Ne, kdyby mi někdo chtěl dát prachy tak se ozvu, ale takhle….
Ne, kdyby mi někdo chtěl dát prachy tak se ozvu, ale takhle….
Mi před nedávnem psali, že se mi nabourali do telefonu a mají mé intimní fotky…. Když nezaplatim 25 tis.tak je zveřejní. Už dlouho jsem se tak nenasmála.
Ne, je to jen vrácení se do starých kolejí. Bambule byla mimo mou cílovku. Prostě vidíte v útulku psa a něco ve Vás ví, že je to osudové setkání. Taky věřím, že to byla jediná fena, kterou kdy budu vlastnit.
Oooo ano, viz.tema kouše a dělá loužičky.
Naprosto souhlasím, já chtěla psa, zlatého. Takový ten “suchý” typ, tedy bez přebytečných kožních záhybů (mnohdy je to vidět, že jsou boxeři “kožatí”). Z chovky, která nelpí na sportovní kynologii a skládání zkoušek( jsou chovky, které tohle berou velmi vážně a já to samozřejmě respektuju). Tohle všechno se mi splnilo. Občas si říkám, jestli některé lidi zajímá víc než dojezdová vzdálenost k chovateli a nízká cena.
Taky jsem na ni myslela, včera jsem sem pořád nakukovala jestli podá nějaké novinky. Snad se dnes ozve.
Takže Vám hlásím, že jsem to tu celé ovládl. Všechno mám pod palcem, prostory zmapovány. Ochutnal jsem všechny papuče,ruce, uši a dokonce i dva nosy. Ten konferenční stolek si o zákus taky říkal, divně na mě koukal. Stihl jsem doma tři louže a to jen pro to že panička měla nějakou práci. Jinak venku to miluju, ale panička je přísná, mi nedovolila dnes ráno o půl jedné lapit tu provokující můru, prý si to mám nechat až přes den. Venku se ničeho nebojím, s přehledem jsem si včera vyzkoušel obojek a vodítko. Jako profesionál….Teď jdu vzbudit našeho mladého pána, asi se mu zakousnu do nosa, protože ten jediný mi ještě v seznamu chybí. Pa a tlapku na to S.
Proč? Na fcb koluje celé jméno, bydliště a archív inzerátů. To nemá s tímto webem nic společného.
Fotka č.6 a č.7 jsou úplně top. Naprosto přesné vraždění neviňátek 😀.
Ono vlastně Bambule nebyla moje krevní skupina, tam fungovala nějaká ta vnitřní intuice proto jsem ji adoptovala. Předtím jsem jsem měla Bostonského teriéra a hrozně mě bavila ta jeho energie a dobrá nálada. Boxer je vlastně povahově podobný. Jen ta velikost je jiná. Takže spíš jsem se vrátila k typu psa, který mi vyhovuje.
Sirius Impressia-box.
Děkuji.
A teď trochu povídání. Sirius se narodil jen pár dní před tím než odešla na malá Bambule. A já vlastně o jeho existenci neměla vůbec ponětí. Plánem bylo časem adoptovat nějakého útulkoveho hafana. No člověk míní a někdo ve vesmíru má slušný smysl pro humor. Den po té smutné události přišel telefon a na konci dlouhého rozhovoru bylo jasné, že za osm týdnů budeme mít doma boxera. Dodnes nechápu jak se to vlastně semlelo. Snad pohyb Venuše v Byku, nebo erupce na Slunci, opravdu netuším. Ať je to jak chce. Máme nového člena rodiny.
Dovolte, abych Vám představila a zároveň uvedla do naší různorodé smečky nového člena. Seznamte se prosím tohle je Sirius.
Ne ne pomíci mají taky takovou “samočistící” srst jako ostatní špicové. Jen se nesmí zprasit ostříháním vrchní krycí srsti. Pak o tuto výhodu přijdou.
Na fcb je to ta skupina o které psala Sarah : Množírny množitelé, tyrani v ČR veřejně . Poslední zápis o ní je starý sotva pár dní. Viděla jsem od ní i několik inzerátu a upřímně, když vidím napsané exkluzivní zbarvení a oba rodiče k vidění u nás tak je mi jasné, že tohle je jasné množení.
Je to množka, nedávno na mě na fcb vyskočilo upozornění na tuto paní. Nemocných psů je zřejmě vícero.
Tak dlouho já čekat nemusím😀. To by mě piclo.
Nechci předbíhat v čase🙃. Jen tajemně napíšu, že všechno má svůj čas. Tak čekejte, já musím taky🤫.
I přes to všechno nepříjemné to za ten společný čas s mojí malou Bambulí stálo. Nelituji toho.