Aktuálně: 2 744 inzerátů261 981 diskuzních příspěvků19 171 uživatelů

Příspěvky uživatele

Verun

Verun
Verun 19.08.2025, 10:04:38 xxx.xxx.220.9
Murray:

U nás když se objeví , nasazuju zelený jíl, tak na týden, a špritz je fuč. Je to i prevence proti schvácení (prej), ale zase vyvazuje minerály, tak se dlouhodobě nemá podávat. Ale u nás vždycky zabral. 

Zkrmeny 2pytlíky ….na jaře jako “prevence ” zchvácení  a během léta…odčerveno. Predjaří i léto… čekají nás po roce zuby….mám ještě někde zbytek humátu….dostává do krmení psyllium…myslím .že jsem zkusila všechno.🤷😂

Verun
Verun 16.08.2025, 23:24:51 xxx:xxx.dae4:89a3
Ph:

jste me normalne zachranila! konecne mam-po mnoha mesicich - diagnozu sveho problemu 🤣po mnoha letech me to donutilo navstivit i doktory - ale zatim mi teda nijak nepomohli…nikdo mi zatim nerekl, ze tohle existuje. a mam to uplne ucebnicove -v noci nemuzu dojit na zachod, pres den to rozchodim a vecer muzu umrit zase pomalu. tak strasne omezujici to je

ale asi vas nepotesim -po tydnech zkouseni -funguje na to jen klid. taky ho nedodrzuju -a proto asi taky me to porad drzi

Ještě zbývá cvičit(cviky na netu) a zkusit zatejpovat pevným tempem ..koupit nějaké vložky do bot.  Od toho kulhání a ulevovaní bolí i to. co s tím nemá nic společného…strašně to otravuje.🙈 

Verun
Verun 15.08.2025, 23:05:20 xxx.xxx.220.9

Tak koncová voda pokračovala .co vám budu namlouvat.někdy méně, někdy vice..lněné  ale už teď nedávam….má trochu konopného oleje na zamíchání minerálky do krmení -jinak  to třídí,.necha tu minerálku na dně žlabu.někdy uvažuju,že to má souvislost s říjí.ta koncová voda…ale nepřestala jsem bádat a hledat…a máme novou naději…ZINEK. Už ho má druhý týden a je to zase lepší…😝🙈🤷

https://www.granofyt.cz/agrobs-zinek-pro-zdravou-kuzi-srst-a-kopyta_z11828/

Verun
Verun 15.08.2025, 22:20:11 xxx.xxx.220.9

Jdu si dát obklad.a zítra to vychladím v Lipně. Klidový režim je sci-fi 🥸…hulimast mám .jen je asi opravdu kvalita👌a nemám odvahu🤷

Nové třmeny nepomáhají..zatím, doufám.pri ježdění pohoda ani náznak bolesti.ale kdyz slezu je to sakra bolest.

Verun
Verun 14.08.2025, 21:14:51 xxx.xxx.220.9

Nemáte někdo zkušenost s plantarni fascitidou…ostruha je něco jiného.k doktorům jdu v úterý. Bolí mě to už měsíc a něco.takže to už řeším.jezdit můžu.jsem si koupila i hodo božo třmeny.jo ty drahý 🙈. Prostě mě.boli šlacha na chodidle-konkretně úpon k patě….chodit je horší.belhám se jako žofré.a večer po všech možných aktivitách jsem úplně hotová. 

Verun
Verun 07.08.2025, 22:45:53 xxx.xxx.220.9
kometa:

ono jim to tam drží

Nalepovací destičky se používají i u nás. Otázka, jestli není finančně lepší problém odhalit včas.

🤭🙏Myslím tím,  že jim tam drží ty našlapané roztodivné věci….atb na koberce 🙈.to je taky bomba. Kometa dneska čte bez chápání významu obsahu. Má asi ty “svoje erekce” na slunci .😎

Verun
Verun 07.08.2025, 16:10:51 xxx.xxx.220.9
JanaJanaJanaJana:

To je v pohodě, já mám tohle se strojovým čištěním totálně zasviněných koberců 😀

Tak to je taky bomba…zajímala by mě ta chemie co tam furt šplouchají

Verun
Verun 07.08.2025, 16:08:51 xxx.xxx.220.9
efe:

Mám novou závislost - najděte si na FB “Nate the hoof guy”. Videa, kde vyřezává kravám abscesy z paznehtů, mě, nevím proč, nesmírně uklidňujou 🙂 

Taky u toho vydržím…dlouho. Strašná prokrastinace času teda🙃 tydne videa.

Vždycky si říkám kam až to vyřeže .a ještě a ještě.co tam té krávě zbyde..😱 už to vyteklo a ještě řeže dál a dál a zase to teče.

Fascinuje mě.co jsou schopné našlápnout a ono jim to tam drží…kudy to lezou?

Verun
Verun 02.08.2025, 13:22:23 xxx:xxx.4f37:7cd2
Buggyra:

Já jsem z Eqch nikdy neodešla, protože tam hlavně čtu články, nevím, je nějaký podobný časopis na netu, kde je podobně hodnotný obsah jako byl na Eqch? Tedy myslím tuzemský… V práci si chci čtením nebo poslechem odpočinout… 

Eqs má taky članky…

Verun
Verun 30.07.2025, 09:34:04 xxx.xxx.220.9

Jj koně do kočáru se leštili….opratě by jim nadělaly na prdeli pruhy.kdyby byli špinaví.bilej kůň je v tomto výhoda,ale zase  nesmí být od hnoje.(Obtisklá hovna),co je bíle bude bíle,platí i pro odznaky na nohou u tmavých koní…..umýt to je stále ale lehčí.neź vyčistit koně od pilin…😂

Verun
Verun 28.07.2025, 21:56:03 xxx.xxx.220.9
Horsana:

No.

Dosli sme na pozemok, koniky sa napili a kym som sa stihla spamatat, tak sa prehrnuli cez pasku a nebolo ich.

Poucenie c. 1: prakone neo#ebes

Poucenie c. 2: kone su @#%&%$&*

Přizpůsobují se krajině…zdivočují…😂

Verun
Verun 28.07.2025, 14:05:37 xxx:xxx.bfef:fe70
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 28.07.2025, 05:22:08

Mě děti vždycky říkaly. Mami co jsi Elise(nebožka) udělala,že jen leží….nic byly jsme na procházce….ale že ten pes si klidně chrápe a já jim všem musím dělat večeři,taky po procházce,nikoho už nedojímalo. 

Verun
Verun 24.07.2025, 23:08:29 xxx.xxx.220.9
Horsana:

Edit: Gustav ma vred na rohovke 🙄

Zhodnoceno fluor.testem nebo je to vidět,což je hlubší rána….já měla.letos u kobyly taky nateklé oko.mazala jsem jen septonexem a kapala viz.  foto…vím oko,vet by to měl vidět, moc to neteklo(hnis) ,tak jsem zkusila prostě promazat desinfekcí a něco na bolest.aby si to nedrápala…vypadalo to spíš.ze ji něco štíplo do okolí.

Obrázek
Verun
Verun 24.07.2025, 22:53:02 xxx.xxx.220.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 24.07.2025, 17:34:22

Slunečnicím bych neodolala….kolik jich máte ve váze?😎

Verun
Verun 24.07.2025, 17:03:33 xxx.xxx.220.9
Irma19:

Jdu se poradit. Prošvihli jsme termín očkování cca o půl roku🫣. Je nutné další přeočkování, nebo stačí pokračovat v normálním schématu 1x ročně?

Jak dlouho “drží” vakcína Biocan DHPPi+LR?

Zaleží na vašem vetovi…..Taky to někdy máme ne zrovna košér.ale.pes.je očkovaný pravidelně.tak urçite protilátky nějaké budou.

Verun
Verun 23.07.2025, 22:03:05 xxx.xxx.220.9

Koník je pravděpodobně výcvikem nepolíbený.Nevi ,co má dělat.jak se chova,když odhlédnu od nějakého  diskomfortu-sedlo,bolest. Tady nepomůže žádná instantní rada,než dát koně vycvičit někomu,kdo to umí, a samořejmě  už to někdy dělal. 

Verun
Verun 23.07.2025, 21:37:38 xxx.xxx.220.9

Nebožka měla zvětšené srdce.tušim levou komoru. Jednou mi zničeho nic zkolabovala na procházce…poslechem šelest.sonem ztluštěni stěny srdce….do té doby bezpříznaková…závěr :nález úměrně  k věku.dostala tbl.  na tlak. Enap

Když pes kašle nahrajete to na mobil.zapište si co dělal. Po jaké činnosti nebo z klidu.jestli je i v  noci…a ukažte to vetovi. Jestli má obojek kolem krku.změňte za kšíry.jestli celý den štěká u plotu může mit jen hrtan podrážděny.