Co jste neslyšel to neexistuje? Těch videí jsou mraky a fakt se tím znova prohrabávat nebudu. Mně je jedno, jestli tomu věříte nebo ne a třeba tahke debata alespon někoho pošťouchne ověřit si zdroje. No podle debaty na FB pod postem zádušní mše to naštěstí dělá docela dost lidí.
No, já koukám, že se to tam hemží hajzlíkama a kreténama z obou stran (jako že si lidi tak nadávají, ne že jsem je tak označila já 🙂), fuj teda. Na seznamu už bylo, že prej v USA už se za ty špatné příspěvky vyhazuje z práce. Asi bude ještě veselo.
Já jsem tam teda taky nic takovýho neslyšela, ale tak mohla jsem si to blbě přeložit nebo jsem neviděla to správný video. Nakonec já nejsem typickej křesťan a měnit to nehodlám. Jako uznávám, že křesťanství nás hodně v minulosti ovlivnilo, podle něčeho se řídíme dodnes, to je jasné, takže úplnej ateista nejsem, ale v boha jako takového nevěřím a církev taky neuznávám. A ano, ať si každý věří, čemu chce, ale ať to nikomu nenutí.
Vždy tohle slovo se mluvilo stále, že by to byla nadávka nepamatuji a to fakt. Ono tady se tohle slovo mluvilo stále a asi proto mi to nepřijde jako hanebné.
Tak ona je otázka, jak je to myšleno. Protože v běžné mluvě se farářům říká flanďák, černoprdelník apod. Ale pokud nic takovýho nevykonával, tak je to asi nadávka (?) Jak jsem psala už výš, na obou stranách si lidi nevidí do pusy a nelíbí se mně to. A to, co předvádí ČT, tak to už ani nekomentuju. Budu volit toho, kdo zruší tv poplatky. 😀
Jak by řekl učitel z jednoho filmu - “Ale o tom zde už dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho!”.
Jinak abych teda odpověděl. Ano, za Floyda se v EU parlamentu držela minuta ticha a po vraždě Kirka byl požadavek i jemu dopřát též minutu ticha, ale bohužel to neprošlo.
Tak to nevím, jestli se tady o tom Floydovi dřív psalo, samozřejmě mělo by se měřit stejným metrem, tu minutu ticha v EU parlamentu nechápu, proč. Jaký přínos pro společnost tento člověk měl, hm.
Jinak dovolím se vás poopravit, on se nejmenoval Mlha, ale Plha. 😉 Pokud tedy máte na mysli film Marečku, podejte mi pero!
Flanďák neb zarytý křesťan, taky misionář se uvádí, cpal to každému a influencer neb kromě besed vydával knížky, měl rozhlasový pořad a byl hodně aktivní na X.
Jenže flanďák znamená kněz nebo pastor. Proto jsem se ptala, jestli něco takovýho vykonával. Já to nevím, nesledovala jsem ho. A spoustu lidí sledovat přestávám, protože to, co předvádějí, je fakt až za hranou. …třeba takovýho Daniela Vávru nebo Kamila Filu. Měli by se držet svýho kopyta.
Mně by stačilo něco pro psa 33 - 37 kg. Na fyziu měli takovou nafukovací balanční podložku s výstupky, ale ta velikost, kterou jsem sehnala, je tak na masáž nohou pro mě, ne pro psa. A větší ovál se mně nepodařilo sehnat. Možná ta z Ikei by i byla lepší…jak je to vysoké?
Tak jsem nucená konstatovat, že účinnost tablety proti klíšťatům pominula. Dáváte ještě teď na podzim někdo další? Našla jsem cca 6 odpadlých nacucaných klíšťat na podlaze. ☹️
Když omezíte pečivo, případně ho nahradíte zeleninou, tak fajn, snížíte příjem a složení živin.
Problém je jinde - v dospělosti už tukové buňky nezmizí - po návratu k předchozímu stravovacímu režimu velmi ochotně a čile znovu pojmou tukovou zásobu, případně se ještě objeví nové…..je to nefér a smutný příběh.☹️
Můžu sama potvrdit, že když jsem pečivo a veškerou přílohu nahradila zeleninou, tak jsem zhubla během 3 měsíců 10 kilo. Jenže to znamená nejíst to pečivo už doživotně, což mně jaksi teď momentálně nejde. ☹️