Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 29.07.2026, 23:40:14
Mám syna “jen dislektika, disgrafika”. Píšu jen, protože je to vlastně prkotina. Co na tom, že se po něm učitel češtiny “vozí” a nějak tu jeho problémy nepřijímá. Co na tom, že i přes urgenci mé i PPP si vlastně učitelé nakonec dělají co chtějí a co sami uznají za vhodné (neměl by dostávat třeba 5, ale dostává je protože učitel má za to že ho to posiluje😭, aj). Čeká ho poslední rok základní školy, na doporučení paní psycholožky z PPP už se v tom nebudeme “rýpat”, aby se učitele po něm ještě rok nevozili. Ale jak píšu výše je to jen prkotina,jen takový neustálý boj s něčím co nezměníte.
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 27.07.2026, 05:10:11
Já si myslím, že nejhlavnější je, že se ten den líbil Vám. Fotky máte takové jako jste moc chtěla. A to na na tom to nejdůležitější 😃. Šaty jsou krásné, i účes Vám moc sluší. A kytka je přesně podle mého gusta.
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 24.07.2026, 17:35:45
Volám Siriusi, všichni mají zakázané říkat mu jinak. Je to o zvyku, já mám problém s písmenem R, takže zkrátka Sire je pro mne krkolomná, kdežto celé jméno Sirius se mi vyslovuje lehce. Je to zvláštní, ale prostě ta kombinace RE písmen mi z úst vychází jako LE. Jinak k té délce, Bambule byla oficiálním jménem Lana, ale stejně jsem jí říkala Bambulko, můj manžel dokonce Pinky Doo. Takže tak. Ono časem asi přijde nějaká přezdívka, ale zatím učíme na celé jméno.
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona.Praha z 24.07.2026, 14:43:04
Pes ve standartu nad 30 kg a do 63 cm. Takže jsou psi s váhou 35 kg i 45 kg. Nebylo to myšleno doslovně “přerostený”, jen spíš jako narážka na to moje přesvědčování manžela o tom jak bude “lehký”.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 24.07.2026, 07:41:04
To jo😃 on bude opravdu kus. Dřív jsem se snažila namluvit manželovi, že třeba nebude obrovský. Teď už je jasné každému, že bude🙃. Prostě přerostený Pupík.
Dnes vycházka k vodě, zkouška “nové” stopovačky. Nová není mám ji z druhé ruky za pár korun, je skvělá do ruky, jenom zatím těch deset metrů je pro nás moc. Sirius se dopředu moc netlačí, neobíhá, spíš se drží i nás.
Chci se zeptat, u některých pojišťoven je k dispozici aplikace. Využíváte ji? Nebo naopak je Vám k ničemu a v podstatě je to “výhoda na nic”. Zatím to vypadá na Direct pojišťovnu, ale ještě se chci zeptat našeho veterináře jaké má on osobní zkušenosti s jednotlivými pojišťovnami.
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 20.07.2026, 17:58:51
Dafi snad se na mě nebudete zlobit, ale mě to teda vtipné nepřišlo. Žádný učený z nebe nespadl, každý máme jiné možnosti, schopnosti a co si budeme povídat i odhodlání. A jestli Vám tenhle způsob vyhovuje nechápu tu potřebu rádoby vtipkovat na Váš účet. Když něco děláte od mala a máte tyhle věci v malíku nic Vás neopravňuje k tomu hledět na někoho z vrchu, jen pro to, že mu ke štěstí stačí jen být v té stáji s tím koněm. Je ještě žvanit takhle veřejně do sluchátek, ať to slyší všichni.
Odpověď na příspěvek uživatele marcelaamax z 17.07.2026, 21:34:50
Děkuju za info, koukala jsem jim na stránky. Mají tři typy pojištění to nejdražší vám kryje asi všechno, plus má nějaké výhody. Odvoz na veterinu v případě potřeby a tak.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 17.07.2026, 17:05:39
Upřímně nedělám si iluze, že je to ojedinělý případ. Tohle se děje i u nás. Bohužel. Kdysi jsem viděla na Animal planet dokument o zabavení takových psů. Feny co jim rodily štěňata nabídli k adopci, zbytek psů byl humánně uspán. Jednalo se tehdy myslím o skoro třicet zvířat. Nikdo nic nezpochybňoval, nesnažil se zachraňovat ani převychovat. Prostě nejsou způsobilí pro život mezi jinými zvířaty a hotovo. U nás by se vyrojila hromada “zachránců” co by křičela po tom, aby se ty zvířata převychovala. Jako by to šlo……