Epileptik na inej rade, ci inej znacke ma zachvaty omnoho castejsie.
Ale dostavaju aj maso, ryzu a rano od mamy rozok s maslom 🤫
Já mám Farminu jako zálohu pro případ, že by maso z nějakýho důvodu vypadlo, už několik let, mají ji i moje odchovy. Nemáte v poslední době pocit, že se jsou jiné, že se možná změnila receptura?
Končím se svými blafy, kometa a spol.mají svatou pravdu - neprobíhá debilizace dětí, necikánská porodnost nemíří k nule, UA jídlo, není odpadové umělé zadlužení nás nezničí, jako výměna zbytku bílých evropanů, za araby, afričany, judaizace státní správy, nadšení z fašismu na UA, v pobaltí, určitě nás nespasí grendýl, LGBT
A co s tím děláte? Jen se ptám, abych věděla, co s tím můžu dělat já, protože jsem zatím na nic nepřišla.
Ten anonym naznačil jednu nedávnou situaci, ale trošku mu asi uniknula pointa proč došlo ke zveřejnění toho emailu.
Jinak co se tak dá dělat se zveřejněným emailem? Představte si, že bych tady napsal email třeba mého otce a chtěl byste ten email zneužít. Co byste s tím chtěl udělat? Zkoušet přihlásit se do bankovnictví? Na sociální účet? Zkusit to můžete, ale s nulovou znalosti zvyků, oblíbených aktivit apod… mého otce tak asi to “nehacknete” a pokud by měl tak primitivní hesla jako “qwertz1234” tak upřímně takový člověk by si to zasloužil aby se mu tam někdo dostal…. To je jako psaný PINy na kartách. Založit si účet a půjčit si na cizí email peníze? Pokud nemáte pořád přístup na email který s laickými vědomosti nebudete mít tak neprojdete ani ověřením emailu při registraci a to nemluvím o ověření osobně na pobočce či fotky s občanským průkazem. Jinak ten email můžete využít maximálně tak na milostný zprávy pokud máte osamnělý život. 😂
Je to blbost, celý GDPR. Nesmí se zveřejňovat telefonní čísla, e-mailové adresy, fyzické adresy, fotografie bez souhlasu, ale když to někdo zneužije a vy si chcete stěžovat, tak je tam hodně složité dokazování.
Souhlasím, e-mail by měl být spíše soukromý. Nebo viditelný jenom pro registrované… jinak možnost anonymity taky není úplně ideální pro kvalitu diskusí. Když to ale jde, tak proč to nevyužít.
Anonymní můžete být, i když si nahoru k příspěvku napíšete Pepa nebo Žofka nebo třeba jen písmenko. Pokud je tady x anonymů, potom těžko odlišit, který anonym co psal, a pokud se na něco ještě ptá, tak kterému anonymovi vlastně máme odpovídat. E-mail si pochopitelně nikam napsat nemůžete, když se tady neregistrujete. Nemáte tady žádný profil, nikam to uvést nelze, pokud to nenapíšete sám do příspěvku, logicky.
Tři lidi v jednom těle, jeden se registroval, druhý se podepisuje neregistrovaný, třetí je anonymní neregistrovaný. Asi. S někým takovým je dost těžké diskutovat.
American Bully je relativně nové psí plemeno, jež je například podle webu iFauna velmi klidné až flegmatické, přičemž k jiným psům má být v podstatě netečné. Vedle toho by mělo být i přátelské k lidem.
Alčo, naházej tam vyčesaný psí chlupy. Sousedům kuna sežrala kabely u dvou aut,sousedka volala,jestli jim načešu chlupy🤣 a fakt to zafungovalo, dali je pod kapoty a od té doby,ťuk ťuk zatím kuna akci neopakovala
Jé, díky, zrovna zítra budu česat všechny tři, chlupů bude dost. 😁
včera jedna kuna v lese - večer jiná kuna u naší branky ve městě… Víme, že u nás jsou - soused musel lépe zabezpečit holuby (dvojité pletivo), v zimě nám kuny průzkumničí na střeše (jistě i jindy, ale to nejde tak hezky stopovat)
Mně jedna leze do dřevníku, strašně to tam smrdí, o víkendu jsem to vystřídala Savem, dnes se musím mrknout, jak to tam vypadá.
U nás v Jeseníkách fakt včera večer tak kolem půl sedmé bouřka a to dost hlasitá, můj měl špunty v uších a i tak slyšel, dokonce jsem musela obletět barák jestli tady na nás nepadá a nebo máme nachystané panely na střechu tak jestli někdo nekrade🤣 a ono jen bouří. Přitom celý den zamračeno , odpoledne intenzivní déšť a zima bez kroup co psala Sarah.
No dnes jdeme na schůzi dědiny a to ohledně toho, že někde tady chcou postavit větrné elektrárny, nějak mezi řečí jsem slyšela, že by tady mělo stát šest sloupů s lopatami. No má přijít nějací hafu odborníku nás přesvědčovat, že abychom souhlasily. Já jsem tak 50 na 50. Uvidíme uslyšíme a v mozku pouvažujeme😉.
Dnes jsou větrný elektrárny na každým rohu, to je fakt. Nejsem úplně příznivce, zvlášť když ten bordel po likvidaci těchto monster se pak ze západu ještě vozí k nám. Kam to my budeme vozit, jsem zvědavá teda. Ale zase elektřinu potřebujeme, že.
Na PC mně reklama nevyskakuje, jen na mobilu. Zavírám taky křížkem a nebo je tam uvedeno dole ZAVŘÍT. Nic s tím dělat nejde, i když mám nějaký blokátor reklam, asi blbý. Ale někde jsem slyšela, že to prostě Android dělá.
Ne, neviděla. Tedy viděla jsem ji asi před 4 měsíci a to ty nohy vypadaly úplně stejně, jak teď, ale neřešila jsem to, protože u 4-měsíčního štěněte jsem si říkala, že se to srovná. Uvidíme se příští víkend na výstavě, prohlídnu a vyfotím, příp. pořídím video v běhu.
Jak už psaly holky výše…těžko říct, jak je to s tím prošlapem, ono fakty fotka obzvlášť na takovém povrchu jako je plovoučka nemusí být úplně objektivní.
Já osobně bych se zaměřila na poměr fosforu a vápníku ve stravě, asi bych přidala vitamín C a hlavně, pokud je čubina primárně domácí, tak bych asi nakoupila nějaký zbytky koberců a tu plovoučku alespoň dočasně přikryla..alespoň na nejpoužívanějších “trasách”. Předpokládám, že čubina má přiměřený pohyb po přírodním povrchu.
Jo, pohybu má asi dost, oni ji berou hodně ke koním a jezdí na vyjížďky, i s dětmi. Ale bydlí v bytě. Určitě ty podlahy probereme. 👍
A z dneška… Obora u Ležáků. Samota v lese. Pěšiny před Hlinskem. Pes s na houby náhubkem - déjà vu, tento víkend jsme s Bonnie jely třikrát autobusem a v každém jsme ho potkaly 😲 A poslední fotka pokusu o spánek v autobuse.
Chudák pes. ☹️ Přitom se o tom všude mluví a píše. Ach jo.
Sarah…loni jsem byla na Balkáně, Severní Makedonie, Kosovo. Jako fakt jsme to tam chtěla vidět, tyhle kulturní okruhy mě vždycky. No ale to, co jsem tam viděla za psí a kočičí utrpení, jako fakt hodně dlouho už ne znova.
Čili pes čistě na granulích v jinak milujícícm prostředí s dostatkem pohybu fakt NENÍ UTRPENÍ. Ano, mohlo by to být lepší, možná že si tím pes získá nějakou civilizační nemoc stejně jako lidé, kteří jediné převážně vysokoprůmyslově zpracované potraviny, ale jako fakt kdyby se dělo psům jenom tohle, tak mají ráj na zemi.
Ano, však já to chápu a myslím si, že ani není nutné jezdit tak daleko, stačí osady na SK nebo případy množek tady u nás, zrovna nedávno zase jednu vyhmátli. Mně jen záleží na tom, aby ty nohy byly v pořádku, a asi bych to neřešila, kdyby to neřešili majitelé, kteří chtějí fenku uchovnit. Ale určitě by se nic hrozného nestalo, kdyby neuchovnili, protože chovat nechtějí. 🙂
Jistě na co jsou letité praktické zkušenosti s odchovem štěňat velkých plemen, když si můžeme přečíst “vědecké” studie, mnohdy placené výrobci granulí ( protože jen ty naše jsou nejlepší).
Přesně tak, studie jsou na houby, přínosnější jsou reálné zkušenosti chovatelů. A člověk se pořád učí, protože co se objeví u jednoho vrhu, se nemusí objevit u jiného. Oba rodiče mají rentgeny v pořádku, tak doufám 🙏, že i prckové na tom budou stejně.