Chingis:Přesně na tohle myslím pokaždé když o nich čtu. Pokud si to správně pamatuji, tak v roce 21 jí hrozilo odebrání stovky psů a po čtyřech letech, dá se předpokládat volného množení, jich odebrali “pouze” o šedesát víc. Těch, co to peklo přežili je menšina.
Musela jich spousta uhynout, to si taky myslím. Fena GR nehárá 2x do roka, ale i tak. Před těmi 4 lety podle těch videí Blesku ani nevypadali ještě v tak hrozném stavu, jak dnes. Myslím ty kožní choroby a kousance. Otázka je, jestli už i tehdy je různě nerozvážela po těch svých nemovitostech. Pokud ona sama si nebyla vědoma toho, co způsobuje, tak je strašné, že úřady vůbec nekonaly. A to prý několikrát do roka občané i obec posílali různé žádosti, chovatelé ze zahraničí taky a nic se nedělo. Pak se divíme, jak to tady v tom bananistanu vypadá. Zákony máme, ale nic se nevymaha, nikdo nekoná. Zrovna minulý týden jsem se dostala do hádky se synem, který pořád věří tomu, že státní orgány se starají dobře, já bohužel už nevěřím. Kdysi jsme tady měli hodně velké problémy s jedněmi sousedy, to už jsem asi psala i na iFaune, došlo i na fyzické napadení mého manžela. A PČR řešila špatně zaparkované auto, tehdy jsme platili i pokutu. Prý by řešili, až by došlo k těžkému zranění nebo zabití.