K problematice vlků..ovcí..se nevyjadřuju často, nejsem chovatel ovcí, nepostavila jsem kilometry ohrad…možná občas zmíním pastevecké psy, protože sama mám pastevce a tak se o pastevecká plemena zajímám a zajímám se o to, jak jsou třeba io využívaní u nás v republice při ochraně stád.
Chápu, že pastevce nelze použít všude, chápu, že ohrady nelze postavit do nebes, chápu, že někde je situace s vlky problematičtější než jinde, srdce mi pláče, když vidím reportáž, kde vlci potrhali ovce…dílo zmaru, kdy vlci nezabili zvíře jen aby se nasytili. Nejsem žádný zuřivý aktivista v ochraně vlků. Ale teda váš projev zde je ….no ani nemám slov. Vůbec nechápu, proč sem na diskuzi chodíte, když je to tady banda teoretiků, co do toho nemají co kecat. Proč marníte čas tím, že příspěvky zde čtete a že na ně reagujete?? Ve své podstatě mi přijde, že si sem chodíte vybít frustraci a vztek a tak to tady všechno pozurážíte a nezapomenete sdělit svůj názor…zničit krtka, pardon vlka.
No tak jestli vám to teda nějak pomůže, tak si klidně na můj účet ulevte, protože tady na diskuzi, kde je to banda hobby pejskařů, s tím asi víc nenaděláte….