U nás když se objeví , nasazuju zelený jíl, tak na týden, a špritz je fuč. Je to i prevence proti schvácení (prej), ale zase vyvazuje minerály, tak se dlouhodobě nemá podávat. Ale u nás vždycky zabral.
Zkrmeny 2pytlíky ….na jaře jako “prevence ” zchvácení a během léta…odčerveno. Predjaří i léto… čekají nás po roce zuby….mám ještě někde zbytek humátu….dostává do krmení psyllium…myslím .že jsem zkusila všechno.🤷😂
jste me normalne zachranila! konecne mam-po mnoha mesicich - diagnozu sveho problemu 🤣po mnoha letech me to donutilo navstivit i doktory - ale zatim mi teda nijak nepomohli…nikdo mi zatim nerekl, ze tohle existuje. a mam to uplne ucebnicove -v noci nemuzu dojit na zachod, pres den to rozchodim a vecer muzu umrit zase pomalu. tak strasne omezujici to je
ale asi vas nepotesim -po tydnech zkouseni -funguje na to jen klid. taky ho nedodrzuju -a proto asi taky me to porad drzi
Ještě zbývá cvičit(cviky na netu) a zkusit zatejpovat pevným tempem ..koupit nějaké vložky do bot. Od toho kulhání a ulevovaní bolí i to. co s tím nemá nic společného…strašně to otravuje.🙈
Tak koncová voda pokračovala .co vám budu namlouvat.někdy méně, někdy vice..lněné ale už teď nedávam….má trochu konopného oleje na zamíchání minerálky do krmení -jinak to třídí,.necha tu minerálku na dně žlabu.někdy uvažuju,že to má souvislost s říjí.ta koncová voda…ale nepřestala jsem bádat a hledat…a máme novou naději…ZINEK. Už ho má druhý týden a je to zase lepší…😝🙈🤷
Nemáte někdo zkušenost s plantarni fascitidou…ostruha je něco jiného.k doktorům jdu v úterý. Bolí mě to už měsíc a něco.takže to už řeším.jezdit můžu.jsem si koupila i hodo božo třmeny.jo ty drahý 🙈. Prostě mě.boli šlacha na chodidle-konkretně úpon k patě….chodit je horší.belhám se jako žofré.a večer po všech možných aktivitách jsem úplně hotová.
Nalepovací destičky se používají i u nás. Otázka, jestli není finančně lepší problém odhalit včas.
🤭🙏Myslím tím, že jim tam drží ty našlapané roztodivné věci….atb na koberce 🙈.to je taky bomba. Kometa dneska čte bez chápání významu obsahu. Má asi ty “svoje erekce” na slunci .😎
Já jsem z Eqch nikdy neodešla, protože tam hlavně čtu články, nevím, je nějaký podobný časopis na netu, kde je podobně hodnotný obsah jako byl na Eqch? Tedy myslím tuzemský… V práci si chci čtením nebo poslechem odpočinout…
Jj koně do kočáru se leštili….opratě by jim nadělaly na prdeli pruhy.kdyby byli špinaví.bilej kůň je v tomto výhoda,ale zase nesmí být od hnoje.(Obtisklá hovna),co je bíle bude bíle,platí i pro odznaky na nohou u tmavých koní…..umýt to je stále ale lehčí.neź vyčistit koně od pilin…😂
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 28.07.2025, 05:22:08
Mě děti vždycky říkaly. Mami co jsi Elise(nebožka) udělala,že jen leží….nic byly jsme na procházce….ale že ten pes si klidně chrápe a já jim všem musím dělat večeři,taky po procházce,nikoho už nedojímalo.
Zhodnoceno fluor.testem nebo je to vidět,což je hlubší rána….já měla.letos u kobyly taky nateklé oko.mazala jsem jen septonexem a kapala viz. foto…vím oko,vet by to měl vidět, moc to neteklo(hnis) ,tak jsem zkusila prostě promazat desinfekcí a něco na bolest.aby si to nedrápala…vypadalo to spíš.ze ji něco štíplo do okolí.
Koník je pravděpodobně výcvikem nepolíbený.Nevi ,co má dělat.jak se chova,když odhlédnu od nějakého diskomfortu-sedlo,bolest. Tady nepomůže žádná instantní rada,než dát koně vycvičit někomu,kdo to umí, a samořejmě už to někdy dělal.
Nebožka měla zvětšené srdce.tušim levou komoru. Jednou mi zničeho nic zkolabovala na procházce…poslechem šelest.sonem ztluštěni stěny srdce….do té doby bezpříznaková…závěr :nález úměrně k věku.dostala tbl. na tlak. Enap
Když pes kašle nahrajete to na mobil.zapište si co dělal. Po jaké činnosti nebo z klidu.jestli je i v noci…a ukažte to vetovi. Jestli má obojek kolem krku.změňte za kšíry.jestli celý den štěká u plotu může mit jen hrtan podrážděny.