Nic mi do toho není, ale žena by 50 kg sama tahat neměla…abyste potom v pozdějším věku se nedivila😲
Co je pozdější věk? Počítá se 50-60 za pozdější věk? Když člověk od -nácti tahal těžké věci (občas těžší, než byl sám)? 😀 Jestli je to už pozdější věk, tak znám hezkých pár lidí, kteří na to nějak nedoplatili. No ale taky netahali ty těžké věci každý den, že. Nicméně třeba skládali pytle cementu, když prostě bylo potřeba při rekonstrukci, atd.
Já vokurek rozhodně nemám sám, zpravidla je s dalšími tykvemi, aby se to dalo zalívat najednou, případně u něj mám saláti a jiné hodně pijící kytky. Že má být sám, co mě překvapilo 😀 Zkusím letos vysadit sám, teda 🤭
To je ale slušný argument, to s tím umístěním do útulku a poplatky za psy. Ty poplatky by fakt pár psů za rok v tom útulku uživit měly. To se mi líbí. Jen nevím, kde ten argument uplatním (asi tady budu dělat chytrou, až zase někdo vytáhne zkušenost s tím, že nějaký starosta odmítl dát psa do útulku), protože u nás ve vsi když přivedu psa na úřad, tak se o něj se samozřejmostí postarají a místo v útulku mu zajistí.
Tohodle kluka mám taky ráda, Tony se svým pořadem Segment. Kdo nezná a má rád poučná videa, tak tahle videa jsou nabitá informacemi, huba mu jede jako šlejfířce.
Video o TikToku a hlavně mě zaujal komentář snad od psycholožky pod ním. Faktem je, že podobné “feedy” jako jsou na TikToku skutečně snižují schopnost člověka se soustředit, jak točil zase Jirka, co vysvětluje věci, spotřebovávají zásoby dopaminu, no a když se tímhle obsahem zahlcují mozky ve vývoji, které by měly trénovat, věřím, že jak píší někteří uživatelé ze základních škol, ty děti fakt zblbnou…
Děsivé, že rodiče toho dítěte si toho rozdílu zřejmě nevšimnou, buď je jim to jedno a nebo jsou vyzobaní úplně stejně a nebo jde prostě o vaření žáby v hrnci, změna je pozvolná, tak ji nezaregistrují… A pak má známá 18letého synka na pracáku, který si střihne jednou za čtvrt roku na 14 dní nějakou brigádu na černo a je spokojenej, protože přece střechu nad hlavou a jídlo v lednici má…
Já bych toho sněhu užila i víc, protože jak trochu potálo, už se nedá se sáňkama po silnicích, a to je naprd. Na loukách třeba ještě byl, ale tady těžko udělat okruh jen po loukách, aby to zároveň nebylo do pruďáku, takže s poníkama a sáňkama nic moc… a na každé přelezení silnice slézat… a kolikrát se po té silnici jde i třeba kilometr, dva. To není ono. Lepší když jsou silnice pod ujetým sněhem, ne moc posypané a nebo jet dopoledne než to stihnou po noční nadílce přesypat štěrkem, to to jede samo, musí člověk pořád brzdit, jak jsou ty saně lehké 🙂
Canko, 30 kilo je nic, z toho deset nejmíň je určitě ta paletka, zase každá paletka v hospodářství dobrá, o tom já něco vím 😀 To vezmete s ridičem dodávky do teplejch a hned je to v kufru 🙂
Edit: až teď koukám, že to tu už padlo a skoro identicky 😄
Teda, Bobčo, to je neskutečná práce, ty jsi dělná žena, to si vůbec neumím představit. Navíc když to postavím vedle zpívání a hraní, šití, péče o početnou rodinu, tvrdé práce v zootechnice… máš mít svatozář!
Taky se mi stalo, že jsem přišla o fotky z dovolené. Tak jsem si někde našla, kudy tak tyhle zájezdy putují (jezdívali jsme na poznávací) a uložila si fotky z katalogů a webu a jako připomínka dobré 🙂
Hezky, to jsem teda ráda, já to jako chtěla naznačit, že byste mohla vobhlídnout okolí v tom bazoši, ale mlčela jsem a šoupala nožkou… Tak jsem ráda, že jste ráda!
To tady míval jeden místní autobusák na plakátě za zády, jezdívala jsem s ním co víkend jako malá 😀 Měl tam polonahou babu, to by dneska už asi neprošlo…
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 22.01.2025, 12:41:38
Tak ta osmdesátikoruna ze za celý ten jeden štok 🙂 Tj. 4 strany. Já bych si to asi nechala poslat… ale zase my rajtujeme po celé republice, takže ona by se cesta tamtudy jistě někdy naskytla. Možná si sama nakoupím, až pojedem kolem 😀
Ale jinak blahopřeji, no a samozřejmě přesně na takovéhle chlubení to tu tady je 🙂 A ať vám ten bagr hodí rovnou půl lžíce do každého, když už tam bude a bude to mít nabrané. O práci míň 🙂
Ježíš, na ty zuby aby si člověk pomalu vzal půjčku. 🙄
No já říkám, že mám důchodové spoření na zuby. Jestli se ještě lehýnce zlevní ty implantáty (když si je nechávala dělat známá, tak to ještě bylo za pade, nedávno jsem koukala, že už za třicet za zub, teď už dost možná zase levněji), tak to i bude pravda 😀
Buggyro-to teda nezávidím😟a ten vedoucí to nevidí?..vím,zase zaučovat další..ale už je tam přece od vánoc,né?
Od začátku prosince, no. Vedoucí to nevidí, protože on s námi (chválabohu) v kanclu není. A já jsem vděčná, že mi do toho kanclu vůbec nějakou výpomoc dali, takže si to spíš schovávám pak jako veselou historku z natáčení, a prostě trpělivost, trpělivost. Holčina je zase pečlivá, i když ne vždy si zapamatuje, jak jsme co dělali posledně, snaží se. Nemůžu říct, že by vyloženě něco bojkotovala, jen jí to holt nedošlo 🙂 No a to jí denně opakuji, že když si nebude něčím jistá nebo nebude něčemu rozumět, něco se jí nebude pozdávat, má se zeptat. Pravidelně se ptám, na čem zrovna pracuje a jestli nepotřebuje s něčím pomoci, poradit. (ne jak když zaučovali mě a moje zaučující mi oznámila, že nejsme ve školce a přece mi nebude opakovat, co mi už jednou řekla, jsem si to měla napsat, ne…) 😀
Nejhorší je, že před pár lety jsem úplně totéž zaučovala jiného člověka, a ten to zpracoval úplně normálně, bez problémů, třeba mu to trvalo dvakrát déle, ale pochopil to napoprvé, zvládal samostatně uvažovat a když něco nevěděl, tak se zeptal. To srovnání je neúprosné pro moje nervy 😀