Aktuálně: 2 338 inzerátů269 861 diskuzních příspěvků19 343 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sarah01

Sarah01
Sarah01 14.11.2025, 12:14:00 xxx.xxx.162.253
Arosek:

Ne, my mame pazrave retrivry. To je to samy jako pazravy mopsl, jen ve vetsim baleni 😀

Ale zas nutno priznat, ze to ma sve velke vyhody:

1 - velmi dobre a snadno se motivuji k cemukoliv.
2 - usetrim na pamlscich, pac i kostka stareho chleba je mnamka.
3 - pri podavani leku staci zamlaskat, udelat “hele co mam” a je vyreseno. Kor ve smecce 🙂
4 - kdyz pes nezere, je to jasna znamka “mazej na veterinu”

Vid Alenko 😀

Jo, přesně tak. 😄 U nás je teď kurzu tráva pod jabloní, na prochajdy si musím brát ubrousky, jak se nemůžou vykadit a věčně jim to tahám ze zadku. 😂

Sarah01
Sarah01 14.11.2025, 11:09:32 xxx.xxx.162.253
Doron:

Ty chlupy jsou při našem životním stylu opravdu problém, on je každý den ve vodě, v bahně, v kožichu bodláky, svízel, šípkový a ostružinový větvičky.., on si tedy většinu vytahá sám, ale všude nedosáhne. Vážně přemýšlím, že ho na jaře ostříhám.

Chodíme  jednou měsíčně k lazebníkovi a Fram je tam vždycky čtyři hodiny. 😅 Do toho salonu jezdí taky skupina afgánů z lesa, jak jim říkají a to pak majitelka povolává všechny posily.

To teda fakt upřímně všechny obdivuju, mně stačí moji goldeni. Česání není teda až taková dřina, oni to všichni milujou, takže drží a je to během chvilky hotový, bahno z nich spadne samo, jakmile uschne, horší jsou takový ty různý bodláky, kudlibabky, svízele a tak. Ale úplně ze všeho nejhorší je ta zachlupacená domácnost, to fakt nestíhám uklízet. Teď jsou dva aktuálně ve fázi línání, češu skoro denně a není to vůbec vidět, chuchvalce chlupů sbírám nejen doma, ale i po zahradě. 🙄

Sarah01
Sarah01 14.11.2025, 11:03:45 xxx.xxx.162.253

Na FB stránce Stafordi a spol. čtu skoro denně pod nějakým příspěvkem, jak se lidi hádají, že přece ti bullové jsou tak hodní pejsánkové a záleží jen na výchově. Ten pan Jirka má zkušenosti a asi ví, co tvrdí.

Sarah01
Sarah01 14.11.2025, 10:57:25 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Jéé Sarah, já to pomotala😊na tohle ne, máte pravdu, to už vím, co myslíte. Já koukala na to, co šlo v neděli tuším, ale ani si nepamatuju název, zkusím pohledat….

V neděli bývají na ČT Ratolesti, to se dívám, i když z toho mám pocit, že je to masírka. Ale je to zajímavý, no.

Sarah01
Sarah01 14.11.2025, 10:54:57 xxx.xxx.162.253
bambule:

Játrové pamlsky peču taky, ale přijde mi že brzo klesnou v oblíbenosti, takže to střídám. Já teda peču bez mouky, játra, dýně a vajíčko. Občas dýni vyměním třeba za batáty. Dle nabídky mrazáku nebo spíže.

U nás neklesne v oblíbenosti nikdy nic. 😂 I kdyby byly jen z bramborových slupek nebo třeba z trávy. 🙄😂

Sarah01
Sarah01 14.11.2025, 08:23:07 xxx.xxx.162.253

Já jsem kdysi pekla domácí pamlsky s mletých drůbežích jater a ovesných vloček, nic jinýho se tam nedávalo. Třeba by to šlo o z jiných jater, když má Barča alergii na kuře, a myslím, že to splňuje i požadavek “dietní”.

Sarah01
Sarah01 14.11.2025, 08:18:36 xxx.xxx.162.253
Doron:

Já se tady s váma potřebuju poradit. Pořídila jsem si teda toho briárda s tím průkazem původu a když ho tak porovnávám s těma svejma podvraťákama říkám si, esli mě ňák nepodvedli…Připomíná mi trochu divoký prase..

Měla bych to ňák řešit?

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Na té první fotce jsem si ho fakt spletla s divočákem. 😂🤣

Sarah01
Sarah01 13.11.2025, 21:47:41 xxx.xxx.162.253
lesnizinka:

Sem na to taky čuměla, tak nějak poočku, já mezitím vždycky ještě brouzdám po NETu, takže chvílema zjistím, že nevím, vo co go😜Ale jo, celkem se to dalo. Jen jsem nezachytila, co tam bylo politicky nekorektní?

To v TV určitě ještě nebylo, já si to pustila tady https://www.zkouknout.cz/film/jak-se-nam-to-mohlo-stat/

Narážky na Romy, na Němce, na Indiány, pro některý lidi je dnes něco z toho už nepřijatelné. 

Sarah01
Sarah01 13.11.2025, 17:40:12 xxx.xxx.162.253

Kotka znám, ale co je to ta Farma, netuším. Jestli něco jako nějaká reality show, tak to nemusím, na to se koukat nebudu. Předevčírem jsem se dívala na českou komedii Jak se nám tom mohlo stát, taková nenáročná blbost, hodnocení na ČSFD to nemá moc vysoké, dost věcí proti politické korektnosti, což mně někdy až tak nevadí. 

Sarah01
Sarah01 13.11.2025, 17:34:26 xxx.xxx.162.253
Dublinbarzoj:

Venčíme a rosteme.  Zítra mám 3 měsíce a pohled : já nic, já tady vlastně ani nebyl, umím dokonale 🤣

Jo a už vypadám, občas, jak barzoj 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Ale to nám to vyrostlo. 😍

U nás je děsná mlha a hodně větrno, dnes se procházka nekonala, do lesa bojim bojim. A jestli zítra, to je ve hvězdách, ach jo.

Sarah01
Sarah01 12.11.2025, 17:26:43 xxx.xxx.162.253

U nás dnes dopoledne taky svítilo sluníčko, ale byla jsem bohužel v práci. Odpoledne je už fakt brzo tma a když člověk potřebuje udělat něco na zahradě, tak na procházku už moc nezbude. O víkendu by tady mělo být jasno, tak se těším, že to snad vyjde a uděláme si konečně nějaký výlet na jesenické kopce.

Sarah01
Sarah01 12.11.2025, 06:14:36 xxx.xxx.11.197
Doron:

Odkaz nemám, já si s levičákama povídám, zajímá mě jejich způsob uvažování.🙂

Že jsou psi považováni za ekologickou hrozbu, protože zanechávají velkou uhlíkovou stopu je známá věc, tedy aspoň pro mě. 

Jestli na nějaký zajímavý materiál narazím, podělím se.

Já jsem hledala, ale nenašla, ani Extinction Rebellion ve svým programu nic takovýho nemá, ale když se s nimi člověk baví, tak je jasný, kam to v budoucnu bude směřovat, ty jejich tlaky. My se toho už nedožijeme. 🙂

Sarah01
Sarah01 11.11.2025, 20:39:48 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

Můj syn taky bere omeprazol… a schválně jsem se ho prala, jestli zaznamenal nějaký problémy se spánkem, ale ono je to těžký… on je stejnej nespavec jako já… resp. extrémní sova, takže noční spaní byl problém i když tenhle lék nebral a žádná změna nenastala.l, když ho začal brát.

Já beru Omeprazol dost často a na spaní nebo nespaní to fakt nemá vůbec vliv.

Sarah01
Sarah01 11.11.2025, 14:34:06 xxx.xxx.11.197
Buggyra:

Já myslím, že Ronja měla na mysli spíš ty plány progresivistické levice. Ale na to bych tedy rozhodně nějaké relevantní odkazy neočekávala.

Mně to došlo, že asi chtěla odkazy na ty plány, na těch odkazech je zmíněna ta uhlíková stopa a že australští vědci zase něco vyzkoumali , ale jestli s tím ty eko organizace hodlají rovnou něco dělat, budeme asi muset víc hledat…..

Sarah01
Sarah01 11.11.2025, 14:14:52 xxx.xxx.11.197
Verun:

A nelze se s majitelkou domluvit teda na jejich “odkoupení”… retrívr mění majitele mávnutím ocasu,ale stejně , prožít si se štěnětem TO období …

A myslíte že jí tolik psů zase vratí?to by bylo na novo…předbežná opatření soudu se v takových případech nedělají ? Třeba nařídit prodej,jinak by došlo k nějakému prodlení,újmě…z předpokladu .že se stejně tolik zvířat do péče majitele už nevrátí.🤔 Nebo že majitel je “nesvéprávný”.A pokud ano ,tak proč teda takový kolotoč kolem toho.slibem u soudu nezarmoutí. (Že vytvoří vhodné podmínky) Ale to mohla chovatelka i do teď. No je to peklo tohle rozhodovat.kdyz jsou v tom psi.koně.stádo krav a to soudy o děti je taky liga.

S ní se nelze domluvit na ničem, zázrak prej byl, že se ty psy podařilo konečně odebrat, za pár dní potom už ji nějak dali psychicky dohromady a ona už chtěla ty psy zase zpátky. Taky se divím, že se v tomto případě nedá vydat nějaké předběžné opatření a fakt se všichni modlíme, aby se jí ti psi, ani jeden z nich, nevrátili. 🙏