Aktuálně: 2 343 inzerátů269 574 diskuzních příspěvků19 336 uživatelů

Příspěvky uživatele

Trickyvoo

Trickyvoo
Trickyvoo 03.08.2025, 10:47:02 xxx.xxx.2.221

Svou dovolenou jsme zakončili zastávkou na hradě Kost, kam můžou psi. Malina byla během prohlídky naprosto vzorná. Ještě než jsme šli na prohlídku, tak jsme potkali jiného psa, který děsně vyváděl, když uviděl Malinu, ale ta byla v pohodě, nereagovala. Poté jsme ještě prošli údolí Plakánek. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 01.08.2025, 11:47:17 xxx.xxx.173.74
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 01.08.2025, 11:17:12

Ano, je. Po zdech “chodili” lidí, byla tam jablka, bylo toho tam spousta a bylo to zajímavé. Přitom jsme tam zašli náhodou. 

Trickyvoo
Trickyvoo 01.08.2025, 11:09:56 xxx.xxx.173.74
Zrzavci:

Oj, můj milovaný Oybin!

Ten panelák je supr.

Obrázek

Jupí, Malina má taky svou bublinu 🤣.

Trickyvoo
Trickyvoo 01.08.2025, 10:49:45 xxx.xxx.173.74
Xerxova:

takže spokojenost s dovolenou u nás za humny ?? Počasí máte hodně “turistické” - přehřátí rozhodně nehrozí.

Máte to tu pěkný, určitě se sem zase vrátíme. Vedra by byly blbý, takže podle mě počasí vyšlo. Zmokli jsme jen 2x a vždycky zase brzy uschli. Do stanu neprší, pohodlné spaní, teplé spacáky, po cestě jsem koupila sobě a dceři gumáky, což přispělo ke komfortu. 

Trickyvoo
Trickyvoo 01.08.2025, 10:14:36 xxx.xxx.173.74

Předevčírem jsme byli na parním vlaku v Oybinu a Zittau. Líbí se mi, jak Malinu tyhle vlaky vůbec neděsí. Zvládá to suprově. 

Včera jsme prostě museli na Ještěd. O tom melu už dlouho, když on tak provokativně trčí a je vidět na strašně velkou dálku 🤭. Nahoru jsme šli tím největším krpálem a dolů pak delší trasou lesem, což bylo skvělý, protože jsme tam šli prakticky sami. Bylo příjemné najít i na poměrně frekventovaném Ještědu cestu, kde zrovna teď nikdo nešel.

Jinak Malina je prostě kamzík, čím krkolomnější cesta, tom víc nadšená. Pak jen vidí skálu a už na nás nadšeně kouká “hele skála, jdeme tam”. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 01.08.2025, 10:02:33 xxx.xxx.173.74

Naše Malina si na volno taky moc neužije. Jediný co, tak jí přesvědčím, že nemá tahat jako blbá. Možná, kdyby byla výchova jen na mě, tak by to bylo lepší, ale když dva ze tří venčitelů psa nechávají dělat, co se jí zlíbí, nedá se to vyhrát. Včera jí vedl můj muž a pořád ho tahala a pak jsem si jí vzala já a ona ta potvůrka jen švihla okem dozadu, že paninka přebrala vedení a přestala tahat. 

Problém, který nyní taky máme, že spousta původně přátelský psi na ní vystartujou. Asi drze kouká, nebo možná zavrčí, což neslyším. Nicméně pokud na ní štěká pes, je klidná a většinou nereaguje vůbec, třeba v kempu k ní přišel malý pes a štěkal na ní hodinu, ale ona jen ležela a moc si ho nevšímala. Po hodině se osmělil a přišel až k ní a hrozně se chtěl kamarádit, tak si nakonec pohráli. 

Trickyvoo
Trickyvoo 29.07.2025, 22:44:37 xxx.xxx.173.74

Dneska jsem nebyla na tom moc dobře, tak jsme provedli jen menší vycházku kolem Lemberka. 

Obrázek Obrázek Obrázek
Trickyvoo
Trickyvoo 29.07.2025, 22:41:51 xxx.xxx.173.74
Fatia:

To ziram, v decathlonu jsem byla se psem mnohokrát, naposledy před 14 dny na Sardinii, psice vždy na vodítku, samozřejmě, ale košík ne a nikdy se nikdo neozval, že by měla mít. Vážně v decathlonu musí mít koš? 😇 Košík v obchodě měla jen v ikee, a byla jediná, potkali jsme tam více psů a neměl žádný 

Měli tam obrázek a cedulku, že ho má mít. Třeba to tak mají v Liberci a nebo je to nyní novinka. Taky myslím, že jsme tam byli posledně bez něj. To by i vysvětlovalo, proč měli ty košíky a běžela nás uvítat ta ochranka. 

Trickyvoo
Trickyvoo 29.07.2025, 11:54:36 xxx.xxx.173.74
Sardullah:

Tak počasí Chomutov…včéra pršelo až do odpoledne a dneska už zase od rána prší..

Včera v Liberci a v Jablonci jsme zdařile kličkovali mezi dešti, slejvák proběhl, když jsme byli někde, oběd, v tramvaji, Decathlon (nutně jsme potřebovali lepší karimatky, s mužem jsme byli hodně zničení). Decathlon mě hodně příjemně překvapil, zapomněli jsme v kempu košík na Malinu a stáli před vchodem a přemýšleli, co dál a vyběhla ochranka, že jestli jsme zapomněli košík na psa, že nám na informacích půjčí a půjčili 👏. 

Trickyvoo
Trickyvoo 28.07.2025, 22:33:18 xxx.xxx.173.74
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 28.07.2025, 22:06:08

Jo, mě dostával můj muž větou:"co je k jídlu", když jsem byla nemocná a i jsem měla ušmudlané svědomí, že rodina hladoví, ale už jsem se z prvotního šoku dostala a dnes hned odpovím “to mi řekni ty, co bude k jídlu, jak se o nás postaráš” a pochopil a už se stará. No ale bylo to o fous, málem jsem si to za cenu vypuštění vlastní duše děsně rozmazlila 

Trickyvoo
Trickyvoo 28.07.2025, 21:23:49 xxx.xxx.173.74

Když je vedro nebo prší, tak na mě Malina kouká, jestli to musí bejt ta procházka. Když je počasí značka ideál, je většinou nezničitelná, ale pak přijdeme domů, Malina si jde dát šlofíka a já jdu třeba vařit oběd nebo večeři a taky teda se mnou rodina nemá žádný soucit 😄.

Trickyvoo
Trickyvoo 27.07.2025, 22:16:07 xxx.xxx.173.74

Po spoustě fotek od Xerxové už nějakou chvíli toužím navštívit Jizerské a Lužické hory. Tak jsme v Lužických zakempili s rodinou a dneska jsme byli na Popové skále. Moc hezká vycházka. 

Trickyvoo
Trickyvoo 26.07.2025, 00:20:36 xxx.xxx.2.221
»
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 16.07.2025, 13:56:06

Nám takhle odešel Timík, večer pohodový pes, pak začal v noci zvracet a ráno jsem musela oznámit pětileté dceři, že Timík už je pryč.  Dodnes nevíme, co se mu stalo. Myslím si, že se otrávil. Bylo mi děsně, můj táta chodil jako tělo bez duše. Nemohli jsme spát a já tehdy našla Fíkovnice diskuzi, kde smutnila za pejskem a začala mezi tehdy fauňáky chodit a dost mi to ulevilo, ale nejvíc stejně pomohl příchod Maliny, hodně mi i pomohla s dalšími událostmi. 

Trickyvoo
Trickyvoo 26.07.2025, 00:05:15 xxx:xxx.3c2f:8ab1
Irma19:

To si právě taky říkám. Psům je 5 a 7 let, těch očkování už v jejich životě proběhlo relativně dost…

Vzteklina je na dva roky, ale na ostatní nemoce jsem místo v únoru šla s Malinou v květnu a říkal veterinář, že je to nahraně, aby to nebyla potřeba přeočkovat. 

Trickyvoo
Trickyvoo 23.07.2025, 17:41:18 xxx.xxx.62.63

Včera jsem vzala Malinu do lesa. Celkem jsme si to užili, akorát tam asi furt lítala nějaká zvěř, já vždy viděla něco koutkem oka, Malina taky něco viděla a mě to nějak děsilo 🤭. Když jsme pak zahlédli chlapa, jak se tam opírá o strom, tak jsem přidala do kosmické rychlosti dřív než mě zaregistruje. Prostě jsem měla nějaký pocuchaný nervy. 

Trickyvoo
Trickyvoo 23.07.2025, 11:16:02 xxx:xxx.3b24:627b

Já jsem za tu psí duši tak moc ráda, že jste mu udělala krásný konec života, dojalo mě to. Jste skvělá ♥️.  

Soucítím s vámi a zároveň mě hřeje, co jste pro něj udělala. …Jo taky tu slzím

Trickyvoo
Trickyvoo 14.07.2025, 01:46:43 xxx.xxx.62.63
Aluška:

Mirďa dostal na zimu 2 softšílky, aby měl záda v teple. Je to po kamarádky fence, která z nich vyrostla. ( Její maminka šije na zakázku i další modely a střihy ) Jeho radost že budou záda v teple je zřejmá 😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Já nevím Aluško, já vás budu muset asi někam nahlásit, Vy toho Mirďu tak týráte 🤣. Člověk si myslí, že nejvíc útrpně se už tvářil a on to umí ještě o level výš 😄.

Trickyvoo
Trickyvoo 10.07.2025, 02:24:28 xxx.xxx.62.63
Sardullah:

Jako holky, koukám, že my jsme tady teda sestava…ve své podstatě se dělíme na dvě skupiny…na záda a kolena…a ty z nás, co jsou v pořádku, tak si teda to koleno taky porychtujou, aby netrhaly partu…😊.

Tak dobrou a zítra budu netrpělivě vyhlížet raport od šavlozubky, jaký je stav českých kolen v Čechách…

Já se hlásím k zádům a dneska jsem se zase porychtovala kolena. Veverku Malina ustála velmi dobře a to se ta malá drzounka na ní šla podívat z blízka. Jenže pak jsme šly dceři naproti na příměšťák, spousta veselých dětí, co si jí hladily, jí už celkem rozparádily, takže dva zajíci, co nám ve městě začali hopkat před nosem, to už nedala. Zasekla jsem vodítko, zapřela paty, ale dcera to měla jako srandu a držela to vodítko se mnou a to už mě vyhodilo z konceptu, tak jsme některá to vodítko odsekli a Malina vystřelila a já místo, abych pustila vodítko, protože ona stejně pak nikam neběží, jsem se pěkně natáhla, vyrazila si dech, sedřela ruku a trochu kolena. Teď mě všechno bolelo, z ruky mi tekla krev a ještě utěšovala dceru, že mi nic není, přitom bych se nejradši někde stočila do klubíčka a lízala rány 🤭. 

Trickyvoo
Trickyvoo 06.07.2025, 10:04:15 xxx.xxx.2.248
Sarah01:

To je střední generace. 😊 

Jo, je to o lidech…i když v době, kdy jsem byla malý dítě, jsem moc nevdiěla, že by pes spal doma u kamen, třeba. To jen moje babička měla fenku doma, aby nebyla sama, když děda umřel. 

Kdyby to byla jen otázka generace, ale třeba znám poměrně mladý lidi, kteří mají něco jako labradora a ten pes vůbec nechodí ven za plot. Jednou jsem venčila Malinu na malou čmuchačku a potkala jsem tu rodinu cca 500 m od baráku a oni žašli jak chodím s Malinou daleko 🙄. Jejich pes je furt doma a nebo u baráku a sleduje ulici. No aspoň mají psa, co berou domů. Na procházkách vidím psy, který jsou jen v kotci nebo na řetězu, jsou to uštěkaní magoři, protože je to jejich jediná zábava za celý den.