Ježíš toto letí, malej už měl o víkendu 7měsiců a začíná být další velkej brácha.
Na poslední foto plyšáci v sousedství 😍
Ježíš toto letí, malej už měl o víkendu 7měsiců a začíná být další velkej brácha.
Na poslední foto plyšáci v sousedství 😍
Taky nesouhlasím, i vlastník, pokud má zájem, toto ovlivní. Ale musí chtít.!
Vždy je to o lidech, na obou stranách. Taky raději pojedu dál, ale vím, že na této klinice jde prvořadě o zvíře, ale zároveň, že i jejich vybavení a schopnosti na toto stačí. Proto mám jednu MVDr na internu kočky, další vety když jde o zuby, chirurgii…., a samozřejmě v záloze 24/7 jako krizovou intervenci. To samé u lidí a musím říct, že to zatím vždy fungovalo, ikdyž taky drobné extempore byly. Ale vždy včas odhaleno a napraveno.
Jaggy je továrna na peníze a ne veterina, také osobní zkušenost. A nejen pražská. Ale bohužel není jediná, i tady začíná převládat busines. Netvrdím, že by veti měli pracovat napůl zdarma, ale vždy by měli na první místo klást pacienta. Važme si těch srcařů.
Třeba taky Nexgard, Nexgard combo je na vnější i vnitřní parazity. Ale já hlasuju pro Bravecto my používáme a zapitá klíšťata nemáme. Ale je pravda, že klasicky tabletu.
😀😍, já vím, ale i tak povedenej. Znám tři, jeden úžasnej, jeden katastrofa, jak povahově, tak vzhledově. Třetí krásnej, ale agresivní. Ona ta genetika je potvora a plemenářská práce trvá. Z Framíka nadšení tryská.
Doron krásná rozjuchaná smečka a povedený světlý kamarád, občas se ti kříženci krásně vyloupnou. Framík je takovej super medvěd.
Řidič velkého náklaďáku špatně odhadne výšku vozu a zasekne se pod mostem. Na místo přijedou policajti a jeden se hned ptá: „Tak co, pane řidiči, to jsme se zasekli, co?“ „Né, ty vole, asi vezu most a došla mi nafta!“
Barzoj taky často plavat moc dobře neumí . Jak má klenutý a dlouhý hřbet, tak někteří spíš v té vodě stojí, šlapou ji a předníma máchají hodně ve vzduchu. Ale jen někteří. Ale vodu většinou milují, Kejný skáče šipky. A předchozí Leroch, ikdyž plavat právě moc neuměl, tak moře miloval. Jen pak vypadal jak krysa🙈
Mám to taky tak, je to na prášky, ale přesně, myslela jsem si, že to je moje chyba
Taky nepočítám, že se vzdám zvířat, kvůli věku. Mám kolem sebe rodinu, známé a stejně, jak se teď postarám já, tak by se postarali oni. Netvrdím, že všichni, ale chlupatci by určitě netrpěli. Takže, jen omezím počet . Kdybych řešila takové věci, tak je nemám ani teď. Kdykoliv se mi může něco stát.
U čtyřky mám posunuté vnímání, napřed jsem viděla psa a až po přečtení textu si všimla chlapa🙈, a pětka👍👍👍👍👍
My na hnusné věci koníkům vařili jablečný kompot slazený po zchládnutí medem, ale někteří to odhalili i tam. Dcera, když byla malá, pak říkala : proč ijáci mají dobrou medicínu a já jen to hořký 🤣🤣🤣
Když necháte psa u rodičů nebo u Sardullah, tak vám vrátí gentlemana🤣
Hmm, my teď taky máme doma přemíru testosteronu. Naštěstí jen barzojího. Někdy je to fuška udržet tu křehkou mírovou hranici. Naštěstí funguje výhrůžné “ Já jsem šéf!!!” I jejich hra vypadá velmi drsně, kdyby se do sebe pustili, no nechci.
Nemyslím si, že je chyba v nemocnici. Pokud je řeč o fakultce v Olomouci, tak mám ve svém okolí několik lidí, kterým tam zachránili život a i vlastně normální aktivní fungování. A to jak na kardiu, interně i chirurgii. Péče super a empatická, personál ochotný i v případě, že pomáhali vlastně nad svoje povinnosti. Spíš smůla na konkrétní osobu. Vždycky je to o lidech.
Já jsem dřív dávala levné granule jako přílohu k masu. Třeba středoasiatka by samotné maso nebrala,ale s těmito super levnými granulemi misku vymetla. Prostě ¾ kg nějaké mletiny nebo kuře + místo vaření přílohy kelímek šitgranulí.
Tady je to spíš kus od kusu. Z našich dvou bráchů, jeden velikej šmajchlíř a druhý moc ne. Malej je taky hrozně umazlenej a všechny milující. Prostě spíš podle linie a ne podle pohlaví. Ale jak je vidět na velkých- jeden vrh, stejná výchova a přitom jsou úplně jiní.
Zlatá fenka je sestřička ze stejného vrhu mých kluků, taky na S, takže Sherinka a je úplný sluníčko. Nejen krásná, ale i milující, všechny vítá,pořád pusinkuje a co je hlavní, pořád se na všechny usmívá. Nechala si ji chovatelka, takže ji máme blízko a máme ji moooc rádi 🥰🥰🥰
Ježíš, vy to máte teda složité. Granule neporadím, ale můj kocour, který je taky prý chodící diagnóza byl vždycky spíš nežravec, ale najednou taky začal trpět neukojitelným hladem a sežral všechno na co přišel. Bohužel jsme v zápětí zjistili, že k jeho problémům se přidala zvýšená činnost štítné žlázy, proto by pořád žral nebo kamarádce toto samé začal dělat kocour cukrovkář. Nechci malovat čerta na zeď, jen že můžou být jiné příčiny. Moc vám fandím, vaší kočičí smečku tady odtud znám a oblíbila jsem si je, ať se vše zas co nejdříve dá do pořádku, granule se najdou a jste všichni zdraví.
Mezi těmi vašimi psími kilečky se jedna barzojí fenka ztratí .