domečku. A vždycky v tak nízkým počtu, jak píšu. Prostě jedna rodina.
Klidně se ptejte. Nebyli. Byli to krkavci.
Já že jsem měla za to, že jsou takový rodinní, že nikdy v takhle velkým počtu. A já jsem ve svých pozorováních viděla fakt nejvíc tak pět, šest kusů při tom společným společenským poletování.
U nás žijí rodiny dvě. z toho odhaduju , že tu druhou tvoří tendle mlaďas - loni si už našel ženu, před tím se zabydlel u koní a byl hrozně společenskej. A moc dobře věděl, že za ohradou, za drátama je v bezpečí.
A včera jich nad námi přelétalo nejméně 35.
se zeptám jako lajka - nebyli to spíš havrani? Krkavci v takhle velkém hejnu?
To je kretén! Má celoujakiji na mozku!
Mně tenkrát neopíchli ani na pohotovosti s dost ošklivým ústřelem,
jak to? 😲
aha, sem měla poněkud zkreslené představy? 🙂
No já jsem právě myslela, že v těch lázních to nejde jako se psem vůbec. A bydlet někde jinde a docházet na procedury, to se mi úplně nechce. kdežto, kdyby to bylo v jednom balíčku pěkně. Někdo by mě hýčkal, uvařil by, já bych si došla s pejskama na procházku, pak se zase nechala hýčkat… oj to by se mi moc líbilo.
Ne, to nemusíte, to já se podívám. Já bych právě časem - příští rok?? Letos stopro vím, že to nevyjde-tlačí nás termíny - , mohla uvažovat o tom, že bych si něco takovýho dopřála.
se přeslech asi 😀
A už mu pěkně rostou parůžky! 🤣
Náš útulek pro labradory??Nějaký divný…
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/219503-labrador-na-prodej/#google_vignette
I já se přidám!
ahá, tak to je prima vědět, kouknu, tady mi to nedovolí.
tak to je supr, že to funguje. Jdu kouknout kolik to koštne.
tak bych to zlepšení doporučovala
a já vám ho přeju! a držím palce, ať se dostaví.