Uvažuji, že pořídím menší (600l) nádrž na ten podval s kolečky a tu kubíkovku umístím pod okap nového přístřešku na seno. Kubíkovka je u uzávěru řízlá, chtěla jsem do ní dávat čerpadlo na vodu, které jsem kupovala s dobrozdáním od distributora, že se vejde do otvoru v IBC nádrži, ale nevešlo, o půl cenťáku. Tak jsem nařízla plast kolem uzávěru, aby se čerpadlo dalo vtlačit dovnitř. To jako funguje, ale tím, že se v nádrži vozí voda z chatičky, tak pak vrchem, i když to zašroubuju, voda při šplouchání vycmrndává, není to za cestu mnoho, ale vše je mokré, to mě nebaví. Také většinou kubík nemáme hnedle jak spotřebovat a stojí voda v té pojízdné nádrži, což je špatně, teplá tam a narůstají v ní řasy… Na podzim jsem to vše vydrhla, prolila savem a uložila… Takže bych koupila novou menší nádrž, se kterou bych mohla vozit v době, kdy nezaprší, vodu z chatičky, a tu velkou bych mohla používat klidně i se zelenou vodou v létě na zalívání, a nebo ji také zakopat, jako mám ty dvě zásobní, a využívat napršelou vodu na cokoli. Když ji zakryji nějakou tmavou folií, třeba by také pár dní vydržela pitelná, no tak nad tím tak lavíruju… Ale to bude hudba dalších měsíců.