Horsana: Capo urcite dakuje.
Mno, caka nas poriadny maraton, ale hoci na drahe to bojovnik nebol, inak vyzera, ze je.
Boli ho vsetko, zatial.
Ale to preboli, casom.
Capo ma aj pribeh, ale je rovnako bolestny, ako Capove nozicky a ani sa mi nechce o tom pisat, lebo je to jedno, menej ho to boliet nebude.
A berie lieky, bez obav. Som prvy clovek, s ktorym za dva tyzdne vysiel von. Ze chodi, hoci kadeako, bol celkom sok.
To je test “chcenia zit”, mrcinka sa vyvlecie za stajnu na pruzok travy a to uz clovek pozna, s kym ma tu cest.
Pred mnohymi rokmi som tam vyvliekla Bonitu, ktoru sme rovnako ako rysavca ziskali darom a ktora tam doskakala o troch nohach. Priserny pohlad, stvrta noha ohnuta pod bruchom.
Potom sa rozhliadla a dala sa, skakajuc o troch nohach, skumat okolie. Dnes ma 29 rokov a beha ako gazela.
Capo zistil, ze v padokoch su kone a skriekal tak strasne, ze som skoro ohluchla 🙄 A pasol sa a chodil 🙂
Kiez mu to vydrzi 💪
Navracet koně do života by mě strašně bavilo a naplňovalo, ale chybí mi ropný vrt.🙄
Tak aspoň koukám do inzerce a představuju si-kdyby na to bylo,kterýho bolavýho chudáka-už od pohledu , bych nejraději odkoupila a dala dohromady. Tuhle možnost Vám závidím. 😏