Aktuálně: 2 283 inzerátů289 381 diskuzních příspěvků20 875 uživatelů

Příspěvky uživatele

Sardullah

Sardullah
Sardullah 09.02.2026, 14:48:32 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 09.02.2026, 14:31:15

Jo asi jsou případy, že exekutor skočí na něco na co nemám…v mém případě, dle našich zákonů, na to právo měl…

Sardullah
Sardullah 09.02.2026, 14:44:35 xxx.xxx.221.235

Taky si myslím…

ono už jen v základu…pes na obrovské zahradě, ale ponechaný tak nějak sám sobě…nevytáhne paty z té zahrady, nikdo ho moc neřeší, proč taky, je tam na hlídání, ne jako člen rodiny…a nebo pes v bytě, se kterým majitelé dělají nějaký vhodné psí aktivity, chodí na procházky, jezdí s rodinou na výlety, večer s nima leží na gauči (tady teda není důležitý ten gauč, ale jakože je prostě se svojí lidskou smečkou)…

a obráceně to může být taky…pes na vesnici, kterému se jeho lidi věnují a ta zahrada je takovej bonus a pes v bytě, se kterým oběhnou 2x denně panelák…

Všechno je jen o lidech…je jedno, kde bydlí.

Sardullah
Sardullah 09.02.2026, 14:27:46 xxx.xxx.221.235

Když jsem měla berbery, tak jsem v tohle byla tak nějak v klidu…to by dotyčný usel dát návnadu do pečenýho kuřete, pak bych si nebyla jistá, ale jinak by nesnědli nic…zkoušeli jse to i za pomoci “figurantů”, aby na jídle nebyl můj pach a vždycky to zůstalo ležet na dvoře.

Dneska nevim…Gina je docela žravka, u Máti si nejsem jistá, lapiňák by to spucnul hned…

Tohle je něco tak zákeřnýho a zbabělýho a sadistickýho, rozhazovat otrávené návnady ať už někde venku nebo rovnou na pozemek psu…fakt zpřerážet takovýmu debilovi pazoury a hnáty je málo…😠 

Sardullah
Sardullah 09.02.2026, 14:20:44 xxx.xxx.221.235
Orionka:

Setkala jsem se s tím, že manželé nemusí mít společné vlastnictví. Bez rozvodu. Oddělí si soudně vlastnictví. Možná to všichni víte. Setkala jsem se s tím při podnikání jednoho z manželů, aby případný průšvih nenesl i ten druhý. Mít silně nezodpovědného manžela, tak je to řešení. Dnes se mladí už nežení a nevdávají, tak to mají bez problémů.

Neáme společné vlastnictví…teda nemovitých věcí, ale i tak mi exekutor skočil nejen na můj majetek, ale i na můj plat, protože dluh byl prostě společný…resp. jenom manžela, ale když to z něj nemá jak vymoct, tak je nejednodušší skočit na manželku.

Za mých mladých let bylo manželství taková jakože jistota, dneska zpětně tluču hlavou o zeď, že jsem kdy u oltáře řekla ano.

Ale to je jedno…prostě ve chvíli, kdy potřebuju ochránit svůj majetek, tak musím ty dluhy prostě splácet. Resp. asi bych nemusela, narvala bych dotčeným institucím barák a tramtadadá, ale s Ginou prostě do bytu jít bydlet nemůžu, takže platím jak mourovatá, abych jí nemusela hledat novej domov, to už bych nepřežila, stačí, že dodnes pláču po Jessince a to už jí neáme 4 roky….takže i kdybych měla žrát jenom suchej chleba, tak Gina bude bydlet v baráku a psi budou mít maso…

Sardullah
Sardullah 09.02.2026, 14:07:04 xxx.xxx.221.235

Tak u nás teda ještě línání nezačalo…což mi připomíná, že budu muset vzít Ginu z gruntu, protože jak začne línat, tak z ní to neleze, jak má tu srst po kastraci ne úplně všude ok, tak se jí pak z toho dělaj dredíky…tak abychom měli volné kapacity.

Jinak já když třeba vezmu berbery…sourozenci, žijící ve stejném prostředí…Sára začínala línat povětšinou začátkem března a Jack už začal po vánocích…takže člověk furt vyčesával až do dubna a než jsem se rozkoukala byl srpen a Jack už zase přesrsťoval na zimu…a Sára standardně až konec září, říjen…mi někdy přijde, že jak každej línal jinak, tak jsme defakto línali skorem celej rok..

Sardullah
Sardullah 09.02.2026, 09:57:37 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 09.02.2026, 08:38:58

To člověk může hospodařit jak chce zodpovědně jak chce, stačí, že mám nezodpovědnýho manžela.

Vůbec nechápu… myslím, že dřív to bývalo… že když si chce jeden z manželů někde půjčit peníze, tak že není potřeba souhlas druhého manžela… a když teda ne, tak prostě ten dluh společnej není…

Sardullah
Sardullah 09.02.2026, 08:15:04 xxx.xxx.221.235

Gratuluju… tak, že je Kelíšek nejlepčí to víme, že za velkého přispění paničky… to víme taky… ale tady speciálně klobouček, protože vím, že já s mojí pamětí a nesmyslem pro orientaci, bych to nedala ani omylem… 👍

Sardullah
Sardullah 09.02.2026, 07:51:27 xxx.xxx.221.235

Život je pes…. no kéž by byl, to by se mi žilo… teda, pokud by byl ten pes Gina, tak by to bylo občas o nervy, ale ve finále taky super.

Bobí drž se, myslíme na tebe a ať je tvůj život brzy jako pes, jako ten nej pes na světě..🌷

Sardullah
Sardullah 08.02.2026, 19:53:32 xxx.xxx.93.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele Chingis z 08.02.2026, 19:42:17

😳… no a je to tu zas… zas se ve mně probouzí vražedný sklony… 

Sardullah
Sardullah 08.02.2026, 19:23:17 xxx.xxx.93.233
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 08.02.2026, 19:06:28

No tak doufám, že nás už to nepotrefí… na druhou stranu jsem koukala, jak nám to roztává na dvoře a tak si říkám, že končí éra “čistých psú”… to si fakt člověk nevybere.

Jen jsem ráda, že si na tý letošní ledovce nikdo ze psů nezlomil nohu.

Sardullah
Sardullah 08.02.2026, 19:17:22 xxx.xxx.93.233

Já tak nějak nevěřím na věci mezi nebem a zemí… nikdy se mi nic takového nestalo, možná proto, že funguju moc racionálně

Ale zase věřím na UFO…a teď teda opravdu nemyslím mimozemský létající talíř, ale neidentifikovatelný  létající předmět… to jsem viděla 2x na vlastní oči a ne něco, co bych mohla označit třeba za optický klam… ale říkám si, že i tohle musí mít nějaké reálné vysvětlení.

Já upřímně doufám, že něco jako duše a posmrtný život, ať už v jakékoliv formě, neexistuje… to fakt nechci, abych po smrti se ještě někde plácala.

A teda i když vlastně nevěřím na nějaký osud, tak nějak si pořád říkám, že co se má stát, tak se nakonec stane… jo a za autama, které převážejí dřevo, zásadne nejezdím… nejsem blbá, viděla jsem Nezvratnej osud…😅

Sardullah
Sardullah 08.02.2026, 17:16:20 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 08.02.2026, 16:35:28

No ono s tou “depkou”…za to může to počasí…na jaře bude slunéčko, rozkvetou kytičky, zazelená se travička a to bude hned náladička…ale zase, je skupina lidí…alergici…kterým to jaro určo nepřijde jako výhra v loterii…😉

Sardullah
Sardullah 08.02.2026, 13:20:03 xxx.xxx.189.104

Já se byla včéra, tak cvičně podívat, jak vypadá “naše cesta” na louky…normálně, když jsem jela z práce, tak jsem zajela autem na konec asfaltky k poslednímu baráku na začátek cestičky za zahradama…cestu jsem zařadila do kategorie “nebezpečná” a snad to v březnu roztaje…jako jasně, bude to zase samý bláto, ale Gina a lapiňák to klidně můžou absolvovat a Máťu si pak vezmu samotnýho na čistou asfaltovou cyklostezku…která je momentálně taky zaledovaná…taky jsem se tam jela kouknout…a tam v tom lesním údolí to bude asi ještě hódně dlouho na prdlačku…

No a jak to teda tady po sobě čtu, tak mě zase napadlo…no jo, ale on ten led a sníh sleze, oteplí se a vylezou zase ty svině klíšťata…

Sardullah
Sardullah 08.02.2026, 13:12:55 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 08.02.2026, 13:07:53

máme určitě nový výchozí bod na naše výlety

A co je nejdůležitější - blbečkům bylo lautr jedno, že je mokro, kluzko, že poprchá, že nemám bundu a že jsem ultra nasraná. Pro ně bylo nejdůležitější to, že jsou spolu v lese a to je to, co se počítá.

Takže, když opomeneme ten zbytek, tak se to vlastně povedlo…😂 No hlavně, že jste sebou nikde neplácla a něco si nepošramotila…

Sardullah
Sardullah 08.02.2026, 10:14:05 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 08.02.2026, 09:55:25

Ježíš…opravdu jsem nechtěla rozpoutávat o tomhle debatu a obzvlášť v tomhle vlákně, kde opravdu nemám kompetence se vyjadřovat, vím, že už se to probíralo x krát…no jen jsem se trošilinku nechala unést a slibuju na mou duši, na psí uši, na kočičí svědomí, že už budu držet ,ohledně tohodle , prsty mimo klábosnici. 😉

Sardullah
Sardullah 08.02.2026, 09:45:05 xxx.xxx.189.104
Doron:

Takhle on chodí..  

Obrázek

A má recht…by ho bolelo za krkem, jak by furt čuměl nahoru.

Já chápu, že ta chůze u nohy s tou “vyvrácenou” hlavou a očním kontaktem je prostě a vlastně taková šou…ale někdy mi to přijde, že tohle se snad vymyslelo pro maliňáky…si to tak nějak představuju “tvl Franto, při chůzi u nohy na mě Taran furt čumí a furt je takovej jakože natěšenej”…"No Josefe, tak to mám teda s Grandem úplně stejnej problém…mu furt říkám, aby šel u nohy jako normální pes, ale ne, on furt hlavu vyvrácenou a čučí…"…"Hele, to by bylo super, kdyby byla nějaká soutěž, kde by takhle museli chodit všicí…"……….no a tak to začalo….

Ne já se fakt omlouvám, já mám do toho nejmíň, co kecat, ale zrovna tomuhle jsem prostě nějak nepřišla na chuť. 

Sardullah
Sardullah 08.02.2026, 07:36:28 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Chingis z 07.02.2026, 21:42:58

Chjo😥 upřímnou soustrast… držte se…🖤

Sardullah
Sardullah 07.02.2026, 20:45:40 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 07.02.2026, 20:16:46

No jo no , když má pes 4 dloouuuhatááánský nohy, to je to potom extrémě těžký.

Sardullah
Sardullah 07.02.2026, 19:15:44 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 07.02.2026, 18:40:53

No ono po tý operaci to není sranda a bude to těžký… já doufám a držím jí palce, aby na konci procesu … po rehabilitaci… byla funkční a bez bolestí.