Co znamená “umírají na játra a srdce”? Jaká je diagnoza?
Co znamená “umírají na játra a srdce”? Jaká je diagnoza?
Jak se slepice připravují na prolapsy?
Zlatej panelák, kde to schne za jakéhokoli počasí a rozpoložení a zlatý sousedi, co nesmrděj do stoupačky cigárama!
Teda, ne, že by mi to za ten tejden, co to visí na sušáku, neuschlo i ve ztížených podmínkách, že… 😄
Línání mi nevadí vůbec, po bytě mi pobíhají chomáče chlupů z Kocoura jak na divokém západě ty keříky a vůbec mě to nevzrušuje 😀 Chlupy v jídle, chlupy v oblečení, chlupy v posteli, v nose, v řiti… zvládám 😄
Proč vymyšlené? Asi dávají recenze kam to jen jde…
Nechci plevelit téma, tak jsem nereagovala, ale dotyčného bych nemilosrdně zažalovala o náhradu škody (náleží mi to, co zaplatily dotyčné za pobyt plus spotřebovaný a opotřebovaný materiál), dále o náhradu nemajetkovou - psychickou, protože zjištění, že klíče rozdával (a neudělal si kopie?! kdo to ví?) je velká ztráta důvěry a samozřejmě zaplatit zpět to, co jsem zaplatila za službu. Trestněprávní rovinou bych se vůbec nezabývala, hned bych letěla k občanskoprávnímu soudu a vysvlíkla ho i ze spoďárů. Takovýho hajzla.
No fousatý tlamky nemám ráda z praktických důvodů - prostě se na tom drží slinty a materiál a “pracuje” to tam… blééé. Taky nemám ráda fousatý chlapy 😂 A taky visící pysky bych asi měla problém, taková ta scéna z Beethovena, když se oklepal a slinty lítaly od té huby na všechny strany, ohodilo to Muldera od hlavy k patě… 🤣 tfůůůj
Na ty patky jsem taky koukala, ale možná to bude vytočenými - vybočenými kopyty a je to fyziologický stav… Někteří koně to tak mají a fungují s tím bez problémů.
Já mám malou úzkou pračku asi na pět kilo, vrchem plněnou, a očekávám každým rokem, že se rozloučí. Půjdu pak do místního elektra a rovnou koupím jinou, určitě tam mají i službu s montáží a odvozem té staré, tak to využiji 🙂
Ano, takhle se dělá manipulace… ukázkový příklad 🙂
Já to klidně sežeru 🙂 Už se kasám na jednu stárku, co jednoznačně nenese. Polévka ze staré slepice MU náramně chutnala, dokonce se odhodlal mi ji i pomoci zabít, a zjistil, že to není taková hrůza, když se to udělá dobře, čistě, rychle, a že by to taky asi v nouzi zvládl… takže o produkci by bylo postaráno 🙂 Už si prohlížíme zálibně i Darmožrouta, jak mu pěkně narostla prsíčka (stále se naparuje a větrá křidélka, takže má namakáno).
Já přesně, už jsem vyhrožovala nahlas na sídlišti, že až bude benzín za stovku za litr, tak se to sídliště pěkně vylidní, a já budu mít konečně kde parkovat! 😛
Kdyby neměly ty fousatý papuly, hned bych si dala říct 🙂
Teď na mě vykouknul krásný velký knírač někde a úplně mi zacukalo, že by se ty fousky na té tlamce daly přece ostříhat! 😀
Mně se to tu moc líbí, k tak různorodým názorům a informacím se ve své socbublině prostě nedostanu. Je to takové nakúkání do jiného světa, obohacující. Kdyby tu zůstali sami, jen by práskali jeden odkaz za druhým a nic by nevysvětlovali, člověk by se od nich jejich myšlenky nedočetl. A já pořád čekám na to něco, co se mělo stát do půl roku od zvolení Trumpa a furt nějak nic, ale já umím být trpělivá a počkám si, až se to stane, a pak se budeme všichni konečně divit 🙂
Jo, kuřátka by se mi líbila 🙂 Možná, když Darmožrout bude hodný, pořídím na příští rok nějakou kvočku…
A není to náhodou levá přední? Já si vykoukala oči na tu pravou přední 😀 A říkala jsem si, že vždyť ta levá vypadá hůř než ta pravá, co jsem přehlédla? 😉
Jinak pokud je to levá, tak jo, nějaký postup je tam vidět, boule menší, tak držím palce s další rekonvalescencí 🙂
Na to ale nikdy nebyla potřebná AI a vlastně vůbec žádný program 🙂 Tohle soudružka v konzumu zvládla i tužkou v sešitku. Následně to zvládla hospodářka i ve velkém podniku v Calcu. A je to s podivem, ale data o prohlížených reklamách na fejsbůku k tomu potřeba nebyla 🙂
A vy víte kdo to je a za koho vlastně “tahá”? Co když to bylo jeho úkolem právě ta válka?
Jaký to má vliv na to, jestli zažil nebo nezažil válku? A jestli jeho úkolem byla válka, tak dobrá práce on, všechny palce hore. Neumím si představit, jak bych sama na jeho pozici dostala celé tankové brigády přes hranice svojí země.
Já se tedy omlouvám, pokud to tady zaznělo, ale cože to mám vidět? Díky
Mno jo, tak když myslíte, že je lepší se držet svého kopyta, i když nemám co dát v zimě ovcím do krmelce, protože jsem v létě nevydělal… Nebo nevím, jak to myslíte. Prostě když vím, že mě toto podnikání neuživí, tak asi nemůžu v tomto podnikat - myslíte, že to funguje jinak? A pokud v regionu není práce, tak asi musím na dávky. To je snad lepší než nemít dětem co do talíře.