Přesně, když chci, hledám cestu, když nechci, tak výmluvu.
Přesně, když chci, hledám cestu, když nechci, tak výmluvu.
No my máme 4 hafíky, ještě + 13leteho kanárského dogáka, ten k nám taky přišel dospělý a plný neduhů. A vlastně , když jde kolem něco potřebné, tak je taky ubytováno🙈. Takže by to byla čtyřka jen u barzojů. Takže ten jeden se fakt ztratí. A život je krátký🤣🤣🤣🤣
Svoji dceru miluju a rozkrájela bych se pro ni, ale když jsem jí vyzvedávala z tábora s nateklým krkem a vedoucí říkala, že ji mám hned vzít na pohotovost , tak po mé odpovědi “ není kůň, toho bych vzala, ale toto vydrží do pondělí ” , na mě málem zavolala sociálku🤣. Byla neděle a dcera jinak byla v poho, jsem zkrátka matka herodes, občas je každé zvíře ne úplně čistotné, ale sanytol a hromada papírových utěrek to vyřeší a pračku taky máme a na trochu moči se neumírá. Myslím si, že třeba rodič, co svému dítěti hulí pod nos je horší a s tím se setkávám bohužel běžně.
Čtyřka roste🤣😍, pořád si ještě nejsem 100% jistá, jestli to je dobrý nápad nebo sebevražedné mise.
A ještě pár, možná sou některý dvakrát, ale jsem nedělní lenoch, nechce se mi hledat brýle 🙈. Pěkný zbytek víkendu 😉
Něco málo z venčení. Hezká neděle, hezký rybník, hezký holky od Sarah, tak byli kluci spokojení. Podzim se blíží a všechno se krásně vybarvuje, doufám, že počasí na koupačku ještě vydrží.
Nene, na desítce není Baskervil, ale strýček Fido😉
Ježíš chudinka Anuška, úplně trpím s ní. Držím pěsti, ať je co nejdříve v pořádku 🍀🐂🦄
Já měla podobný problém u svého prvního psa dalmatina. Nám pomohly výplachy hypermanganem,dost slabým, spíš růžovým než fialovým roztokem. Ale chtělo to trpělivost. V pubertě tím trpěl opakovaně, řešili jsme to s přestávkami cca 2roky, ale potom už pohoda a to se dožil 15let a hodně kryl.
To je příšerný, proč jsou lidi takový zákeřný s…., bude nám chybět.
n+1 jako rovnice pro plný stav je dokonalá👍👍👍, ale máte naprostou pravdu. Ono těch ztracených duší se najde hromada a je potřeba aby měli svoje doma.
Hlavně, že to dobře dopadlo. Strážný anděl si máknul, manžel taky a vám přeji klidné sny a už jen šťastnou cestu🍀
😍😍😍
Byli jsme až v Bialystoku, cca 670km a dopadli jsme dobře.Santana byl šikula takže oba dny CAC a CACIB a k tomu BOB a BOS, ale jeli jsme v sobotu ve dvě ráno,jedna přespávačka a hurá domů. Jsem už na to moc opotřebená .
Jé krasavice, my máme doma kopii, i povahově 😉
Dnes a včera na výstavě a zbylí dva lenošení doma. Je dobrý jak ti psi umí 300 z místa, Kejný na foto to právě dokazuje. I s kotoulem přes hrb. Jen já pomalu fotím
Krásně jste to shrnula s barzojíky. Prvního jsem měla jen jednoho, byl více méně pořád se mnou. Potkávali jsme se se spoustou psích kámošů, trávil s nimi spoustu času, doma měl kocoura. Vypadal spokojeně. Byl šťastný pes. Ale od té doby, co mám bráchy, a teď k nim malýho, tak vidím, že jsou šťastnější, když má barzoj barzoje. Třeba dnes, nejprve si oňufňávají a okusují hlavy, pak honička, potom Satan málem bráchovi ukousl nohu a teď spí na megahromadě.😍
👍👍👍👍👍to se často nevidí, tak super přístup obce. Ale samozřejmě potlesk i pro vás. Bez vás by to neklaplo👏👏👏👏👏
Ježíš, to je na dvě věci. Vy na to teda máte smůlu. Zas Dráček? Držte se!🍀
Rosteme krásně, zítra budu mít týden ❤️ a ten Keliš je jako táta pořád ještě jedna z variant 🤣🤣🤣